Sayın mbm yazmaya devam edicekmisiniz yokluğunuz belli oluyor...
Printable View
Sayın mbm yazmaya devam edicekmisiniz yokluğunuz belli oluyor...
pozisyonda olmak şartmymış ki cok uzun zaman snra ilk kez flat naparlarsa yapsınlar biryerden gireriz pozisyona
[COLOR="Red"][B]14.10.2008 17:56:35 WALL STREET'TE YÜKSEK AÇILIŞIN ARDINDAN GERİLEME YAŞANIYOR[/B][/COLOR]
Güne, yüzde 47e yaklaşan yükselişle başlayan Wall Street'te satışlar ön plana çıkmaya başladı.
Analistler, PepsiCo ve Microsoft'tan gelen mali sonuçların ABD şirketleri için karlılık görünümünün kötüleştiğine işaret ettiğini ve bunu hükümetin finans sektörüne 250 milyar Dolar sermaye enjekte etme planını gölgede bıraktığını ifade ediyorlar.
PepsiCo hisseleri yüzde 14 değer kaybederek, Ekim 1987'den bu yana en kötü performansı gösterdi. Düşüşte, Credit Suisse'in Microsoft için kar tahminlerini düşürmesi de Wall Street'in yüksek açılışın ardından gerilemesinde etkili oldu.
Şu sıralarda Dow Jones Sanayi Endekis düne göre yüzde 0.29 artıda, Nasdaq Bileşik Endeksi ise yüzde 1.85 ekside işlem görüyor. S&P 500 Endeksi ise yüzde 0.16 yükseldi. -Foreks Haber Merkezi-
[QUOTE=QUEEN;56581]Sayın mbm yazmaya devam edicekmisiniz yokluğunuz belli oluyor...[/QUOTE]
hayır sn queen....bu sayfada kapanmıştır benim açımdan....
bu arada başta sn halojen olmak üzere sn selçuklu, sn rcp, sn saganak ,sn enerton, sn hexen,sn queen, sn jerfin ve sn maviye isabetli tespitleri için çok teşekür ederim.
[QUOTE=mbm;56587]hayır sn queen....bu sayfada kapanmıştır benim açımdan....
bu arada başta sn halojen olmak üzere sn selçuklu, sn rcp, sn saganak ,sn enerton, sn hexen,sn queen, sn jerfin ve sn maviye isabetli tespitleri için çok teşekür ederim.[/QUOTE]
kardesim eyer gidersin beni üzersn :(
14.10.2008 18:35:58 *rusya Merkez Bankası, Mevduat Faizlerini Yarından Geçerli Olmak üzere 50 Baz Puan Artırdı
14.10.2008 18:39:40 *rusya Merkez Bankası, Zorunlu Karşılık Oranını 1 şubat 2009'dan Geçerli Olmak üzere Yüzde 1.5'e Yükseltti
fdjı'da 9300seviyesi(%38)i muhafaza edebilirlerse??9750(%50) yukarı kırılarak biraz daha 10170(%61.8)seviyesi test edilebilir.
[url=http://www.hizliresim.com/][img]http://www.hizliresim.com/2008/10/14/4252.bmp[/img][/url]
fdjı'da 9300seviyesi(%38)i muhafaza edebilirlerse??9750(%50) yukarı kırılarak biraz daha 10170(%61.8)seviyesi test edilebilir.
tabii 9750 kırılamazsa omuz baş görüntüsü %50 bölgesinde belirleşip tehlike arz edebilir bakalım ne olucek??
[QUOTE=mbm;56587]hayır sn queen....bu sayfada kapanmıştır benim açımdan....
bu arada başta sn halojen olmak üzere sn selçuklu, sn rcp, sn saganak ,sn enerton, sn hexen,sn queen, sn jerfin ve sn maviye isabetli tespitleri için çok teşekür ederim.[/QUOTE]
Ne olur gitmeyin sn mbm, bazen bazıları çıkıp sinirinizi bozabiliyor. Sabah bana da oldu aynısı, terketmek çözüm değil. Sn hexen, altan, vobix ve follow a forumu sahipsiz bırakmadıkları için çok teşekkürler. Lonları 38750 den kapadım geceye flat buarada...
[QUOTE=enorton;56599]Ne olur gitmeyin sn mbm, bazen bazıları çıkıp sinirinizi bozabiliyor.[B] Sabah bana da oldu aynısı[/B], terketmek çözüm değil. Sn hexen, altan, vobix ve follow a forumu sahipsiz bırakmadıkları için çok teşekkürler. Lonları 38750 den kapadım geceye flat buarada...[/QUOTE]
Sayın Enorton
Bende yazmama kararı almıştım.. Ama koyulttuğum cümle yüzünden kendimi mecbur hissettim..
Siz tutarda ortada bir şey yokken kayahan nerde falan gibi laf atarsanız ortaya sürtüşmeleri kaşırsanız laf yersiniz..
Kayahan nerdeyse nerde... Sizin canınızı mı yaktı kayahan.. Doğru olmayan hangi bilgiyi verdiki.. Almanca yazmış olması ve uslubuydu yanlışı.. Ama verdiği herşey gerçelkleri yansıtıyordu. Anlayana.
Bankacıyım diyorsunuz. Hala bankaların problemlerini dile getirmiyosunuz. Sizin bankanızda problem olmayabilir.. Krediler kapatılmadı dediniz.. Şakır şakır krediler kapatıldı piyasada.. Ben dahi bankacı olmama rağmen 1 gün gece burda krediler kapatılacak diye bar bar bağırdım. Sizde ise laf salatası dışında bir şey yok..
Piyasa neden çıkamıyo sanıyorsunuz 2 gündür.. Piyasada likitide mi var ki çıksın?
Yeter artık siz de ona buna sataşmayı bırakın. Hakkaten sizin tarzınızdaki insanlar yüzünden 1 satır dahi yazmak gelmiyor içimden..
[quote=follow;56466]Petrol Fıyatlarının Dususunden Olumsuz Etkılenen Brezılya %15 Yukselıyor
Petrol Fıyatlarının Dususunden Olumlu Etkılenen Turkıye %5 Anca Yukselıyor
Bır Yerlerde Bır Terslık Var Ancak Ne??[/quote].kom.kom.dng
cari acik farki var!!!!!
brezilya 6 yildir cari fazla veriyor!!
sen ise 6 yilda borclari ust uste katladin!!
ekonomi striptiz yapiyor!!.lelele
artik deniz bitti.!.kom