sankoda kayıt yok heralde, acaba benmi söylemedim diye düşünüyorum ama dolar dediğimide hatırlıyorum, artık bunda hayır vardır bekliyecez, daha önce 1 sene yada 9 ay önce kadar bağlantıları kopunca tazmin etmişlerdi, bu sefer bekliyeceğim.
Printable View
sankoda kayıt yok heralde, acaba benmi söylemedim diye düşünüyorum ama dolar dediğimide hatırlıyorum, artık bunda hayır vardır bekliyecez, daha önce 1 sene yada 9 ay önce kadar bağlantıları kopunca tazmin etmişlerdi, bu sefer bekliyeceğim.
[QUOTE=traderx;57182]hayırlı seanslar
telefonla aradım usd longliyacam diye, benim eleman xu30 longlamış 32925ten
ne biçim iş yahu piyasadan bayağıdır uzağım 1000 puan zararla flatemi geçsem acaba yada şirketi arasam tel kayıtlarına göre zararımı tazmin ederlermi?[/QUOTE]
Telefon kayıtlarında personel hatası varsa zararınız tazmin edilir. Bizde ediliyordu.
[b][color=red]Senaryo :[/color] 7 [color=red]Fiyat :[/color] Aşağı [color=red]APS :[/color] Artıyor [color=red]Etki :[/color] Olumsuz
[color=red]Piyasa :[/color][/b] Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).
Düşüşler hacimli olmaya başladı, tikkatinizi cekmek istedim, bunlar hayra alamet değil,
vefakat hamdolsun kriz bizi teget geciyor.
31975 uzun haftasonuna..
vob açıldığı zamandan beri ilgilenirim ve takip ederim, vade sonuna 15 gün kala spotun 1000 puan altına geldiğini görmüşümdür belki ama pek hatırlamıyorum, bu ne panik böyle....
Evet korku panik had safada, ben de kararsızım geceye uzun girip girmemekte...
DSI hala satışlara devam ediyor...
17.10.2008 16:55:23 *abd'de Ekim Ortasında Michigan üni.tüketici Güven Endeksi 57.5 (beklenti 65.0, önceki 73.1)
[QUOTE=enorton;57193]DSI hala satışlara devam ediyor...[/QUOTE]
işte bu güzel haber:)
[QUOTE=enorton;57192]Evet korku panik had safada, ben de kararsızım geceye uzun girip girmemekte...[/QUOTE]
enortonum .. sistems 5 dakk 15dakk gunler hep short signalde... systeme bakarsam short girilir amma ben pozitif uyumsuzdan dolayı long girceyim..
gelki seyans sona fikrimi deyistiririm longs stop ederm maliyet 31500 den 32300 oldu amma long girersem cok risk var .. ben long girceyim amma halen dusyunuyorum.. belki flat girerim
Haftasonu için fikri olanlar ?