Şu saatte açılacak da demiyorlar kapanın elinde kalacak
Printable View
Şu saatte açılacak da demiyorlar kapanın elinde kalacak
[quote=GOKHANFINDIK;129875]Üye erişimine kapandı ise vob bu 550 deki 142 adet neden 132 adete düştü?Emir iptalini nasıl yaptı eğer erişim olmuyor ise.Çabuk cevap verin kovalar.[/quote]
o işlem benim şansa oldu :D
Neyse, sanırım toparlıycak, böylece hisselerdeki düzeltme vobdakilere silkeleme olarak yansımadan bitmiş olacak, belki bunu planladılar artık bilemiyorum, v yanlız var bişey kesinlikle...bir arıza bu kadar denk gelsin hayret dimi:) saygılar..
bence bugün vobu açamazlar yürek ister bu saatten sonra... :)
Arkadaşlar serbest emirli stoploss emri varsa 46500 e kadar çizer aşağı doğru seans başı emir iletcem oraya.
[i]Uluslararası yatırım kuruluşu UniCredit SpA tarafından hazırlanan raporda, Rusya'da borsanın gelecek 12 ay içinde yüzde 33 değer artışı görebileceği belirtildi.[/i]
Arkadaşlar aracı kurumla konuştum aşağıda alış emriniz varsa iptal veya iyileştirme yapılıyormuş
acarlar karsılarnda engel mı var?sıkayet etsen nolcak ..olan bıze olr sadece
47525te bekleyen 145 kontrat vardı 35 kontrata düştü. Birileri işlemlerini değiştirebiliyor.
[quote=misafir;129933]bence bugün vobu açamazlar yürek ister bu saatten sonra... :)[/quote]
Esas açmayıp kapalı durması yürek ister.Gece 11 bile olsa vob açılacak bugün.Yüzde 100 açılcak.İhtimali yok kapalı durma.Türkiye para ayağa kalkar be.Sadece buradaki adamlar bizim sizin gibi ufak yatırımcı değil.Milyon dolarlık ky var burada.
[QUOTE=misafir;129933]bence bugün vobu açamazlar yürek ister bu saatten sonra... :)[/QUOTE]
Vob u açmazlarsa müdür de uzuncular adına vob oynamış olur yükselecek aynı yere gelecek beklentisi ile
yine hedef şaşırdılar ben Efendı Fenerli Göksal ların fişini çekin dedim adam lar VOB un fişini çektiler.. Bi işide dogru yapın kardeşim yaaaa...:)
Vob başkanının istifa etmesi lazım.:..:
[QUOTE=traderx;129775]sessiz sedasız 5 dakkada bir fulll şort yada long demeden şort devam:..:
yükselişi yakaladık, umarım tepeyide bulmuşuzdur:..:[/QUOTE]
zırt pırt oynanmazki bu makineyle kardeşim, burda trilyonlar dönüyor elektrik gitti sular kesildi olmazki dava etmek lazım bunları, şort devam:..:
[quote=MMO;129936]Arkadaşlar aracı kurumla konuştum aşağıda alış emriniz varsa iptal veya iyileştirme yapılıyormuş[/quote]
Erişime kapalı birşeye nasıl eriştiriyorlar aklım almıyor.Şurada 625 te emri duran neden iptal etmez bilmiyorum.Ama şimdi beni de çıkartacaklar zıvanadan.Kardeşim tam vob kapanıyor 3 dakika sonra garantiye 6 kademe veriyorlar.Manyakmıdır nedir bunlar ya.Komplo teorisi üretmek istemiyorum.Bu vob başkanımıdır her ne haltsa çeksin gitsin şu hareketlerden sonra.Rezil oldu piyasa.Piyasada artık her an kapanma riski de oluşmuş oldu.Sistem donmasından daha da beter bu.
