-
[QUOTE=HKAYIKCI;56648]Arkadaşlar ...sakinlik RİCA EDİYORUM ....
Piyasaya odaklanalım birbirimizin dediklerine değil ..
sabah sabah atışmalarla başlamayalım LTF ...[/QUOTE]
Sevgili HKAYIKCI
Tabiiki haklısınız fakat.. İşte bu şekilde hiç bir katkıda bulunmadan gelip tiye alan ifadelerle yada aşağılayan küçükgören ifadelerle iki satır yazmayı foruma katkı kabul eden kişiler atışmaya çanak tutmakta. Aynı bu şekilde biriside Mbm yi küstürdü. Forumu birbirine kattı. Başka bir katkısını gördünüzmü? Ben görmedim.
Burda öngörüde bulunanlar sizin raporlar dağa taşa yazılıyor.
Bari anlamadıklarını sorsalar.. Yoookkk illa laf atılacak birilerine..
-
[quote=catedral;56646]Yooo gerçek.. Dünyadan uzaya dünyadan uzaya... Hoşunuza gitmiyorsa neden kendinizi okumak zorunda hissediyorsunuz?
12 mesaj atmışssınız hala bir fikir öneri öngörü duyum v.b hiç bir şey yok ortada... Eleştirmek için önce katkıda bulunmak gerekir.. Bu topiğin tadı bu şekilde hiç bir katkıda bulunmadan eleştiride bulunanlar yüünden kaçtı maalesef.
[B]Neden 2-3 milyon olamazmış dolar.. Gerekçeniz varmı?[/B][/quote]
neyse tartismayalim...zaten yeterince tartisan var ortamda...dediklerinizin tumu dogru diyelim...ama uslubunuz yanlis
mesaj konusuna gelince bu topige zaten yazmiyorum....gerektiginde sistemler ve fikirler kisminda yaziyorum
-
[QUOTE=enorton;56620]Ancak söylediğim şey şuydu; özellikle bankacılık sektörümüz 2001 e göre daha güçlü. Diğer bankalar bişey demek istemiyorum ancak kendi çalıştığım bankada zaten kredi geri çağırması olamaz. Ayrıca krediler de verilmeye devam ediyor. [COLOR="Blue"]Duyumlarımıza göre birkaç bankada sıkıntı var. Bunların da ismini vermek doğru olmaz sanırım.[/COLOR][/QUOTE] Herhengi bir banka hakkında batacak tarzında görüş bildirmek suç diye [COLOR="Blue"]duydum[/COLOR]. Siz yine de tedbir amaçlı da olsa isim vermeyin.
Teoya katılıyorum kriz var birilerini etkileyecek ama sadece suçlularını etkileyip reel sektöre bulaşmasa keşke ama malesef çevremzideki insanları da etkileyecek. İngiltere 1 milyar sterlin tasarruf sağlayabilmek için kamudan 10.000 kişiyi çıkartmaya hazırlanıyormuş. Dün hürriyetteki bir habere göre çadırlarda yaşamay başlayan mortgagezedeler oluşmuş. İşler iyiyken sefasını ABDden bazı kesim sürüyor işler kötüleşince cefasını tüm dünya çekiyor malesef.
-
[QUOTE=catedral;56639]1- Ben sizi zaten muhatab kabul etmedimki hiç.. Fikrine öngörüsüne emeğine değer verdiğim kişiler kendilerini bilirler.
Not::: Neden ? Kayahan a sataşıp.. Sabah sabah ortalığı çomakladığınız için. Merak etmeyin gözümden kaçmadı.[/QUOTE]
Beni muhatap almıyorsanız neden benim yazıma alıntı yapıp bana sataşıyorsunuz? Ben kayahana sataşmadım, dün sn follow espiri yolu ile kendisinin ters indikatör olmasından bahsetti, ben de ilgili düşüncelerimi söyledim... Bu çomak nerden çıktı anlamadım, herkesin ağzında bir çomak ...
