-
[QUOTE=fXci;130492]abi bu van munut herseye ayak uyduruyo emin ol tam zıppırık bi zistem emme bana fayda savlamayor .dng istersen petrolde istersen dow fıçır istersen kanola yağında kullan değişmeyor sonuç :::[/QUOTE]
Dilerseniz forumda yayınlayın, dilerseniz özel mesaj ile verin bari başkaları yararlansın.
-
[QUOTE=abka;130494]öyleyse harikadır..son saniye piyasa fiyatından işlemle gayet iyi çalışır..baktım olmuyor..bana yolla:)[/QUOTE]
yokyok bu sistem çokh tehlikeli en iyisi ben bunu imha edem ::: cok ciddiyim ::: dünyada bundan faydalanabilecek bi insanoğlu varmı bılmem ::: :::
-
[QUOTE=abka;130494]öyleyse harikadır..son saniye piyasa fiyatından işlemle gayet iyi çalışır..baktım olmuyor..bana yolla:)[/QUOTE]
abi mesela bana matriksten bakabılecegim bişeyin fıçırını söyle hemen yapıstırım buraya sanıyede hadi bekleyorum
-
sistem olupda uymayan arkadaşlar...
sistem çürümesin.:).[B]bana özelden gönderebilirsiniz..[/B]
-
[QUOTE=QUEEN;130491]fiyar 525.. 600den satıyolar..[/QUOTE]
VOB müdrü ona dün kurumalrın opsiyon anlaşması gereği belirledikelri fiyat o olduğu için fiyat oradan geçiyor dedi.
-
[QUOTE=VOBiX;130499]VOB müdrü ona dün kurumalrın opsiyon anlaşması gereği belirledikelri fiyat o olduğu için fiyat oradan geçiyor dedi.[/QUOTE]
vopix bana soyle kafandan van munutluk perıyodu dolu bi fıçır söylesene hemen :::
-
Bu EURUSD pis iştahımı kabartıyor..Teknik olarak sanırsam zirvelere yakın..Temel dersen hikayesi çok ama ABD para basıyoda ECB basmıyor mu? Yılsonuna 1.25 falan olsa, 1 e 17 şansı var...bas 5000 al 85000...peeeeeeee
-
garanti uzun kapatıor ama diğer vadeye taşınmıor garip
-
[QUOTE=hilm;130495]Dilerseniz forumda yayınlayın, dilerseniz özel mesaj ile verin bari başkaları yararlansın.[/QUOTE]
[QUOTE=abka;130498]sistem olupda uymayan arkadaşlar...
sistem çürümesin.:).[B]bana özelden gönderebilirsiniz..[/B][/QUOTE]
Forumu da özelleştirelim isterseniz. .kom Şeffaf olun açıkça yazın. abka yazdı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=120197&postcount=93"]Metastock konusunun 10. sayfası[/URL]nda isteyen kullanabiliyor. .brv
-
[quote=Astatin;130501]Bu EURUSD pis iştahımı kabartıyor..Teknik olarak sanırsam zirvelere yakın..Temel dersen hikayesi çok ama ABD para basıyoda ECB basmıyor mu? Yılsonuna 1.25 falan olsa, 1 e 17 şansı var...bas 5000 al 85000...peeeeeeee[/quote]
al sana eursud van munut
[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/2923/eurusd.png[/IMG]
-
bu acıdan teo bir taneydi..sahi teo nerede..
-
alın sie usdjpy van munut
[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/1134/usdjpy.png[/IMG]
-
[QUOTE=fXci;130500]vopix bana soyle kafandan van munutluk perıyodu dolu bi fıçır söylesene hemen :::[/QUOTE]
Paritelere bak olsa olsa onlar iş yapar. DOW bile kevgir oluyor. Yada kendisi açıkken fdax
-
[QUOTE=Fantom;130486]Gedikte vst var.[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;130489]İkisi de var :D[/QUOTE]
iyi bende aranıza katılıyorum:D
ayrıca dün sankoya çok kızdım aktif olarak ağustos vadeye 47000 den bastım emir gitmedi şu an itibariyle 600 points kardan zarar kısaya devam, asıl gümbürtünün cumaya kadar çıkması lazım.