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kuzey Amerika'nın en büyük iletişim ekipmanları sağlayıcısı Nortel Networks Corp'un Nokia Siemens'e satılması için anlaşılan
varlıklara 650 milyon Dolar'ın üzerinde teklif veren kuruluşun olup olmayacağının görülmesi için yapılması plananan ihale
sürecine ilişkin mahkeme duruşması bugün yapılacak. Nortel tekliflerin 21 Temmuz'a kadar alınmasını ve ihalenin
24 Temmuz'da yapılmasını istiyor. Şirketin bazı kreditörleri haftasonunda sürece ilişkin bazı itirazlarda bulunmuşlardı. İtirazlar arasında süreç içinde Nokia
Siemens'in avantajlı olacağıona ilişkin eleştiriler de yer alıyor. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]*Söz konusu şirketin satışına ilişkin süreç, Nortel'in Türkiye'de faaliyet gösteren ve halka açık Netaş'ın da ortağı olması açısından takip edilmesi gerekiyor...[/SIZE][/FONT]
[QUOTE=misafir;129933]bence bugün vobu açamazlar yürek ister bu saatten sonra... :)[/QUOTE]
Olurmu yaaaa, oldu olacak yarında açmasınlarda Haizran vade sonu uzlaşması yapıversinle en son uzlaşmayı:)
Yaparmı yaparlar vallaaaa, arıza giderilemedi derlerse, çamurada yatarlarsa neden olmasın:..::..:
Vob un amacı yatırımcıların risklerini hedge etmesiydi değil mi :D Piyasanın biri çalışıyor diğeri çalışmıyor, nasıl hedge edeceğim ben şimdi??
Morgan Stanley yayınladığı raporda Türkiye'nin bu hafta açıklanacak
olan verileriyle ilgili beklentilerini duyurdu...
Ayrıntılar şöyle:
GSYİH (1Ç09): 30 Haziran Salı günü GSYİH verileri açıklanacak.
Üretimde belirgin bir azalış bekliyoruz ki bu aşağı yönlü trendi
işaret eden son veri olacaktır. Reel GSYİH büyümesini yıllık bazda -
%12.5 (çeyrek bazda -%10) bekliyoruz. Piyasa beklentisi -%12. Veri
piyasa beklentisinden çok farklı gelmedikçe piyasa dinamikleri kadar
para politikası üzerindeki mevcut etkisi muhtemelen yumuşak olacak.
İkinci çeyrekte yıllık bazda kademeli bir iyileşme ve çeyrek bazda
pozitif bir veri beklediğimizi hatırlatalım.
TÜFE (Haziran 2009): Haziran'da piyasa beklentisinden (aylık bazda
%0.1) çok ayrı -%0.24'lük bir TÜFE verisi bekliyoruz. Negatif yönlü
beklentimizin gerisinde yatan sebepler: (özellikle işlenmemiş) gıda
fiyatlarındaki azalış ve perakende benzin fiyatlarındaki olası bir
artışı olduğu kadar örneğin tütündeki vergi artışlarının etkilerini
dengeleyecek servis ücretlerindeki ufak kazançlar. Her oranda, 12-
aylık enflasyon Haziran'da güçlü baz yılı etkisinden dolayı artacak
gibi (Mayıs'taki yıllık %5.2'den bizim tahminimiz yıllık %5.3) fakat
Temmuz'da %5'in altına gelmesini beklediğimizden bu sadece geçici bir
durum olacak.
IMF gürültüsü: IMF ile ilgili haber akışı son iki haftada arttı ve
geçen Cuma piyasa anlaşmanın sonuçlanacağı konusunda Başbakan
Erdoğan'ın medyaya yaptığı IMF ile bir anlaşmanın Türkiye'nin dışsal
pozisyonunu güçlendireceği açıklamaları ile hayli ikna oldu. IMF'nin
politik açıdan hassas konularda ısrar etmesi halinde Türkiye'nin IMF
fonu olmaksızın hareket edeceğini tekrarlamasına rağmen her iki
tarafın önümüzdeki birkaç haftada bir sonuca ulaşacağını ekledi. Bu
noktada zaman kısıdından dolayı olası bir IMF stand-by anlaşmasının
sonucunu beklemiyoruz; öte yandan bir IMF heyetinin davetiyle ilgili
haber bekliyoruz. Bunu gördüğümüz zaman bir anlaşmanın
sonuçlandırıldığına dair tamamen ikna olmuş olacağız.
