astatin grafik koymuyon ayıp oluyor.. negatif ayrıştırıyolar bugun burayı.. grafik şart
Printable View
astatin grafik koymuyon ayıp oluyor.. negatif ayrıştırıyolar bugun burayı.. grafik şart
hayret ikili tepe muhabbeti yapan kimsede yok ortalıkta pehhh
Hacı şimdi o bişii diiil de... Misal tablet pc aldın bi tane (misal samsung note 8010 10.1), sadece wifi destekliyor (yani gsm, 3g felanı yok)..Amma Glonass (rus gps i) destekliyorsa alet, GPS çalışıyor yolda dağda bayırda çayırda he mi...way **... teknoloji ne gavur hızı ile ilerliyor le
[QUOTE=Astatin;441171]Hacı şimdi o bişii diiil de... Misal tablet pc aldın bi tane (misal samsung note 8010 10.1), sadece wifi destekliyor (yani gsm, 3g felanı yok)..Amma Glonass (rus gps i) destekliyorsa alet, GPS çalışıyor yolda dağda bayırda çayırda he mi...way **... teknoloji ne gavur hızı ile ilerliyor le[/QUOTE]
gh 688 al patron :-)
[quote=flexy;441208]gh 688 al patron :-)[/quote]
lastiğe takoz deil, barnağa tablet lazım haci:D
[QUOTE=Astatin;441224]lastiğe takoz deil, barnağa tablet lazım haci:D[/QUOTE]
dahili 3g li ve pili uzun giden bişi arıyosan piranha aristo 9.7 var.500-600 civarı fiyatı.Marka seni gorkutmasın :) elimde 3g siz bi tablet var o ne zaman ruhunu teslim ederse direk geçicem :..:
holly wars... hheheheheheh
asti patron büyük adamsın . haftalık nunu başladı çalışmaya galiba :)
[quote=ky dostu;441382]asti patron büyük adamsın . haftalık nunu başladı çalışmaya galiba :)[/quote]
Selam "Dostum" :)..Yok be patron büyük adam değilim..Herkes gibiyim..Sıradan bir yatırımcıyız..Hepimiz sıradanız hepimiz dost :) Haftalık grafa gelince, o grafın açıklamasında da dediğim gibi haftalık garfla trade edilmez ama orta vadeli yön için fikir verir. Yani Şort açarken agresif, long açarkan son derece titrek ve ürkek davranmanın adıydı o grafik..Arada ufak çarpılmalarımızda oldu ama 105xxx li rakamlardan şortuz Allaha şükür:p
r u ready boys :) hafta kapanışı içünnn... hehehe.. ha ha haftaya buluşalım haftaya vikingler geliyor buluşalım haftaya..hah hah hah haftaya buluşalım haftaya ayular geliyor buluşalım haftaya
piston düştü... :)
piston oturdu :) hehe
102100 üstü mö..... altı groarr...bugün için..benim için
gurtar bizi memüüğğğğğğ
102 den tepti haci astatin
[quote=seagate;441929]102 den tepti haci astatin[/quote]
savolasın memü:D
yannız bu tepki tırt gibi duryo memügeyt
[QUOTE=Astatin;441937]yannız bu tepki tırt gibi duryo memügeyt[/QUOTE]
sen biliyon abi ben anlamıyorum biliyon
teminatların arttığı bugünde mc saati palanın fırsatcı tahsilat yöntemlerinden birisi olduğunu yazim dedim.
neden taban olmadı henüz ?
[quote=seagate;441940]sen biliyon abi ben anlamıyorum biliyon
teminatların arttığı bugünde mc saati palanın fırsatcı tahsilat yöntemlerinden birisi olduğunu yazim dedim.[/quote]
ben de bimiyorum..bazen denk geliyor:p
-3 kapatırmı
valla şimdide burdan alacaklar sanki memugeyt
daha yeni satta indikatörler abi neyini alacak tarihi zirvedeyiz daa
long açtım astatin alışmaya çalişiyorum :)
abi şimdi aldılar ya..bence vermeyecekler..bi 102500 falan edebilir yine ha
verdim longları 102.800 üzerine son tepe gelecekmi diye bakıyorum..
[quote=seagate;441973]daha yeni satta indikatörler abi neyini alacak tarihi zirvedeyiz daa[/quote]
bu aralar yataydayız memü... adam ne gösteriyosa tersini yapmak mekbulll gün içi:Dindiklerin **
5 dklık fincan gulp olur bence..indik değil. formasyon..o yüzden *** demiyorum hehe
bekliyom abi short için 102.800 üzerine diye sabırlıyım.. belki bişey uydururlar
kulp kapak mı oldu diyon :) du bakalım
gulp olmazsa ikili dip var haciiii
gol olur hacı
çıkacak gibi bekliyom flat
neden tavan olmuyoruz petron
>102100 kapasa iyiydi
102100 muhim..bunun altında piston düşebilir
15 dklık takoz makoz..piston düşürdü
hafızlar o değil de 400 puvanlık düşüş neden 3000 bin puvan düşmüş hissiyatı verir... sadece bende mi durum böyle?
[quote=mosyo2000;442227]hafızlar o değil de 400 puvanlık düşüş neden 3000 bin puvan düşmüş hissiyatı verir... sadece bende mi durum böyle?[/quote]
piston düştü..ondandır
yeni bir high, yeni 5..with Nunu...