Ben hiç paylaşım yapmadım, bu sizin fikriniz. Ancak şunu da söyleyeyim; Almanca yazılar kopyalayıp, her mesajda ekonomi batacak diye bağırmak, yalan yanlış bir sürü bilgi vermek paylaşım mıdır? Daha geçenlerde senato toplantısı olduğu gün akşama kadar toplantı falan yok diye bağırdı. Sağolsun sn. vobix kendisine en güzel yanıtı vermişti. Bu topik sizin olsun, siz istediğiniz kadar burada bağırın.
Kulağımıza gelen duyumları anlatmamamın nedeni, sadece duyum olmaları. Bun dedikodular diğer bankalar tarafından da yayılıyor olabilir... İlk 4 büyük bankamıza bırakın fon çıkışını, müthiş mevduat girişi var.
Bundan sonra moderatörlerden rica Türkçe dışında herhangibir dilde paylaşım yapılmasın bu topikte, isteyen kendi topiğini açıp oraya koysun...
Saygılar
Not: Diğer siteden atılmamızın en büyük nedeni siz ve bir kaç arkadaşınızdır, o gün sn mbm nin arkasından söylediklerinizi unutmadık. Ben ve bir kaç arkadışımız hiç tanımadığım, görmediğim sn mbm yi savunduk diye atıldık. Artık size cevap vermeyeceğim. Bankaların batmasına, insanların işsiz kalmasına, ekonminin çökmesine sevinenlerle konuşmanın bir mantığı yok...
-
Dünkü takip sayım 38,925 olmuş. Hadi bana eyvallah! Kavga etmeyelim lütfen.
-
Herkes çok gergin, bundan sonra kimseyle uğraşmayacağım. İsteyen istediğini yazabilir. Sn. Vob Trader sanırım dünki tartışmadan dolayı banlanmış, çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum. Umarım en kısa sürede topiğe döner. Saygılar...
-
sistemin ekim kazancı şimdilik kötü..özellikle gaplerden dolayı..başka aynı kaderi yaşayan var mı?
-
[B]Cevap vermek değil asıl cevap vermemek erdemdir[/B]...
Kişisel yazışmalarınızı özelden yapmanızı rica ediyorum ...
Burda herkes aklı başında yazılanları okuyup anlayacak kişler hakkında yorum yapacak ve karar verecek olgunlukta ve akıl düzeyindedir .. Birbirinizin yazısına alıntı yapıp konuları uzatmak hiç şık değil ...
Burası atışma değil VOB seans topiğidir ...piyasa dışında polemiğe mahal verecek yazı yazılmamasını tüm üyelerimizden son kez rica ediyorum ...
-
[QUOTE=abka;56658]sistemin ekim kazancı şimdilik kötü..özellikle gaplerden dolayı..başka aynı kaderi yaşayan var mı?[/QUOTE]
Benim sistemler de özellikle dünkü açılışa terste ykalandı. Piyasa haddinden fazla bozuk olunca ssitemlerin yapacağı bir şey olmuyor. Benim fark ettiğim sistemlerin tek aylarda çift (uzlaşma olan) aylardan daha iyi performans sergilediği şeklinde.
-
5 dakk system short signalde 15dakk system short signalde gün system short signalde
-
[QUOTE=VOBiX;56660]Benim sistemler de özellikle dünkü açılışa terste ykalandı. Piyasa haddinden fazla bozuk olunca ssitemlerin yapacağı bir şey olmuyor. Benim fark ettiğim sistemlerin tek aylarda çift (uzlaşma olan) aylardan daha iyi performans sergilediği şeklinde.[/QUOTE]belkide tesadüfdür..ama dediğin benim sistem istatistiğindede var...çift aylarda ,belkide vade sonu pozisyon ayarlamasından dolayı getiriler az...bakarsın tek aylarda agresif oynayıp,çift aylarda tatil yaparım.
-
garanti bankası sanırım sizin ilgi alanınız sayın abka,
hala takip ediyorsanız alım sevıyeleri hakkında ne soyleyebılırsınız?