[COLOR=navy][FONT=Arial]benim kuşlardan birisi:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]"Bir soylentiye gore 3 kuruma sorusturma gelecekmis biri efg diye dedikodular var "[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Habertürk yorumcusu Yiğit Bulut'un verdiği bilgiye göre [B][B][FONT=Times New Roman]Türkiye önümüzdeki haftalarda Amerika kıtasından bir ülkeyle serbest ticaret anlaşması imzalayabilir[/FONT][/B][/B]. IMF ile haberlerin tavan yaptığı bir dönemde gelen bu açıklama oldukça önemli. Daha önceki mesajlarımda da belirttiğim üzere Hazine'nin borçlanma limitinin artırılması ve Varlık barışı'nda sürenin uzatılması IMF'siz yada düşük meblağlı bir anlaşma senaryolarının ilk sinyali konumundaydı. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bu gelişmelerin ardından uzakdoğu özellikle de Çin kaynaklı fonlara yönelme eğilimi bu beklentimi daha da güçlendirdi. Söz konusu eğilimin ilk sinyali Türk Telekom'un Çin'den temin ettiği 500 milyon$'lık kredi olmuştur. Bu kredi anlaşmasını takiben önümüzdeki günlerde yine Çin kaynaklı doğrudan yatırımların Türkiye'ye yöneldiğini görebilme imkanımız oldukça yüksek.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Son 9 ayda sisteme giren 17 milyar$'lık kaynağı belirsiz fonun oluşturduğu somut örnekte olduğu gibi önümüzdeki dönemde alternatif kaynaklara yönelim (serbest ticaret anlaşmaları, Çin gibi kaynaklar) ve bunlardan sonuç alınabilinmesi halinde IMF'siz yada kısa süreli-düşük meblağlı IMF'li dönem senaryoları Türk piyasalarının orta vade açısından olumlu yönde ön planda kalmasını sağlayabilir.
[/SIZE][/FONT]
1 saate kadar başbakan ve başbuğ basına açıklama yapacakalrmış.. onlar açıklama yapmadan açmıyorlarmış:)))
[quote=Larossıan;129942]Vob başkanının istifa etmesi lazım.:..:[/quote]
o koltuk bırakılırmı be abi,japonyamı ki burası adam suçu üstlenip istifa etsin.yüz surat hacı murat..
yarın yine çıkar cnbc-e ye hata telekom kaynaklı der geçer gider..
[QUOTE=unlimitted;129949][COLOR=navy][FONT=Arial]benim kuşlardan birisi:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]"Bir soylentiye gore 3 kuruma sorusturma gelecekmis biri efg diye dedikodular var "[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Hah şöyle yaaa, zaten arada kulak çeken olmasa piyasadan başka herbi noka benzeyecek bu gidişle :..::..:
[quote=enorton;129947]Vob un amacı yatırımcıların risklerini hedge etmesiydi değil mi :D Piyasanın biri çalışıyor diğeri çalışmıyor, nasıl hedge edeceğim ben şimdi??[/quote]
çalışmadıkları yerden sordun enerton :::
[quote=YAVUZHAN;129952]o koltuk bırakılırmı be abi,japonyamı ki burası adam suçu üstlenip istifa etsin.yüz surat hacı murat..
yarın yine çıkar cnbc-e ye hata telekom kaynaklı der geçer gider..[/quote]
ondan sonra Tüm sülalesinin kulakların aşırı çınlama ıle kulak sagırlığı oluşur...dng
[QUOTE=jerfin;129951]1 saate kadar başbakan ve başbuğ basına açıklama yapacakalrmış.. onlar açıklama yapmadan açmıyorlarmış:)))[/QUOTE]
Ciddimi yuaw ben bılgısayarın kasasını actım elımde tornavıda vobdan hızla acmam lazım
::::::::::::::::..::..:[QUOTE=YAVUZHAN;129952]o koltuk bırakılırmı be abi,japonyamı ki burası adam suçu üstlenip istifa etsin.yüz surat hacı murat..
yarın yine çıkar cnbc-e ye hata telekom kaynaklı der geçer gider..[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv.brv:..::..::..::..::..:+.+.+.+.+.+.
