[QUOTE=hexen;56549]imkb haklı ben dusmedim niye cıkım ? izleyim dow futur 10155 kırar ozman cıkarım ben diyr haklı ?[/QUOTE]
İmkb sabah 39500 açıp kısaları biçti ama canı ne isterse baktı ky uzunda o yüzden
Printable View
[QUOTE=hexen;56549]imkb haklı ben dusmedim niye cıkım ? izleyim dow futur 10155 kırar ozman cıkarım ben diyr haklı ?[/QUOTE]
İmkb sabah 39500 açıp kısaları biçti ama canı ne isterse baktı ky uzunda o yüzden
14.10.2008 15:55:18 *abd'de Ekim Ayının Ilk Haftasında Perakende Satışlar Yüzde 1.2 Azaldı-redbook
tecrube derki
[B]yukarya trendte[/B] gün sonu kapama long signalle olr amma soraki gun gaplı düşer bundan düsme hareketi yakalama zor olr.
[B]asaya trendde[/B] gün sonu kapama short signalle olr amma soraki gun gaplı yukarya olur hareketi yakalama zor olr
[QUOTE=VOBiX;56532]VOB 39,175 altında :dü: bu sefer kuyruğunu kıstırdım. :..:[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B]39,075[/B][/COLOR]
[QUOTE=hexen;56553]tecrube derki
[B]yukarya trendte[/B] gün sonu kapama long signalle olr amma soraki gun gaplı düşer bundan düsme hareketi yakalama zor olr.
[B]asaya trendde[/B] gün sonu kapama short signalle olr amma soraki gun gaplı yukarya olur hareketi yakalama zor olr[/QUOTE]
Yani ne önerirsiniz yazı turamı
[QUOTE=QUEEN;56555]Yani ne önerirsiniz yazı turamı[/QUOTE]
gün sona ben flat baska care yok .. amma trend asaya oldundan gaps kapanır genel
systems 5dakk short signal 15 dakk long signalde gün short signalde
Pasta alıcı çok görünüyor
[QUOTE=QUEEN;56558]Pasta alıcı çok görünüyor[/QUOTE]
Dün dowu %90a yakın primiyle yukarı sürükleyen Morgan VOBda 12346 longda.
39.100 maliyetli shorta devam.
ne yapcaklarsa dow açılınca heralde
şimdi AL sinyali gelsin diye bir yukarı hareket yaparlar değil mi Sn hexen
DOW ve DAX dipten nerdeyse %25 prim, vob ise %13 pirim
bayram tatilinin acısı bunlar, yeterince düşmeyince yeterince çıkaramadılar, görece gücün yan etkisi