[URL=http://img150.imageshack.us/i/screenhunter1a.png/][IMG]http://img150.imageshack.us/img150/5743/screenhunter1a.png[/IMG][/URL]
Printable View
[URL=http://img150.imageshack.us/i/screenhunter1a.png/][IMG]http://img150.imageshack.us/img150/5743/screenhunter1a.png[/IMG][/URL]
kısa kapat uzun aç..
Arkadaşlar ben kısayım büyük ihtimal geceyede kısayım tabii ağustosda
geceye doww göçecek altında kalmayın belki kapanışa yetişemem tahminlerim böyle ben
kaçtım .
[i]Global piyasalar yükselişlerin ardından yataya dönerken olumlu hava genelde devam ediyor. MSCI Dünya Endeksi en iyi üç aylık performansına ulaşmak üzere. 1988 yılından bu yana hesaplanan endekse göre hisseler dünya genelinde % 22 artış gösterdi. Gelişen piyasalardaki artış % 34 oldu.[/i]
selçuklu nasılsın..tutuyomusun pembe oğlanı..
[quote=QUEEN;130579]selçuklu nasılsın..tutuyomusun pembe oğlanı..[/quote]
Hoşgeldin selcukLu merat ettim.. iyisindir inşallah..
[QUOTE=QUEEN;130579]selçuklu nasılsın..tutuyomusun pembe oğlanı..[/QUOTE]
saol Quenn apla .... cümleten selam ... 45475 haziran vade kısa pozu 1600 puan zararla kapattım ... teminatta kalan parayla ağustos ve ekim vade kısa açtım .. pembe oğlanı ..__ktirettim ... mavi oğlanı aldım yerine .... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ağustos vade 31.500 ekim vade 22.000 falan uzlaşmayı düşünüyorum .....
işler yoğun çok yazamıyorum o yüzden tüm arkadaşlara bol kazançlar ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
larossianın abinin teşekkürlere bakınca herkes kan kırmızıya susamış:)))
[QUOTE=SaNCaKTaR;130580]Hoşgeldin selcukLu merat ettim.. iyisindir inşallah..[/QUOTE]
hoşbulduk ... şükür iyiyim .. işler yoğun çok bakamıyorum o yüzden ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ver küsküyü bitsin bu gurbet
hey mübarek ne güzelde basıyorlar, yağdır mevlam suu:D
[QUOTE=selçuklu;130581]saol Quenn apla .... cümleten selam ... 45475 haziran vade kısa pozu 1600 puan zararla kapattım ... teminatta kalan parayla ağustos ve ekim vade kısa açtım .. pembe oğlanı ..__ktirettim ... mavi oğlanı aldım yerine .... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ağustos vade 31.500 ekim vade 22.000 falan uzlaşmayı düşünüyorum .....
işler yoğun çok yazamıyorum o yüzden tüm arkadaşlara bol kazançlar ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]
okadar kardaydın..yazık olmuş ..çıkarırsın yakında..böyle sabır olduktan sonra.;).bende kısayım ağustos..dow düşer..bizi bilmiyorm..düşeriz gayri inşallah:rolleyes:
47350 saatlik ortalamada aşağı geçildi..
[QUOTE=fXci;130568]corta gecti tekrarnan vade sonu flat olmak levazım flat[/QUOTE]
bakalım tekrar nizaman lönk dıycek bu van nümüt
gelde yaşar erdincin kulaklarını güzelce çınlatma, milleti öyle bir gaza getirdiki operasyon var vadeyi en tepeden kapatacaz diye al işte operasyon hakkaten var ama ters yönde:D:D:D
hadi hadi hadi..yeni uzlaşma isterek..pirmamit dulli mulli...sbaha 60 dk OBO 46800 kritik..kırarsa ver elini 43000 ler
short devam.lelele
vade sonu vade sonu diye abarttı Yaşar Erdinc ortalıgı kasıp kavurdu
herkesin bildigi para kazandırmıyor işte borsada:::
vade sonu şovu aşağı olcak galiba:::
[quote=fXci;130568]corta gecti tekrarnan vade sonu flat olmak levazım flat[/quote]
grafsınıda koyayım aceleynen koymadıydım
[IMG]http://img23.imageshack.us/img23/5550/taktaktak.png[/IMG]
uzlaşam güzel geldi..fiyatta yükseldi..025 uzlaşmasının karlarıyla 150 den ek şort..full mull zart zurt her bişey
ağsts 46900 obo boyun cızgısı..
[QUOTE=Astatin;130594]uzlaşam güzel geldi..fiyatta yükseldi..025 uzlaşmasının karlarıyla 150 den ek şort..full mull zart zurt her bişey[/QUOTE]
sessiz izle asti, huylandırma şunları..:)
625 short 500 long 450 short 425 long 400 flat haziran vade ile işim bitti.Ağustos vade 47400 den full short no işlem artık.Öyle yağma nerde.Garantideki satış gerçekmiş şimdi anlaşıldı.Seans sonu kapanış 46000 tahminim her iki vade.Dow da pahalı zaten.