[QUOTE=traderx;128171]ben çıktım vob çökmüş havalar sıcak burda sistemler serverler kitlenmiştir:..:
sadece teknik bir arıza olarak düşündüm ama,
vob kapanmadan önce çok nadir görülecek türde bir hacim çılgınlığı oldu o arada benimde bu hacimde fiyatta bir artış olmuyor var bi işler dedim uzunları flatladim, hemen sonra 800 lere düşüyor fiyat akabinde vobu kapatmışlar o arada dow kopuyor ve açıldığında 250-300 puan gap yapmış, normal zaman olsa teknik sorun diyecem olması normal diyecem ama tüm bunları gözönüne alınca [B]acaba sistemin kapanacağından birilerinin haberimi vardıdaki işlemlerini vobun kapanmasının hemen öncesine yığdı ve hacim fazla arttı!![/B] bilmiyorum....[/QUOTE]
şüphelerim boşa değilmiş, bu seferde kapandıktan sonra garan 5-6 kademe düşüyor borsa tek tuş düşüyor, artık bu vobaşın dürüst bir şekilde çalıştığına çaycısından müdürüne kadar inanmıyorum, Allahtan doğru pozdayız.
Güzel yurdumun yağcı insanları...
[url]http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=10229&resimno=1[/url]
[URL]http://www.oyuns.com/bilardo-oyunu/[/URL]
boş kalmayın bilardo oynayın zihin açar.
Evet, bunlar kesin spot toparlar diye bakınıyo ama spotda oralı değil, şimdi biraz daha çakarlarsa ne olacak?
garanti 8 trilyon artıdan 8 trilyon eksiye geçti.
vob halen kapalı..
VOBAŞ ı aradım ttkom dan kaynaklı sorun varmış 15 dk içerisinde düzelebilir dediler
tel 02324811073 üye işyeri brimi barış bey
[QUOTE=SaNCaKTaR;129955]ondan sonra Tüm sülalesinin kulakların aşırı çınlama ıle kulak sagırlığı oluşur...dng[/QUOTE]
onlar için çok da önemli değil zaten sülalesinin kulakları uzun yıllardır işitme kaybından dolayı duymuyor
Obama mobama suikast dedik imkbye saldırı geldi.Ağzımı bantlasam mı ne.Böyle riskler ile borsa oynanmaz.Kepazelik.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129944]Erişime kapalı birşeye nasıl eriştiriyorlar aklım almıyor.Şurada 625 te emri duran neden iptal etmez bilmiyorum.Ama şimdi beni de çıkartacaklar zıvanadan.Kardeşim tam vob kapanıyor 3 dakika sonra garantiye 6 kademe veriyorlar.Manyakmıdır nedir bunlar ya.Komplo teorisi üretmek istemiyorum.Bu vob başkanımıdır her ne haltsa çeksin gitsin şu hareketlerden sonra.Rezil oldu piyasa.Piyasada artık her an kapanma riski de oluşmuş oldu.Sistem donmasından daha da beter bu.[/QUOTE]
Benim arkadaş özetledi durumu :
[QUOTE]resmen ağzımızı kapatıp tecavüz ettiler.
garan 428 den 414 e indi 1 dk içinde
bunlar opsiyonları kullandılar bana kalırsa
voba sen gözünü kapat küçük kızım ananı bellicez diyip vobu dondurdular[/QUOTE]
[QUOTE=Larossıan;129960][URL]http://www.oyuns.com/bilardo-oyunu/[/URL]
boş kalmayın bilardo oynayın zihin açar.[/QUOTE]
Zihin kalmadı abi, akıllar ziyan oldu bikere...
[QUOTE=unlimitted;129949][COLOR=navy][FONT=Arial]benim kuşlardan birisi:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]"Bir soylentiye gore 3 kuruma sorusturma gelecekmis biri efg diye dedikodular var "[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
önce kendilerini soruştursunar doğru ve dürüst iş yapıyorlarmı:..:
[quote=fXci;129956]Ciddimi yuaw ben bılgısayarın kasasını actım elımde tornavıda vobdan hızla acmam lazım[/quote]
rahat ol fx çi bunlardan önce becerirsin sen :::