-
[quote=unlimitted;129949][COLOR=navy][FONT=Arial]benim kuşlardan birisi:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]"Bir soylentiye gore 3 kuruma sorusturma gelecekmis biri efg diye dedikodular var "[/FONT][/COLOR][/quote]
Offf offf ozaman yandı gülüm keten helva.Duyum varsa borsada kesin olur o eninde sonunda.
-
[QUOTE=Larossıan;129960][URL]http://www.oyuns.com/bilardo-oyunu/[/URL]
boş kalmayın bilardo oynayın zihin açar.[/QUOTE]
3 bant yomu abi.dng
-
Hakkaten emirler silinebiliyor madem ne iştir? düşmesin diye kademelere destek atmış sanki millet....
-
[QUOTE=unlimitted;129949][COLOR=navy][FONT=Arial]benim kuşlardan birisi:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]"Bir soylentiye gore 3 kuruma sorusturma gelecekmis biri efg diye dedikodular var "[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Haklı çıkarsa o kuşlar bir çuval buğday benden. Ama soruştuırma geçirseler de aklanır bunlar. :mad:
-
Yoksa vobaş a baskın yaptılarda bilgisayarlara ve sisteme elmi kodular yav? var bişeyler....
-
Abi soruşturmu işi doğru ise bir kere ekmek yerim ama ondan sonra bu borsayı kim sallayacak aşağı yukarı bu yerli sidiklilermi?İşte o zaman burada ekmek yenmez.Ama dedikodu varsa çok pis şeyler olacak gibi.Ne zaman dedikodu çıksa borsada hep doğru çıkıyor.
-
İzmir Telekom arandı arıza soruldu bizde arıza yok işlerini dogru yapsınlar dendi. İzmirli arkadaşlar ile konuşuldu izmirde ADSL arızası kaydı olmadıgı ögrenildi... geçmiş olsun denildi. :)
-
[QUOTE=jerfin;129951]1 saate kadar başbakan ve başbuğ basına açıklama yapacakalrmış.. onlar açıklama yapmadan açmıyorlarmış:)))[/QUOTE]
Bence spot tekrar 47472ye gelene kadar açmayacakalr. .dng
-
[quote=GOKHANFINDIK;129970]Offf offf ozaman yandı gülüm keten helva.Duyum varsa borsada kesin olur o eninde sonunda.[/quote]
asıl ben bugün mesela 17:00 gibi o kurumlara soruşturma gelir de, piyasa yarın sabah zart diye 44.000e fukara sümüğü gibi yapışırsa gelecek yorumları merak ediyorum.
-
[quote=bull market;129974]Yoksa vobaş a baskın yaptılarda bilgisayarlara ve sisteme elmi kodular yav? var bişeyler....[/quote]
Vobaş sitesine de girilmiyor.Kesin var birşeylerrr.VObix o kuşlara ben 1 kamyon yem alırım sen ne diyon ya..lelele.kom
-
işlemciyi ramlari hdd ki ekran kartını herbişeyi söktüm yeniden taktım çalışıyor sımdı :::
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129965]Obama mobama suikast dedik imkbye saldırı geldi.Ağzımı bantlasam mı ne.Böyle riskler ile borsa oynanmaz.Kepazelik.[/QUOTE]
Hah şöyleee
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;129976]İzmir Telekom arandı arıza soruldu bizde arıza yok işlerini dogru yapsınlar dendi. İzmirli arkadaşlar ile konuşuldu izmirde ADSL arızası kaydı olmadıgı ögrenildi... geçmiş olsun denildi. :)[/QUOTE]
ben sorunsuz bağlanabiliyorsam nete sabahtan beri sorun yok demekki,
açıklama bile yapmıyorlar şu sebepten dolayı diye hep yalan tam yalan.
-
[QUOTE=fXci;129980]işlemciyi ramlari hdd ki ekran kartını herbişeyi söktüm yeniden taktım çalışıyor sımdı :::[/QUOTE]
Gnelde işlemci ısınmasından çöker. Ben termal macun geçen ay işlemciyi temizleyip yeniden macunladım. Bazen de ekran akrtının aşırı ısınması sorun yaratıyor. Yatay kasa var bende kasa kapağının üstünde buz kalıbı var soğutucu oalrak.
