-
[QUOTE=hexen;57073][B]Yarın benim plan asayada[/B]
Eyer vob açılması zamanı , dow futur 9070 üstesinde olmasa..... [B]33000 [/B]maliyet longs [B]35000 [/B]realize edceyim.....
Nezaman terkar longs yapcm ? .......... [B]15 [/B]dakk systmemim long signal verdi zaman
Eyer vob acılması zamanı , dow futur [B]9070 [/B]üstesinde olarsa [B]37700 [/B]kadar longs tutcayım ...... cünki dow futur [B]9500 [/B]potansında olcak......
benim plan bukadar iyi geceler[/QUOTE]
dow futur 9061 yüksek görmis gece.... 9070 üstesinde deyil ...
-
33000 maliyet longs 34800 realiz etim nezaman long alcayım terkar ? 15 dakk long signal verdiyi zaman.. hersey plan uygun gidyor halen
15 dakk system 35000 üstesinde long signal olr...
-
bende 625 flat oldum acılsıta
-
yahu kayahan sen niye asiri dusus olunca cikiyorsun. birde yukselis olunca birseyler soyle temmuzdan beri takip ediyorum boyle. neden sanki programlanmis gibi asiri dususlerde cikip dusus surecek falan filan diyorsun al sana inanan insan dun satmissa bugun 1000 puan zararda. kesin konusup bana inanmayin deyip aradan siyriliyorsun. bende diyorum ocaktan beri cok buyuk dusus olacak diye.
ama borsalari ozellikle vobu takip eden insanlar gunluk oynuyor bu yuzden iki dalga arasinda yokolup giderler genelde. obur dalga gelene kadar.
simdiki mesajin "araci kurumlarin cogu batacak" diyorsun kime gecelim ortak calistigin bir yer varmi saglam.
-
[QUOTE=nyse-dj;57105]yahu kayahan sen niye asiri dusus olunca cikiyorsun. birde yukselis olunca birseyler soyle temmuzdan beri takip ediyorum boyle. neden sanki programlanmis gibi asiri dususlerde cikip dusus surecek falan filan diyorsun al sana inanan insan dun satmissa bugun 1000 puan zararda. kesin konusup bana inanmayin deyip aradan siyriliyorsun. bende diyorum ocaktan beri cok buyuk dusus olacak diye.
ama borsalari ozellikle vobu takip eden insanlar gunluk oynuyor bu yuzden iki dalga arasinda yokolup giderler genelde. obur dalga gelene kadar.
simdiki mesajin "araci kurumlarin cogu batacak" diyorsun kime gecelim ortak calistigin bir yer varmi saglam.[/QUOTE]
Cari hesabınızdaki bakiyeyi düşüktutup bütün nakdi VOB temiantında tutarsanız batarsa bile paranzıa bir şey olmaz. Batacağı yok ama tedbir amaçlı.
-
[QUOTE=hexen;57103]33000 maliyet longs 34800 realiz etim nezaman long alcayım terkar ? 15 dakk long signal verdiyi zaman.. hersey plan uygun gidyor halen
15 dakk system 35000 üstesinde long signal olr...[/QUOTE]
abi tuttuğun ışık için sağol .
-
Ben flat halen 33100 long emir var gelirse terkar long olcayım ...long stop 32800 olcak
-
Dün kapanışta cesaret edemediğim ve 33500 den kapadığım longları 33300 den yerine koydum...
Bu arada yazılarından sinir olduğum arkadaşı banladım, artık okumuyorum yazılarını. Bunun yapılabildiğini bilmiyorum, sn follow a dün akşamki önerisinden dolayı teşekkür ederim...
-
33325 long terkar long stop 32800
-
longlar 34400 kapandı aynı yerden shortlarda 33350den kapandı flat bugunluk yeter
-
[QUOTE=hexen;57055]longs para etmesi içün
önce yarn vob yukarya gap olmaması lazm.. yukarya gap olur longs para etmezmi ? eder amma uzun ömürs etmez ...... Uzun ömür long para etmesi içün yarn gap olmaycak ve yavass 15 dakk systemim long signal gelcek.
Longs uzun ömür amma nerye kadar? az graf bakıp asaya yazcayım[/QUOTE]
[QUOTE=hexen;57065]Dow futur bole devam eder yarın bizim vob 35000 tükenir.. Amma 35000 üstesi 15 dakk systemim long signal verir....
Yarın ben 33000 maliyet longs ne yapcayım ? Graf bakyorum asayada yazcam[/QUOTE]
dün dedim bunnarı... bizim longs 35000 tükendi bundan... amma noldu ? gap kapandı ... bize umut.. eyer 15 dakk long signal gelir ozaman bu longs uzun süre tutarım... yoksa 32800 stop
-
sn hexen müthişsiniz tebrik ederim +.