-
böyle vade sonumu olur..akşınnn isteriz..
-
Alın sie van munutu en boş olan PETROL
[IMG]http://img23.imageshack.us/img23/8251/petrolj.png[/IMG]
-
[QUOTE=traderx;130508]iyi bende aranıza katılıyorum:D
ayrıca dün sankoya çok kızdım aktif olarak ağustos vadeye 47000 den bastım emir gitmedi şu an itibariyle 600 points kardan zarar kısaya devam, asıl gümbürtünün cumaya kadar çıkması lazım.[/QUOTE]
ben Gedikte işlem yapmıyorum sadece orada Vst olduğunu biliyorum
-
[QUOTE=Fantom;130511]ben Gedikte işlem yapmıyorum sadece orada Vst olduğunu biliyorum[/QUOTE]
dedim fantom diye biri var ona yüzbinde 8 çalışıyormuşsunuz bende isterem dedim, 0.9 kuruşa fit olduk:D
-
49 uzlaşırız gibi ama bakalım
-
[QUOTE=traderx;130508]iyi bende aranıza katılıyorum:D
ayrıca dün sankoya çok kızdım aktif olarak ağustos vadeye 47000 den bastım emir gitmedi şu an itibariyle 600 points kardan zarar kısaya devam, asıl gümbürtünün cumaya kadar çıkması lazım.[/QUOTE]
bu gedikteki komisyon sankonun 1 lirasından dahamı az
bilgi verebileceklere şimdiden teşekkür
-
[QUOTE=traderx;130512]dedim fantom diye biri var ona yüzbinde 8 çalışıyormuşsunuz bende isterem dedim, 0.9 kuruşa fit olduk:D[/QUOTE]
yok ben başka kurumdayım:D
0.9 kuruş pahalı bence.dng
-
[quote=traderx;130512]dedim fantom diye biri var ona yüzbinde 8 çalışıyormuşsunuz bende isterem dedim, 0.9 kuruşa fit olduk:D[/quote]
O bişey mi ben yanımda Zagor ve Çiko ile gittim, 0.1 kuruşa indiler
-
[quote=GOKHANFINDIK;130396]En az 2 ay görmeyecez abla oraları rahatız.Orayı görürse longlarım zaten gibi.[/quote]
Tabiki longladım.575 ten full long.Beylikdüzünde elektirik kesintisi 5 milyara patladı bana.Şimdi sövmiyimi ***lere.
-
[QUOTE=Vob Trader;130513]49 uzlaşırız gibi ama bakalım[/QUOTE]
Valla kırsınlar bir yöne de..
işimize bakalım böyle yatayda gına geldi
-
ulan bi basmadığım mekan vob merkezi var. yakında orayı da bastıracaklar bana.
-
[QUOTE=chn69;130514]bu gedikteki komisyon sankonun 1 lirasından dahamı az
bilgi verebileceklere şimdiden teşekkür[/QUOTE]
bana ilk 0.8 ytl verecekti ben bazen 3-4 hafta yatay olacağını sezdimmi işlem yapmıyorum yada işlerim olduğunda o arada matriksi kapatmayın ama dedim 0.9 olsun, bu arada komisyon iadeside olacak.
ayrıca aylık 1000 kontrat üstüne 1 lira altını verecek kurum çok, zibil gibi.
