Küçük sistemleri fena çarptı galiba bugün sakinlik lazım yoksa bunlarla uğraşılmaz.
Printable View
Küçük sistemleri fena çarptı galiba bugün sakinlik lazım yoksa bunlarla uğraşılmaz.
[quote=engin sözmen;402236]Küçük sistemleri fena çarptı galiba bugün sakinlik lazım yoksa bunlarla uğraşılmaz.[/quote]
hepsini değil..::::)
[quote=engin sözmen;402236]Küçük sistemleri fena çarptı galiba bugün sakinlik lazım yoksa bunlarla uğraşılmaz.[/quote]
kısa periyotlu 5 dk lıklar 3 kez yön değiştirmiştir şu saate kadar..
4.de yolda olabilir :..:
Çoktandır böyle bir gün yaşamamıştık galiba ,Saraylı hocam siz ne yapmak istediğini anlayabildinizmi silkeliyormu acaba?
[quote=engin sözmen;402240]Çoktandır böyle bir gün yaşamamıştık galiba ,Saraylı hocam siz ne yapmak istediğini anlayabildinizmi silkeliyormu acaba?[/quote]
Engin çalkantılı olacak demiştim,oluyo da...
zor gündü evet doğru.:(..yapacak bişi yok...:cool:..pek silkeleme değil bu,yuakrı alacak gibi yapıp kandırma desek daha doığru...
bence bu yatayı buralarda bitirip aşağı dönemli bu piyasa..70.325 testi gelmeli 2-3 gün içinde...
Kendimi bugün hani bir boğa oyunu vardır üzerine binersiniz sizi atar ona binmiş gibi hissettim çalkaladıça çalkaladı.:::
bu saatten sonra yeni yüksek yaparsak 74300 üstünde bi kapanış görebiliriz sanki ?
stop 72750 oldu bu arada..
[quote=saraylı;402145]Şu anda günlük kar oranı %13 olduuu....:::..yıllık enflasyon oranının biraz üstünde...:p
akşama kadar ya ;%5 e düşer ya da %20 yaparım,bakalım...??
Bazen ew ile ,sisteme göre inanılmaz başarılı olabilirsiniz..:)))..bazen de başarısız tabiki...:(
.lelele[/quote]
%11,90 ile günü kapadım,kom hariç...:cool:
[quote=saraylı;402259]%11,90 ile günü kapadım,kom hariç...:cool:[/quote]
maşallah abi , daim olsun inşallah !
Ben son yarımsaati çok merak ediyorum bakalım ne yapacak
[quote=The Tatar;402262]maşallah abi , daim olsun inşallah ![/quote]
eyv abim,keşke daim olsa ama biliyosun olmuyo...:::
olduğu kadar...:)