-
sn hexen, furkan ve follow tebrikler... Ben cesaret edemedim siz ettiniz... Demek ki gece uzunmuş, saat 23 e kadar çok şey değişebilirmiş. Eksiye geçtiğini görüp halaylar çekip, batıyor dememek lazımmış...
Dow bir gece %11 çıkıyor, sonra %7 düşüyor, sonra %4,5 yükseliyor. Bahsettiğimiz dünyanın en büyük borsası. Bu volaliteye can dayanmaz...
Tabi sabaha da çok var, bir de bakmışız sabah future lar %5 ekside...
-
vob spot farkı %4,69 bizde, deutche yatacak yerin yok, yarın ne yapacaksın bakalım fiyata bakmadan verdiğin kısalarınla
-
[QUOTE=follow;57013]Cok ısrar Ettım Gelmıyor Asagıya Verdıgım Yerın 25 Puan Uzerınden Tekrar Long[/QUOTE]
[QUOTE=follow;57019]Sakın Bana Bakarak Poz Almayın Cunku Bugun 350 Puan Aldım Yarın 700 Puan Bıle Asagıdan Verırım Pek Bır Kaybım Olmaz.[/QUOTE]
[QUOTE=follow;57026]Geceye Uzun ,aldıgımız 350 Puanı Verdık :):)[/QUOTE]
[QUOTE=follow;57028]ayda yilda 1 kez geceye long girdik ondada dow ipini kopardi
gerci sabaha kadar cok var hayirlisi[/QUOTE]
en son yazdigim mesaj en can alicisi olmus :D
-
[QUOTE=enorton;57066]sn hexen, furkan ve follw tebrikler... Ben cesaret edemedim siz ettiniz... Demek ki gece uzunmuş, saat 23 e kadar çok şey değişebilirmiş. Eksiye geçtiğini görüp halaylar çekip, batıyor dememek lazımmış...[/QUOTE]
geceye cok fazla poz tasimam,poz tasidigimda eminim demektir gerci dedigim gibi sabaha kadar cok var ancak 35.000 goruruz diye tahmin ediyorum.
-
[QUOTE=mozkan;57067]vob spot farkı %4,69 bizde, deutche yatacak yerin yok, yarın ne yapacaksın bakalım fiyata bakmadan verdiğin kısalarınla[/QUOTE]
kendileri bile artık ne yaptıklarını bilemiyorlar....ortam o kadar farklı oldu ki piyasayı yapamıyorlar....kıvrandıkça kıvranıyorlar.....
anca gün içi işlem yapanları terse getirmeye çalışıyorlar..... fakat kendilerine bile pek yararı olduğunu sanmıyorum........ artık kokmuş oyunlarından başka ellerinden gelen kalmadı.....
bence eksi makas gelecek vadede güzel bir ralliyi müjdeliyor.....bakalım neler olacak....
bol kazançlar.........
-
[QUOTE=follow;57069]geceye cok fazla poz tasimam,poz tasidigimda eminim demektir gerci dedigim gibi sabaha kadar cok var ancak 35.000 goruruz diye tahmin ediyorum.[/QUOTE]
followum 35000 tespit iyi.... yarın benim planda 35000 ana merkez
-
sagolun sn enorton..sizin yorumlarınızı ve makro degerlendirmelerinizide dikkatle okuyorum bende guveniyorum ekonomimize ve bankacılık sektörümüze ve bunun yanında birde şu var kimse batan ekonomiden kazanmaz büyük para babaları, en büyük fonlar, en gelişmiş devletten en küçügüne kadar hiç kimse .. piyasayı oluşturan unsurların arasında bunlarda olduguna gore piyasaya durmadan basan büyük fonlar olduguna gore elbette bir yol bulup biryerde bunu durdurucaklardır diye düşünüyorum ama butun herşey tabikide zamanlama bu yaptıgım yorum makro bir yorumdur ve bana gore vobta kısa vade oyuncusu oldugum için sadece ilerisi için bir fikirdir..saygılar..
-
[B]Yarın benim plan asayada[/B]
Eyer vob açılması zamanı , dow futur 9070 üstesinde olmasa..... [B]33000 [/B]maliyet longs [B]35000 [/B]realize edceyim.....
Nezaman terkar longs yapcm ? .......... [B]15 [/B]dakk systmemim long signal verdi zaman
Eyer vob acılması zamanı , dow futur [B]9070 [/B]üstesinde olarsa [B]37700 [/B]kadar longs tutcayım ...... cünki dow futur [B]9500 [/B]potansında olcak......
benim plan bukadar iyi geceler
-
Sn Furkan güzel sözleriniz için teşekkürler... Ama aman diyeyim benim makro değerlendirme yapacak ne tecrübem ne de bilgim var. Sadece bu dost ortamında içimden geçenleri paylaşıyorum. Hepimiz yanılırız, insanız sonuçta. Önemli olan birbirimizi kırmamak ve karşındaki üzülürken sevinmemek...
Saygılar...
-
foruma Vob Trader den bir söz keser döner sap döner gün gelir hesap döner. kimsenin ettiği kimsede kalmaz. 40 gün kar yağar bir gün av olur. zaman av zamanı. zaman intikam zamanı
-
Bu arada 5 ASLAN ı daha şehit verdik, bence krizden daha önemli bu durum... Mekanları cennet olsun, Allah ailelerine sabır versin... Herkese iyi geceler...
-
[QUOTE=kayahan;57041]dikkat!!!yakinda turkiye'deki araci kurumlarinda coguuuuuuuuuu batacaktir.!!!!!.kom.dng.kom.dng[/QUOTE]
sayın kayahan yakında aracılar falan batmayacak...hele çoğu hiç batmayacak.....
yakında işler terse dönerde gene bir ralli olursa o zaman gerçekten kötü olacak...sizin için yani....
o zaman her gün 70-30 bin ytl kazanamayacaksınız.....
birde sizin topiğinize kusura bakmayın yazmıştım....cevap bile yok...demek ki konuşmaktan pek hoşlanmıyorsunuz....
sağlık olsun....fakat artık biraz dikkat edin...işler terso gitmeye başlar ortam düzelmeye başlar ve siz burda olmazsanız.....
kusura bakmayın ama ben o zaman yazarım iki kelime daha.....