hesabım yanlış değilse uzlaşma 70o olması lazım
Printable View
hesabım yanlış değilse uzlaşma 70o olması lazım
lem fXci allah seni ne etmiye.lem dediğin yerden aşağı gitmiyore vadeli 650 aşağı kırmıyore.
kaldır o çizgiyi aradan.sil onu :mad:
en dış kulvardan 60 dk lık geliyor demiştim..
ben yarın bekliyordum ama erken yürüdü ve aşlik etti tüm alt periyotlara.
sinyal kuvvetlendi,belki 10 kaplan gücüne ulaştı ?
yarın ola hayrola..
tabi dow 8600 üstünde kapanış yapmazsa :)
hadi hadi yeni uzlaşma yeni piramit..hadi hadi hadi
[quote=Vob Trader;130736]hesabım yanlış değilse uzlaşma 70o olması lazım[/quote]
helal valla bu hengamede uzlaşmayımı hesapladın :::
[QUOTE=selçuklu;130733]yok abi ben ayrıcalıklıyım yasaklamaz beni sayın Hellim hanım .. :D:D ..
artık hep mavi oğlan smile kullanacam ...
yaşasın mavi oğlanlar ... hahhahahah :rolleyes::rolleyes::cool::cool::cool::eek::eek::eek:;););)[/QUOTE]
bu pembe gızda iyi bak:p:p:p:p..yatayda kullan bunu:p:p:p:p
[QUOTE=SEYYAH;130737]lem fXci allah seni ne etmiye.lem dediğin yerden aşağı gitmiyore vadeli 650 aşağı kırmıyore.
kaldır o çizgiyi aradan.sil onu :mad:[/QUOTE]
gırarsa fena gider emme haziranvadeye galırmı bılmem gaphandı gaphanacak yuaw ::: gırmeyor namıssız emme agustos vade gırdı
[QUOTE=fXci;130729]daha 15 dk var en azından bence buyukh gonusma :::[/QUOTE]
Spot kapandıktan sonra da alırlarsa oha kere ohaa derdim .dng
Shortcu arkadaşlar.
Ağustos vade shortlar sizce buakşam kapatılmalımı? yoksa yarın dahamı düşük açar.
700 uzlaşmasına da piramit şort....ver allah ver...
[QUOTE=erkan.;130744]Shortcu arkadaşlar.
Ağustos vade shortlar sizce buakşam kapatılmalımı? yoksa yarın dahamı düşük açar.[/QUOTE]
üstüne otur sıcacık:D kıpraşma yoksa kırarsın yumurtayı :D:D:D
[QUOTE=selçuklu;130733]yok abi ben ayrıcalıklıyım yasaklamaz beni sayın Hellim hanım .. :D:D ..
artık hep mavi oğlan smile kullanacam ...
yaşasın mavi oğlanlar ... hahhahahah :rolleyes::rolleyes::cool::cool::cool::eek::eek::eek:;););)[/QUOTE]
Ahanda selçuklum bi mbm bi sen bizim muhabbetimiz eskidirde şööle adam gibi ne msn de ne karşılıklı görüşemedik! Ha görüştükte istediğimiz gibi olmadı ossun yeterki gönüller bir olsun!
MBM niye yasakhlandı kardeşim bu kadar küfür eden var forumda vallaha bende ettim.Bu adamı niye üzüyonuz. Hayır bakın selçukluyuda üzüyonuz hem hani vade sonu rallisi!
Arkadaslar ben geldim ama tekrar gidyom sisteme bişe olmuşmu diye geldim hani alıştıkya vob kapanır bozulur ustümüze kalır diye arada bir bakyom
daha doğrusu tırsıyom
[quote=erkan.;130744]Shortcu arkadaşlar.
Ağustos vade shortlar sizce buakşam kapatılmalımı? yoksa yarın dahamı düşük açar.[/quote]
saatlik periyotta bile sat sinyali geldi.
bence yarında kayba koşar burası..
[QUOTE=QUEEN;130741]bu pembe gızda iyi bak:p:p:p:p..yatayda kullan bunu:p:p:p:p[/QUOTE]
yok pembe deme bana jerfin huylandım bikere ... dahada işim olmaz pembe gızla oğlanla .. mavi iyi...hem çeşit çok mavide .. :D:D:D:D:D:D:D haahhahahhahahah :confused::eek::cool::rolleyes:;)
mgk 4 saatdir hala devam ediyor...
[QUOTE=Vob Trader;130736]hesabım yanlış değilse uzlaşma 70o olması lazım[/QUOTE]
uzlaşma lotosu ben de 800 diyorum.
47600 heziren cortları 46800 gaphadım 46600 den aguıstos vadeye dashıdım
son bir uzlaşma daha ver hancı!!!kırmızı olsun...niha
[QUOTE=AMON RA;130747]Ahanda selçuklum bi mbm bi sen bizim muhabbetimiz eskidirde şööle adam gibi ne msn de ne karşılıklı görüşemedik! Ha görüştükte istediğimiz gibi olmadı ossun yeterki gönüller bir olsun!