[quote=jerfin;130596]sessiz izle asti, huylandırma şunları..:)[/quote]
huymu..huyda neymiş..yemişim huyları:..::..::..:
[QUOTE=Astatin;130598]huymu..huyda neymiş..yemişim huyları:..::..::..:[/QUOTE]
van nümütün huyu nassı canlı canlı şahit oldunnu :::
[QUOTE=Astatin;130598]huymu..huyda neymiş..yemişim huyları:..::..::..:[/QUOTE]
yine yukarı çekmeye başlarlarsa ben seni yiyeceğim haberin ola..:..:
long devam
no işlem
no panic
dolarda durum nedir..uzun zaman sorna görmüş 1.52xx leri
Haziran vade shortları 47150 den kapattım. Sabah ******* gibi açtığım 47400 ağustos vade long ile devam...
[quote=jerfin;130596]sessiz izle asti, huylandırma şunları..:)[/quote]
Bizi yakan topu topu 3 şahsıyettır sevgılı jerfın, ısımlerı lazım değil (astı, gokhan, queen)
[quote=Astatin;130590]hadi hadi hadi..yeni uzlaşma isterek..pirmamit dulli mulli...sbaha 60 dk OBO 46800 kritik..kırarsa ver elini 43000 ler[/quote]
46900 den depti...şimdilik
Ağustos vadedekı trendı acıkluyorum,
dolar aşağı, faız asagı, borsa asagı...
aaal FXci..buda 60 minute canlı yayın..gerçi bar kapanışına 50 dakıak var ama..üwww
[IMG]http://i41.tinypic.com/dmryxc.jpg[/IMG]
Sabah cnbce de dinlediydim vobaş'ın genel müdür yardımcısının beyanı olmuş Vobta ne yerli nede yabancıların hiçbir şekilde spekülasyon ve manipülasyon yaptıklarına inanmıyorum demiş! Aklıma çernobil kazasından sonra trt de çıkıp çayda radyasyon yok ahada bende çay içiyorum diyen ve bir bardak çayı hüptedenek götüren bakan geldi sonra! Hollandadan siktir edilen bir gemi vardı asbestli olduğu için o gemi Türkiye'de sökülecekti bizim çevreciler engel oldu başka bir ''sn'' bakan gemiye gitti elii yüzünü gemiye sürdü asbest kanserojen değildir diye! Yahu daha 3 gün önce iktidar milletvekilleri kredi kartı aidatları soygundur diye bas bas bağırıyorlardı komsyon toplantısında tam oylama yapılacak hepsi dağıldı neymiş birinin telefonu gelmiş. birinin misafiri gelmiş!
Ulan dişimi kıracam yeminle kıracam bu halkın yanında delikanlıca vatandaşın iyiliğini düşünen bi iktidar göreyim vallahada billahada dişimi kıracam! Biz eşşek oldukça daha çok manipülasyon oluuur. Dünya düşer biz çıkarız dünya çıkar biz makastan yeriz ağaların paşa gönlü nasıl isterse öyle olur!
Büyük bir holdingin malları için bir abim şöyle demişti APD yav dedim nedir bu APD?
Alan pe..venk düşünsün dedi.
hükümet kimin hükümetiyse şunu biliyorum ki vergiyi benden alıyor ama benden başka herkesin hakkını savunuyor.
Geçirin küçük yatırmcıya sizin suçunuz yok zaten vobaşın patronlarıda diyoya bi bi halt yok diye!
Astatın, patronun senı çağırıyo, bi bakıver kocum:)
mumkunse acele etme donmekte.
[QUOTE=tuareg;130604]Bizi yakan topu topu 3 şahsıyettır sevgılı jerfın, ısımlerı lazım değil (astı, gokhan, queen)[/QUOTE]
ney ney ney..sen kaşındın..mutfak!!!:D
[quote=QUEEN;130611]ney ney ney..sen kaşındın..mutfak!!!:D[/quote]
amaninnn, aman diyim apla, oradaki queen ısmı sehven yazılmıs, quantum falan olacakmıs,
(ben ettım sen etme)
[quote=QUEEN;130611]ney ney ney..sen kaşındın..mutfak!!!:D[/quote]
KUIN mutfakda 10 emine beder gücündedir..beder miydi bedel miydi yaw
[quote=Astatin;130613]KUIN mutfakda 10 emine beder gücündedir..beder miydi bedel miydi yaw[/quote]
berdel diye biliyorum :..:
eger endeks yukarı gıtmeye devam edıcekse ,artık garan amiralliği is c ye bırakıcak gibi duruyo..