-
[quote=Astatin;410653]opsiwan gorrektiv devammı[/quote]
az kaldı asti abi gorregtiv bitmek üzere...iki gorrektiv yan yana gelirse üçüncü ne olur...hadi bakalım..doğru şık ne olur...
a- bi cacık olmaz
b- sevişgen bi piyasa olur
c- selçuk hünkar cıka gelir
d- e şıkkı olur
e- hiçbiri..
:..::..::..:.dng
-
[quote=obsidyen;410673]az kaldı asti abi gorregtiv bitmek üzere...iki gorrektiv yan yana gelirse üçüncü ne olur...hadi bakalım..doğru şık ne olur...
a- bi cacık olmaz
[COLOR=red]b- sevişgen bi piyasa olur[/COLOR]
[COLOR=red]c- selçuk hünkar cıka gelir[/COLOR]
d- e şıkkı olur
e- hiçbiri..
:..::..::..:.dng[/quote]
çift şık:D
-
[quote=excali;410074]ORMAN da olabilir...:D:D[/quote]
yeni gordum simdi cevap verip uyumaya gidiyorum:..:
cocuklugumdan beri ev disinda bir yerde calisamiyorum, ozellikle kutuphanelerde darallar geliyor, kitap kokusu basimi agritiyor, uwwwüüü
yine saati 5 yaptik, uwww:o
-
[quote=nunu;410680]yeni gordum simdi cevap verip uyumaya gidiyorum:..:
cocuklugumdan beri ev disinda bir yerde calisamiyorum, ozellikle kutuphanelerde darallar geliyor, kitap kokusu basimi agritiyor, uwwwüüü
yine saati 5 yaptik, uwww:o[/quote]
Git, giit, giittt, meeeeee kal ne olursun,
Gitme kal yalan söyledim:D:D.boks..boks. apla gitme şortdayız yine.. endekste her türlü NUNU ya ihtiyacımız var..b
-
Eski bir sistem atasözü derki,
Sinyal geldiyse ve kardaysan sinyal nerede gelmiş olursa olsun pozisyonunu evvela kapat (kavırma). Sinyal eğer bandaların dışında geldiyse başka bir şeye bakmadan sinyale uy (şort veya long)..Eğer sinyal bandın içinde geldiyse ve zarardaysan sinyale uyma taki band kırılana kadar...üwwww...şincik son sinyal bandın içinde gelmiş.. o yüzden lobg olanın kavırma yapması makul..ama şort riskli çünküm bandın içinde gelmiş totti...uwww..neyse zati ben şortum..bu grafa da uyup kimse işlem yapmasın haaaaaa..yerine göre -1800 puan bile ters yemiş bir argedaşımızdır..son dönemde iyi çalışmış ama her zaman öyle olacak diye bir şey yok..
[IMG]http://i49.tinypic.com/34eyfxu.png[/IMG]
-
[quote=Astatin;410677]çift şık:D[/quote]
teprik ederim...asti abi .brv.brv.brviki doğru şıg... biri gizli santrafor idi ikisinide buldun....brv.brv.brv
:D:D:D
-
-
[quote=nunu;410680]yeni gordum simdi cevap verip uyumaya gidiyorum:..:
yine saati 5 yaptik, uwww:o[/quote]
Evi sessiz bir yere taşısan??;) Veya müstakil ev? Hazır emlak krizi varken, fiyatlar da ucuzdur...
-
[quote=Astatin;410661]sırf histeme ve 60 dklıkdaki deep nunulara bakarak şortları arttırım :) 70275 maliyet..ya bismillah[/quote]
[quote=obsidyen;410686]teprik ederim...asti abi .brv.brv.brviki doğru şıg... biri gizli santrafor idi ikisinide buldun....brv.brv.brv
:D:D:D[/quote]
[quote=ATHLON;410691]huopp ayular..:)[/quote]
yes we can:D:D -%2,5 dow? yes we can:D
-
spye ne diyosunuz patronlar ... düşermi çıkarmı ... biraz para varda ... batırayım diyorum ...:D:D
-
gralların gralı selçuklu gral...fdjr/x30yvade fast and slow ziesten..yanneee, vob un abd borsalarından negatif ayrışmaya devam etme ihtimali yüksek ..bu durumda longlamak isteyen abd de, şortlamak isteyen vob da şortlamalı... ama bu kesin kazanç demek değil.. yani vob da şortlayan dow da şortlayana göre daha fazla kazanır veya daha az kaybeder..ya da dow da longlayan vob da lonklayana göre daha çok kazanır veya daha az kaybeder..heheh... yaw şu kıros indexlere de türev enstruman çıkarsalar ya yaw... üw.. yani dowun vob a göre daha hızlı çıkacağını bilmenin de bir ödülğ olmalı misal..,ngaa
[IMG]http://i50.tinypic.com/1109c42.jpg[/IMG]
-
patron o graflar gorrectiv gibi .... longlanmazda a* .... longlanmaz diye düşünüyosam ... demekki kesin çıkar gibi .... vayyyy ... ***