-
[QUOTE=hexen;56768][B]mbm kardesim okuyosan el at[/B] , bizim systems benzer .. busfer 15 dakk long signal gelerse ben long etceyim poziyon alcayım kapanma 38550 üstesinde olarsa gece 3/1 long girceyim olurmu bunnar sence.. 15 dakk halen short signalde[/QUOTE]
long signal umut azaldı iyce halen 5 dakk short signal 15 dakk short signal gun system shırt signal
-
39200 shortlar, 37000 den long olmuştur.
-
37050 den uzun saatlikte ikili dibi severim :)
-
15.10.2008 17:00:19 *abd'de Ağustosta Işletme Stokları Yüzde 0.3 Arttı(beklenti +0.6%, önceki +1.1%)
-
[QUOTE=clark;56774]37050 den uzun saatlikte ikili dibi severim :)[/QUOTE]
Bu gece risk alıp uzun girecem dow un tekrar
9300 ün üzerine aamasını bekliyorum herkese bıl şanslar şu piyasada allah yardımcımız olsun
-
systems 5 dakk short signalde , 15 dakk short signalde , gün system short signalde ben flat yatyorum bugunde sabrıdecem
-
dow şuanda %3,40 ekside..kanımca artı kapatacak..bankacılar 3,5 trilyon dolarlık maliyeti zaten halklara yıktılar...kriz zaten zararları halka kakalamak için çıkartılır..piyasalar burada siyasileri yola getirmek için sopa olarak kullanılır..
-
[QUOTE=hexen;56778]systems 5 dakk short signalde , 15 dakk short signalde , gün system short signalde ben flat yatyorum bugunde sabrıdecem[/QUOTE]
artı yönüde eksi yönüde hedefleriyle çok iyi analiz edebiliyorsunuz sayın Hexen.
tebrikler.
-
dow destekler 9040, 8900, 8580.
9500 altında 800 puanlık geri çekilme seans içinde normal kabul edilecektir.
aslında anormaldir ama bu vixle bu kadar.
eğerki 9040 altındaki bügünkü hareket sarkma olarak kalırsa ve dünkü kapanış üzerinde kapanırsa 10 gün süreceğini düşümdüğüm taban hareketi terse dönüp önce yükseliş sonra düşüşle seneryo değişecektir. sonuç akşama alınır .
sevgiler.
-
yani Sayın MBM in yorumları yüzünden haksızca tepki yediği yerdeyiz.
Tepki yapanlarında yorum yazmasını bekliyoruz. yoksa onların bir fikirleri yok mu?
sataşmaktan başka...
sevgiler.
-
[QUOTE=hexen;56681]ben öle sonrası 1 saat dısyarda olcayım icimde asaya gidceyiz tum gaps kapanır diyor amma ben flat.... normalda short etip 38550 üstesinde shorts stop olması gerek.[/QUOTE]
38550 üstesine gelmedi shorts stop olmadı asaya gitti vob . normalde short edtmek lazımdı amma dısyarıya cıkım gelince yapmadım. ben flat yattım.
-
[QUOTE=jelibon;56780]artı yönüde eksi yönüde hedefleriyle çok iyi analiz edebiliyorsunuz sayın Hexen.
tebrikler.[/QUOTE]
saol jelibon kardesim. iylik yap geri doner ben yazcaım sonuna kadar. cok basarılı bulyorum seni. genc olmak geldi icmden amma geriye donmek imkanım yok