-
Seansın kapanmasını bekleyecekler galiba.
-
[quote=traderx;129971]3 bant yomu abi.dng[/quote],
Salak bilgisayarı aldatması kolay oluyor 7-7 olduğunda sotaya kalmamak için topu sakat yere sallıyom mantofonda vuruyor sota yakalarsam aynen içerde.::::::
-
VOBaş ınn dellama muduru yalvarıyormuş alın yukarı yoksa öpucekler beni diye cienbisiiiiieee de olayda hiç bahsedılmıyor bu arada n hılmetse...cete
-
[QUOTE=bull market;129974]Yoksa vobaş a baskın yaptılarda bilgisayarlara ve sisteme elmi kodular yav? var bişeyler....[/QUOTE]
Aşğıda sözde güvenlik var ama ilk girdiğimde nereye dedi voba deim ikincisinde elimi kolumu sallaya sallaya girdim. VOB ofislerinin kapğıalrı da açık bazılarının içinde insan bile yojtu o zamanlar. NE zamnalr geön yıl Ağustos gibi.
-
Vay be salak değilmiş aynı hareketi oda bana uyguladı uyanık.:confused:
-
niye ? uzun pozisyon açıyo diyemi ?.. e bende uzun açıyorum banada soruşturma açarlarmı acaba :)
-
Tamam o zaman operasyon başlamıştır kesin, tez uçurun üçkağıt yapanların kelleleriniiii:)
Nitelikli dolandırıcılık yapan kaç kişi sizce tahmin yapalım:)
Ben derim 250-300 kişi var bunlar....
-
[QUOTE=Larossıan;129985],
Salak bilgisayarı aldatması kolay oluyor 7-7 olduğunda sotaya kalmamak için topu sakat yere sallıyom mantofonda vuruyor sota yakalarsam aynen içerde.::::::[/QUOTE]
ben mynetten oynuyorum üyeler karşılıkı oynayabiliyor çok zevkli oluyor:::
-
[QUOTE=Larossıan;129988]Vay be salak değilmiş aynı hareketi oda bana uyguladı uyanık.:confused:[/QUOTE]
Şimdi 700 puanlık dirtek gibi insek aşağıya kocaoğlan direnebilir mi sukoyar mı? Genelde bu tür sert düşüşler çoğu ssitemi hemen sata geçiriyor da o yüzden sordum.
-
ya efg ye sorustrma acsalar o adam nası gelır buraya daha..yada sonra efg kımle ıslem yapar..ne bılym bana ck olası gelmıo..he bu vadeyı kurtarırlar mıs gıbı short olarak ama sonra ..?
-
[quote=bull market;129990]Tamam o zaman operasyon başlamıştır kesin, tez uçurun üçkağıt yapanların kelleleriniiii:)
Nitelikli dolandırıcılık yapan kaç kişi sizce tahmin yapalım:)
Ben derim 250-300 kişi var bunlar....[/quote]
Bende EFG ve %10 :::
-
operasyon yapsalar ne olacak, bu kadar vatandaşın hile ve cebr ile alınmış parası geri verilirmi hayır, yine devam eder etmesi lazım o üç kağıtçılar olmasa trend olmaz, trend olmazsa vob fayda etmez, en geç 1-2 sene sonra kapanır.
-
:)[quote=VOBiX;129992]Şimdi 700 puanlık dirtek gibi insek aşağıya kocaoğlan direnebilir mi sukoyar mı? Genelde bu tür sert düşüşler çoğu ssitemi hemen sata geçiriyor da o yüzden sordum.[/quote]
Korkmayın kocaoğlan farkederdi rahat olun sert hareket olmaz.:)Yemezse sat vermez.
-
[QUOTE=unlimitted;129978]asıl ben bugün mesela 17:00 gibi o kurumlara soruşturma gelir de, piyasa yarın sabah zart diye 44.000e fukara sümüğü gibi yapışırsa gelecek yorumları merak ediyorum.[/QUOTE]
Kaçtan açarsa açsın, eğer varsa bişey ortaya çıkarılsında fiyat öenmli değil yorumunu ben hemen yapıştırayım dedim:)...saygılar...
