[QUOTE=citiwan;249582]kendisi çok değerli bi kardeşimiz Allah hepiniz den razı olsun inşaallah[/QUOTE]
Kardeş sende hoşgeldin! Yav seni ihmal ettik kusura bakma!
Printable View
[QUOTE=citiwan;249582]kendisi çok değerli bi kardeşimiz Allah hepiniz den razı olsun inşaallah[/QUOTE]
Kardeş sende hoşgeldin! Yav seni ihmal ettik kusura bakma!
saraylı abi .. bugün şöyle trendli bir gün olsun istiyorum abi .. %5 falan hareket olsun bi yöne ... rahatça seyredelim isityorum ... 17:33 tede kapatıp pozu eve neşeyle gidelim .. kırlarda gezelim .. kennym patron türkü söylesin bize ...
çok şeymi istiyorum abi .. hehehhehe:D:D:D
[quote=selçuklu;249597]saraylı abi .. bugün şöyle trendli bir gün olsun istiyorum abi .. %5 falan hareket olsun bi yöne ... rahatça seyredelim isityorum ... 17:33 tede kapatıp pozu eve neşeyle gidelim .. kırlarda gezelim .. kennym patron türkü söylesin bize ...
çok şeymi istiyorum abi .. hehehhehe:D:D:D[/quote]
aybettin çok normal istediğin selçuklum,
günde %5; 3500 puan eder,ayda 70000 puan eder,çok normal yaa..:..:
Seeemiyim ben bööle dolapları yav seemiyim! Verde kurtul!:..:
[quote=AMON RA;249612]Seeemiyim ben bööle dolapları yav seemiyim! Verde kurtul!:..:[/quote]
naz yapi abisi naz :)
[QUOTE=selçuklu;249597]saraylı abi .. bugün şöyle trendli bir gün olsun istiyorum abi .. %5 falan hareket olsun bi yöne ... rahatça seyredelim isityorum ... 17:33 tede kapatıp pozu eve neşeyle gidelim .. kırlarda gezelim .. kennym patron türkü söylesin bize ...
çok şeymi istiyorum abi .. hehehhehe:D:D:D[/QUOTE]
patron söleyem tek eksigimiz turkuyse :) sesimde o kadar kotudur ki muhtemelen %5 lik trendin sevinciyle kımse farketmeyebilir :)
pivot:67.800
ema55:67.678
tam pivottayız
[quote=Kennym;249635]patron söleyem tek eksigimiz turkuyse :) sesimde o kadar kotudur ki muhtemelen %5 lik trendin sevinciyle kımse farketmeyebilir :)[/quote]
sıkma canını yegenim ben senin yerine çalar söylerim.
adamlar çarpma moduna girmişler resmen pataklıyorlar .dng
kesin bi haber var ama bi biz bilmiyoruz ** hep te oglen arası yapıyolar bunu bu o.c ları.. kımse yokken..
[quote=AMON RA;249552]Merhaba güzel insanlar! full short açtım bekliyom görüşemedik ne zamandır! Selçuklum Kayseri'ye geliyomuşun ne zaman geleeyon! Mantı yiyek![/quote]
[quote=selçuklu;249560]amonra apatron hoşgeldin .. abi gelecem inşallah .. işleri halledetim yazın sonuna doğru .. gelecem ... .lelele[/quote]
beni unutmayın haa.
patron sayım nasıl?
[IMG]http://ekibi.org/resim/rys/2010/201004/ewvoboto.png[/IMG]
5 lik trend alda ... 2 lik trend ala yakın satta .. trade alda ... ben long ... bu yataylık sürdürelemz bence .. sıkıldım zaten .. kopacak bi tarafa .. ve trend olacak inşallah .. sistemlerde güzel point kazanacak bence .. üüvvvvv