Eczacı ılac Gıbı Kagıdın Olsun Yeter
Tavana Gıdıyor
Krız Mrız Hıkaye
Printable View
Eczacı ılac Gıbı Kagıdın Olsun Yeter
Tavana Gıdıyor
Krız Mrız Hıkaye
[QUOTE=enorton;56824] Citi dışında elinde türev ürünler olan da yok. [/QUOTE]
Buna o kadar güvenmeyin. Tezgahüstü piyasada dönen kaldıraçlı çok opsiyon var. Deutschenin opsiyonalrı da bazı aracı kurumalr aracılığı ile piyasada fink atıyor. Citi Lehmanın batan opsiyonalrından sonra ben aracıyım karışmam diyip çekildi işin içinden.
[QUOTE=follow;56882]Eczacı ılac Gıbı Kagıdın Olsun Yeter
Tavana Gıdıyor
Krız Mrız Hıkaye[/QUOTE]
ilaç dedinizde takasta yüklü toplamalar mevcut,ee bu kadar krizde hasta olmayan yoktur herhalde :D
[QUOTE=ALTAN1;56884]ilaç dedinizde takasta yüklü toplamalar mevcut,ee bu kadar krizde hasta olmayan yoktur herhalde :D[/QUOTE]
Ayrıca Esnekliği çoook düşük olan bir sektör. İnsan sinemasını vs erteleyebilir ama hastaysa alacağı ilacı ertleyemez.
Aynen katılıyorum sn.vobix kriz tanımayan sektör...
[QUOTE=VOBiX;56883]Buna o kadar güvenmeyin. Tezgahüstü piyasada dönen kaldıraçlı çok opsiyon var. Deutschenin opsiyonalrı da bazı aracı kurumalr aracılığı ile piyasada fink atıyor. Citi Lehmanın batan opsiyonalrından sonra ben aracıyım karışmam diyip çekildi işin içinden.[/QUOTE]
Haklısınız sn vobix, o zaman şöyle diyelim yurtdışındaki bankalar kadar ellerinde türev ürün yok. bizim banka olarak bunlarla işimiz olmaz. Biraz daha akıllı pazarlama yapsak şu krizi fırsata çevirebiliriz...
[QUOTE=follow;56882]Eczacı ılac Gıbı Kagıdın Olsun Yeter
Tavana Gıdıyor
Krız Mrız Hıkaye[/QUOTE]
Döviz borcu olmayan ender gruplardan
[QUOTE=catedral;56899]Döviz borcu olmayan ender gruplardan[/QUOTE]
fk oranida cazip kar guzel keske her kagit boyle guzel olsa.
38400 kısalar kapandı..35000den uzun
Allah döviz borcu olana sabır versin, 4 yıldır döviz bırakın yükselmeyi düşünce insanlar sürekli döviz kredisi kullanmak istediler. Döviz kredisi kullanmak isteyen arkadaşlarıma şunu tavsiye etmişimdir; geliriniz hangi döviz cinsinden ise o döviz cinsinden borçlanın...
Sn catedral akşamki yorumlarınız için çok teşekkürler...
seyhaten dondum 33375 pasif longs gelmemis. 200 pointsle kacmıs ben flat halen
systems 5dakk short 15dakk short gun short signalde ben 15 dakk long signale gecsin long olcayım yoksa flat halen
1500 puan yani %4 civarinda eksi makas olustu
yorumsuz...