-
[quote=VOBiX;129983]Gnelde işlemci ısınmasından çöker. Ben termal macun geçen ay işlemciyi temizleyip yeniden macunladım. Bazen de ekran akrtının aşırı ısınması sorun yaratıyor. Yatay kasa var bende kasa kapağının üstünde buz kalıbı var soğutucu oalrak.[/quote]
işlemci ısınmasından kilitlenir, ama çökmez.
tabi burada çökmekten kasıt önemli. :)))
-
[quote=Larossıan;129988]Vay be salak değilmiş aynı hareketi oda bana uyguladı uyanık.:confused:[/quote]
resetle makinayı abi yine eskisi gibi salako olsun :)
-
Yapılacak en adil işlem sistem gittiğindeki kapanış ile açılış arasındaki farkı kısacılardan alıp uzunculara yansıtmak olacaktır..
Bu saatten sonra başka da çaresi yok gibi
-
[QUOTE=temese;130000]Yapılacak en adil işlem sistem gittiğindeki kapanış ile açılış arasındaki farkı kısacılardan alıp uzunculara yansıtmak olacaktır..
Bu saatten sonra başka da çaresi yok gibi[/QUOTE]
bence adil olmaz trade eden adamın suçu ne, benim suçum ne ödeyecekse vobaş ödesin:..:
tahminim bunlar dow toparlasın öyle açalım diye bekliyorlarda, gittikçe kötüye gidiyor.
-
[quote=temese;130000]Yapılacak en adil işlem sistem gittiğindeki kapanış ile açılış arasındaki farkı kısacılardan alıp uzunculara yansıtmak olacaktır..
Bu saatten sonra başka da çaresi yok gibi[/quote]
guzel dıoyosunz da bu adaletı yapıcak mekanızma tr de yok..
-
[quote=Larossıan;129995]:)
Korkmayın kocaoğlan farkederdi rahat olun sert hareket olmaz.:)Yemezse sat vermez.[/quote]
benim sistemde öyle... bütün büyük olaylarda doğru yönde yeralmış. ufak bir gap olur sorun yok.. her zaman olacak şeyler bunlar
velveleye gerek yok
-
[quote=misafir;129989]niye ? uzun pozisyon açıyo diyemi ?.. e bende uzun açıyorum banada soruşturma açarlarmı acaba :)[/quote]
hocam, ikidir aynı yorumda bulunuyorsunuz.
kendi bildiği kriterlerce yükseleceğini [B]umarak[/B] (sizin yaptığınız gibi) uzun pozisyon açmakla, yükseleceğini [B]bilerek[/B] uzun pozisyon açmayı lütfen karıştırmayın.
emin olun soruşturma açılmasının sebebi, ikincisi olur.
-
Vob seansı 17:05 ıtıbarıyla kaldıgı yerden devam edecektır telekom kaynaklı bır sorun nedenıyle durdurulan vob seansı 17:05 ıtıbarıyla kaldıgı yerden devam edecektır. Seans 17:35’te sona erecektır. Takas saatı ıse 17:40’da baslayacaktır.-matrıks-
-
Adil olanı bence üçkağıdı yapanlardan alıp uzuncuların fiyat farkını vermek olur, kısacıların çekti çekeceğini dahada yüklenilmesi adalet olmaz bence....
-
Bu ülkedeki şerefli, haysiyetli ve dürüst yönetici oranı nedir acaba ? Birden merak ettim...
-
Vob seansı 17:05 ıtıbarıyla kaldıgı yerden devam edecektır
telekom kaynaklı bır sorun nedenıyle durdurulan vob seansı 17:05
ıtıbarıyla kaldıgı yerden devam edecektır. Seans 17:35’te sona erecektır.
Takas saatı ıse 17:40’da baslayacaktır.
-matrıks-
-
ama seans içinde anlık trade edenlere yazık oluyor 50-100 puan için long trade eden arkadaş varsa onun için kötü olur:(