MBM niye yasakhlandı kardeşim bu kadar küfür eden var forumda vallaha bende ettim.Bu adamı niye üzüyonuz. Hayır bakın selçukluyuda üzüyonuz hem hani vade sonu rallisi![/QUOTE]
Komşular rahatsız olmuş polise şikayet etmiş. .dng
[QUOTE=abka;130751]mgk 4 saatdir hala devam ediyor...[/QUOTE]
Desene muhabbet iyi ortam şahane MGK bahane .kom .lelele
[quote=YAVUZHAN;130749]saatlik periyotta bile sat sinyali geldi.
bence yarında kayba koşar burası..[/quote]
bence diye belirtsemde yinede her koyun kendi bacağından sözünü hatırlatayım zira fiyat oynamalarına herkesin verdiği tepki farklı..
Buda agustos vade
[IMG]http://i40.tinypic.com/14wtzc0.png[/IMG]
Geceye long...
bu sanko uzlaşmaları yenilemiyor karları yansıtmıyor deli oluyorum 10 sefer değişti uzlaşma hala aynı kar bloğu:D
Bu arada nohamura kardeşimiz nerede o kadar olaydan sonra çektiret dedi gitti heralde ama kardeşimizi özledik gelsin! Yorum yapsın yav gel kardeşim gel özledik seni! Sn Hellim ve diğer moderatör kardeşlerimiz çağırın şu adamı özledik!
geceye short devam.
Asıl manipulasyonu Yaşar Erdinç yaptı bence
herkesi yükselişe inandırdı
eloğlu acımadı satışı yaptı kütür kütür
dolar hareketlenmedi ilginç..
[URL="http://img231.imageshack.us/i/screenhunter3.png/]"][URL=http://img231.imageshack.us/i/screenhunter3.png/][/URL][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL]
Cümleten iyi akşamlar umarım dün longdan darbe yiyenler bugün kazanmıştır.
Saygılarımla...brv
tabiki geceye kısa devam, herkese iyi akşamlar...
[QUOTE=Fantom;130762]geceye short devam.
Asıl manipulasyonu Yaşar Erdinç yaptı bence
herkesi yükselişe inandırdı[/QUOTE]
sabah bir kaç sefer aynısını bende yazmıştım katılıyorum, ergenekoncumudur nedir:D:D
[QUOTE=Larossıan;130764][URL="http://img231.imageshack.us/i/screenhunter3.png/]"][URL=http://img231.imageshack.us/i/screenhunter3.png/][/URL][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL]
Cümleten iyi akşamlar umarım dün longdan darbe yiyenler bugün kazanmıştır.
Saygılarımla...brv[/QUOTE]
en büyük kocaoğlan...brv.brv.brv
[QUOTE=Vob Trader;130736]hesabım yanlış değilse uzlaşma 70o olması lazım[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;130752]uzlaşma lotosu ben de 800 diyorum.[/QUOTE]
VOB Trader kazandı %70 aldı. Opğsiyon gibim. .brv
Arkadaşlar, sistemlerinize değişik isimler takmayın, zaten şer'en caiz değildir, tek bir isim koyun, mısal kleopatra, değişik vadelere de kleopatra 1, kleopatra 2 gıbı numaralar verın,
takıbı zor oluyo, cık cık cık..
boğaları ben bile kurtaramazdım dediğim gibi geceye flat short açmadım çünkü hiçbir sistemim sat vermemişti
[QUOTE=oguzhan;130577]Arkadaşlar ben kısayım büyük ihtimal geceyede kısayım tabii ağustosda
geceye doww göçecek altında kalmayın belki kapanışa yetişemem tahminlerim böyle ben
kaçtım .[/QUOTE]
Görüşüm değişmedi aynen devam
[quote=AMON RA;130747]Ahanda selçuklum bi mbm bi sen bizim muhabbetimiz eskidirde şööle adam gibi ne msn de ne karşılıklı görüşemedik! Ha görüştükte istediğimiz gibi olmadı ossun yeterki gönüller bir olsun!
MBM niye yasakhlandı kardeşim bu kadar küfür eden var forumda vallaha bende ettim.Bu adamı niye üzüyonuz. Hayır bakın selçukluyuda üzüyonuz hem hani vade sonu rallisi![/quote]
Onun sayesinde foruma demokrasi geldi.O şehit ama arkasındakilere artık özgürlük geldi.Benim de zorlamalarımla.
[QUOTE=enorton;130759]Geceye long...[/QUOTE] ciddi misin..
bence 10 15 günlük daha yükseliş payımız var ancak 35500 -36000 civarına gelip ondan sonra yukarı gitmemiz daha mantıklı piyasa dimdik doksan derecelik açıyla cıkış yapmaz zikzak çizerek gitmesi daha makul
[QUOTE=VOBiX;130768]VOB Trader kazandı %70 aldı. Opğsiyon gibim. .brv[/QUOTE]
her vade sonu sadece son gün son yarım saat için dışardan kendime göre çok yüklü bir bakiyeyi koyar sırf aradaki 50-100 puanlık farka nakdi uzlaşmaya oynarım.