[QUOTE=Fantom;130515]yok ben başka kurumdayım:D
0.9 kuruş pahalı bence.dng[/QUOTE]
istesem daha ucuzda olabilirdi 0.8 ve altı, yalnız şunu söyleyim hiç itibarın yok o kurumda geç fantonu dediler:D(latife ediyorum:..:)
-
[quote=fXci;130506]alın sie usdjpy van munut
[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/1134/usdjpy.png[/IMG][/quote]
Ne cici ne şeker bir van munut o. Gel yavrum, gel cicim. fXci sana bakamaz. Ben seni sever , kollar ve beslerim. Yağ ve baldan gına gelirsin. Geh geh oğlum.
-
[QUOTE=Vob Trader;130519]ulan bi basmadığım mekan vob merkezi var. yakında orayı da bastıracaklar bana.[/QUOTE]
bana yakın sayılır vob, cebel(eski dilde dövüşte kavgada ortak, yardımcı) arıyorsan her zaman yanındayım:D
-
fiyat arttı komisyonlar arttı komisyon pazarlığına başlayın bence.
-
[QUOTE=sazan;130521]Ne cici ne şeker bir van munut o. Gel yavrum, gel cicim. fXci sana bakamaz. Ben seni sever , kollar ve beslerim. Yağ ve baldan gına gelirsin. Geh geh oğlum.[/QUOTE]
abi yuaw bu van munutu kalp atış sinyallerine bile uygulasan çalışır :::
-
bu haberciler kafayı yemıs..tmam toplatı onemlı de ..daha adamlar gırmeden toplantıya 1.5 saat yayın oldu
-
[QUOTE=Vob Trader;130519]ulan bi basmadığım mekan vob merkezi var. yakında orayı da bastıracaklar bana.[/QUOTE]
İstanbul'da olsa ben bir ziyaret ederdim.dng
-
[quote=Fantom;130526]İstanbul'da olsa ben bir ziyaret ederdim.dng[/quote]
belkı de ayak altında olmasın dıe ızmır ı secmslerdir:)yoksa zıyaret edıcek cok adam cıkar ist den
-
[quote=sazan;130521]Ne cici ne şeker bir van munut o. Gel yavrum, gel cicim. fXci sana bakamaz. Ben seni sever , kollar ve beslerim. Yağ ve baldan gına gelirsin. Geh geh oğlum.[/quote]
Yok yok van minutum..Sazan da senin gibi bir kaç tane daha var..Sen kuma olcak sistemmisin...Hem sazan senden daha iyisini bulur ilerde çaptan düşersin..Üstüne kuma da getirir bu bay sazan..:::Ben seni herkeslerden daha daha iyi severim hem ben seni herkeslerden daha daha iyi kollarım:..:
-
Sn Saraylı IMKB de 3 tane yeni tepe bekliyor....
[url]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/[/url]
Sn Sazan Saraylının yukarıdaki sayımı konusundaki görüşünüz nedir ?
Siz nasıl sayıyorsunuz ?
-
işlem durdumu şüpheleniyorm..
-
gecen vadede aktif vadeyi asılıp diğer vadeye basmışlardı.
-
[QUOTE=fXci;130500]vopix bana soyle kafandan van munutluk perıyodu dolu bi fıçır söylesene hemen :::[/QUOTE]
Xu30 yakın vade 4 aylık getirisi nedir? Kaç işlem yapmış?
-
[QUOTE=QUEEN;130530]işlem durdumu şüpheleniyorm..[/QUOTE]
graliçem vallah bunnardan hersey beklenir :(
-
[quote=Astatin;130528]Yok yok van minutum..Sazan da senin gibi bir kaç tane daha var..Sen kuma olcak sistemmisin...Hem sazan senden daha iyisini bulur ilerde çaptan düşersin..Üstüne kuma da getirir bu bay sazan..:::Ben seni herkeslerden daha daha iyi severim hem ben seni herkeslerden daha daha iyi kollarım:..:[/quote]
Bak Astatin, aklını çelme sistemin. Daha toy o. Bu piyasalarda harcanııır gider. O yüzden korur ve kollarım diyorum. Duygusal değil bir mantık birlikteliği öneriyorum. Bana son kozlarımı oynatma. :..: