[QUOTE=abka;130773]ciddi misin..[/QUOTE]
Evet başka long yok galiba :::
Printable View
[QUOTE=abka;130773]ciddi misin..[/QUOTE]
Evet başka long yok galiba :::
[quote=enorton;130759]Geceye long...[/quote]
İşte bu sefer hata abi.Yarın manyak gebercez.
Buyrun queen hanım, mutfak sızın, istersenız muftağa fil alın farketmez:)
(not, restim şu an itibariyledır, yarın kosullar değişir, bu yazıya sahıp cıkmam, şimdiden söyleyeyım de)
Düşüşü tahmin eden arkadaşları tebrik ediyorum, Asticim çok teşekkür :) Kısaları kapattım flat, sabah kısalırım tekrar :D
[quote=GOKHANFINDIK;130777]İşte bu sefer hata abi.Yarın manyak gebercez.[/quote]
gebersın ağustos vade, cenazesıne gidenı kalaylarım:::
dow 8500 üstünde tutunamadı şimdilik..
erken ve sert satış yedi dow.bakalım nasıl kapatacak?
dax ı yere serdi resmen ki gün boyu 0 seviyelerinde gezinip durmuştu.
bize etkisi yarın olacak satış devam ederse..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130777]İşte bu sefer hata abi.Yarın manyak gebercez.[/QUOTE]
Hatasız kul olmaz. Hata mı değil mi yarın sabah görürüz. Eğer hataysa Pascal ın ilk hatası olacak, o kadar da olsun :D
[QUOTE=enorton;130776]Evet başka long yok galiba :::[/QUOTE]
46575 bende longum tepki ye longladık evladiyelik kaldı..:D
Sanki dow da bizim vade sonunu bekliyormuş... Vay anasını... Neyse vardır bunda da bir hayır...
[quote=QUEEN;130785]46575 bende longum tepki ye longladık evladiyelik kaldı..:D[/quote]
Eyvahlar olsun:( (pozısyonunuz ıcın değil, bana ne:), yarın mutfak meselesınden ürküyorum benüüü
cümleten iyi akşamlar..
[QUOTE=tuareg;130778]Buyrun queen hanım, mutfak sızın, istersenız muftağa fil alın farketmez:)
(not, restim şu an itibariyledır, yarın kosullar değişir, bu yazıya sahıp cıkmam, şimdiden söyleyeyım de)[/QUOTE]
giriyorm şimdi mutfağa.:D. longum varmı..dondurmalı pasta yapcem..okkadar..lelele
Oynaklık farkı
[IMG]http://i43.tinypic.com/axo0ab.png[/IMG]
[quote=QUEEN;130789]giriyorm şimdi mutfağa.:D. longum varmı..dondurmalı pasta yapcem..okkadar..lelele[/quote]
Yanlış zamanda ürkünç efekt verıyorsun, yurtdısına bakınca 'dışarıya bakalım göbek atalım' havası hakım, ama gece nasıl uyurum bılmem,
Jerfınnnnn, nerelerdesın??
ruyanda postal falan gordun mu, MGKdan mudahale kararı cıkar mı :..:
Desenize bu gece forumda polemik yok. Gökhan ve forum ahalisi aynı tarafta :D Ben çıkıyorum, en fazla 2000 puan gap yerim :D herkese iyi geceler...
[QUOTE=tuareg;130791]Yanlış zamanda ürkünç efekt verıyorsun, yurtdısına bakınca 'dışarıya bakalım göbek atalım' havası hakım, ama gece nasıl uyurum bılmem,
Jerfınnnnn, nerelerdesın??
ruyanda postal falan gordun mu, MGKdan mudahale kararı cıkar mı :..:[/QUOTE]
rahat uyu hacı, MGK kararına gerek kalmayacak:)... bu gece belini doğrultamaz dow.:::
[B]Üfff piss vermişler.. son yarım saat şelale olmuş.. dow da aynen...[/B]
[B] Vade sonu 48000 uzlaşırlar yukarı çekerler felan diyorlardı emmee.... Bi de işin gerçekleri var. Her imkb nin gücü bi yere kadar :)[/B]
[B]Nese artık bizim zamanımız galiba.. taaaaa 31 agustosa kadar...[/B]
ne tuhaf şeymiş flat olmak.
donsuz yatarım malsız yatamam derdi bi arkadaş:)
benimkide o hesap oldu
yarın bir şekilde bir pozisyona girmem lazım tribün bana göre değil
herkese iyi akşamlar
[QUOTE=sovalye;130795]ne tuhaf şeymiş flat olmak.
donsuz yatarım malsız yatamam derdi bi arkadaş:)
benimkide o hesap oldu
yarın bir şekilde bir pozisyona girmem lazım tribün bana göre değil[/QUOTE]
Evet abi ben de aynı şekilde hissediyorum :D Sırf malsız kalmamak için bugün abuk sabuk hareketler yapıp, toplamda 1000 puandan fazla zarar yazdım. Valla uyuşturucu bağımlısı gibiyiz, malsız kalmamak için herşeyi yapıyoruz :)
Bu dow bu gece 8400 de tutunamaz, 8100 e düşer. Ben de akp kapatma davasından bu yanaen büyük gabımı yerim :D
Van munut dow fıçır
[IMG]http://i40.tinypic.com/2wnwktj.png[/IMG]
[quote=enorton;130783]Hatasız kul olmaz. Hata mı değil mi yarın sabah görürüz. Eğer hataysa Pascal ın ilk hatası olacak, o kadar da olsun :D[/quote]
Ama abi sanırım full longsan yarın portföy yüzde 20 eksi açılcak kısmet.
[quote=sovalye;130795]ne tuhaf şeymiş flat olmak.
[SIZE=3][COLOR=Red]donsuz yatarım malsız yatamam[/COLOR][/SIZE] derdi bi arkadaş:)
benimkide o hesap oldu
herkese iyi akşamlar[/quote]
bu lafı tuttum abi. cok güldürdün beni:):D:D:) Allahda seni güldürsün.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130800]Ama abi sanırım full longsan yarın portföy yüzde 20 eksi açılcak kısmet.[/QUOTE]
2008 ocak ayında 22 milyar olan portfoy 4 milyara inmişti gün sonunda ::: O kadar olmaz heralde...
Mobius konuştu ralli var dedi o gün şelale başladı.Böyle rezalet olmaz ya.Bu düşüşte en pahalı olan imkb çok pis satış yiyecek.5 iş gününde yüzde 10 düşüş bekliyorum.O garanti varya yarın yüzde 6 eksi bekliyorum en az ondan.Kapanış da yüzde 4 eksi olacak yarın.Black wednesday.
[quote=enorton;130802]2008 ocak ayında 22 milyar olan portfoy 4 milyara inmişti gün sonunda ::: O kadar olmaz heralde...[/quote]
Pozda inatlaşırsan yarın şelaleye biryerden girmezsen o zaman sıfıra da iner.Ama satıp shortlarsan artıya da geçer.Dünyanın en pahalı borsası imkb100 şu anda.Yüzde 100 den fazla artış var hisselerde.Garanti delirmiş en pahalılarından birisi.Kesinlikle yarın hergün pis satış var.
Şövalye abim kral adamsın.Bu düşüşten de en süper parayı yapacak adamsın.Kesin gireceksin yarın shorta biliyorum.Burası gebermeli.
[I]ben bu adama üstad derim işte yaşı kaç olursa olsun ellerindende öperim, böyleleri çok ama kimide bilgiyi kendine saklıyor bu usta gibi, para yaptımı yapmadımı bilemeyiz ama gerçek değerler her zaman gizli kalıyor malesef, ortalardada usta geçinenler geziniyor bu düzende böyle, adamdaki mantık matematik bilgisi, metastock bilgisi pes dedirtiyor, ilerde bu rusların bir tarafına pamuk tıkayacaklar çıkacak bizden eminim.[/I]
Originally Posted by mehmet.ferit
1)
entry:=C>mov(c,100,s);
sentry:=C<mov(c,100,s);
init:=Cum(IsDefined(entry+sentry))=1;
flag:=ValueWhen(1,entry-sentry<>0 OR init,entry);
entry:=flag*(Alert(flag=0,2) OR entry*Cum(entry)=1);
sentry:=(flag=0)*(Alert(flag,2) OR sentry*Cum(sentry)=1);
EntryVal:=ValueWhen(1,entry,C*(1));
Profit:=C*(1)/EntryVal-1;
ProfitPer:=(flag*Profit+Cum(sentry*Profit))*100;
sflag:=ValueWhen(1,sentry-entry<>0 OR init,sentry);
sEntryVal:=ValueWhen(1,sentry,C*(1));
sProfit:=C*(1)/sEntryVal-1;
sProfitPer:=(sflag*sProfit+Cum(entry*sProfit))*100 ;
k1:=(If(1,ProfitPer,entry-sentry)-If(1,sProfitPer,sentry-entry));
k1
burada "entry" long şartımız..."sentry" short şartımız....buralara sistemlerinizin long ve short şartlarını yazın....k1 ,bu sistemin getiri eğrisidir...
bu şekilde varolan bütün sistemlerinizin equity'lerini indicator haline getirebilir,bunları system tester da test edebilirsiniz...
mesela entry=1 and k1>mov(k1,opt1,s) derseniz,alım şartınız olduğunda equity hangi ortalamanın üzerindeyse,sistem daha iyi çalışıyor test edebilirsiniz,bunun gibi 10'ca değişik şekilde öneri sunabilirim...
2)bütün sistemlerinizin equity'lerini ind.haline getirir,belirli hareketli ortalamalarının üzerindeyse,ana sisteme STC55 'e girmelerini saylayabilirsiniz...
3)trend sistemlerini kendi içlerinde ayırıp,bir grup oluşturabilirsiniz...aynı şekilde yatay piyasada çalıştığını düşündüğünüz sistemleri de başka bir grup yapabilirsiniz...trend sistemlerinin toplam equitylerini bir indicator,yatay piyasa sistemlerinin toplamının equitysini ayrı bir indicator haline getirebilir,bu iki indicatorun son 10,50,100,500 verideki mse'lerini hesaplayıp,piyasayla en uyumlu grubu,çok erken bir şekilde otomatik olarak görebilirsiniz...
yukarıda yazdıklarımız size eleştiridir,yani olumluya yönelik pozitif yönlendirmelerdir...en az 5-6 değişik konu da entresan açılımlar yapabilirim ama bu benim çok iyi olduğumu göstermez,sadece su koyduğunuz bardağa,bir iki damla biz de dökebiliriz demektir...bütün bu algoritmalar,insan ürünüdür ve eleştireye açıktır,gelişime açıktır...bu işlerde çok yeni biri bile,benim yıllarca takıldığım bir konuda yardım edebilir,bu beni olduğumdan daha kötü yapmaz....
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130805]Şövalye abim kral adamsın.Bu düşüşten de en süper parayı yapacak adamsın.Kesin gireceksin yarın shorta biliyorum.Burası gebermeli.[/QUOTE]
yine havaya girmişin gökan..düşene bi tekmede sen vuruyosun.boks....dow 8600 kapaycek hadi.lelele
düşmez bu piyasa BİŞEY EKSİK...
hala o şelale havasını hissetmiyorum...bu verişler tırışka verişler...bence piyasa tepe yapmadı hala...ve gidecek yolu var yukarıda...
SHORT'um ama para etmeyecek bu SHORT lar...
kayıtlara kim geçiriyorsa bunları geçirmesin lüffen.tutmaz filan aleme rezil olmıyak :::
o kadarda püskülledim seans boyunca aslında fenada olmadı ama EFG doymak bilmiyor daha çok püsküllemem gerekecek sanırım :::
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130804]Pozda inatlaşırsan yarın şelaleye biryerden girmezsen o zaman sıfıra da iner.Ama satıp shortlarsan artıya da geçer.Dünyanın en pahalı borsası imkb100 şu anda.Yüzde 100 den fazla artış var hisselerde.Garanti delirmiş en pahalılarından birisi.Kesinlikle yarın hergün pis satış var.[/QUOTE]
Ben diye birşey yok Gökhan, PASCAL var :) O da poz da inatlaşmaz inşallah...
Ben ezeli shortum ama bana da tırışka kar realizasyonu gibi geldi..
yarın dow ne olursa olsun bi miktar yukarı yapabilir. daha tam maldan çıkamadılar çünkü..
Dow u da tutuyorlar..
Dow kapanış tahminim 8457 hadi geçsin bakalım : )
[QUOTE=SEYYAH;130808]düşmez bu piyasa BİŞEY EKSİK...
hala o şelale havasını hissetmiyorum...bu verişler tırışka verişler...bence piyasa tepe yapmadı hala...ve gidecek yolu var yukarıda...
SHORT'um ama para etmeyecek bu SHORT lar...
kayıtlara kim geçiriyorsa bunları geçirmesin lüffen.tutmaz filan aleme rezil olmıyak :::
o kadarda püskülledim seans boyunca aslında fenada olmadı ama EFG doymak bilmiyor daha çok püsküllemem gerekecek sanırım :::[/QUOTE]
Ben geçiriyorum kayıtlara. Tutmazsa yandın. Davul zurna eşliğinde 40 tellala çığırttırım rezil rüsva ediyoruz tututramayanı. Sonra da 40 satır 40 katır işine giriyoruz. İğneli fıçı da olur .dng
[quote=BORSACIOZGUR;130810]Ben ezeli shortum ama bana da tırışka kar realizasyonu gibi geldi..
yarın dow ne olursa olsun bi miktar yukarı yapabilir. daha tam maldan çıkamadılar çünkü..
Dow u da tutuyorlar..
Dow kapanış tahminim 8457 hadi geçsin bakalım : )[/quote]
tırışka mırışka değil..düşecek :) DJ tahminim 8367 kayıtlara geçsin çivi ile kazınsın..ağustos şortlar çok kıymetli hemde ççookkkk
Geöen birisi diyordu %15le borç kapatıyorlar bankacıalr %25-30 alıyordu aha reklam bile vermişler. .kom
[IMG]http://i43.tinypic.com/5mxro2.png[/IMG]
bişey ekiskmiş..bişeyde neymiş ya..yemişim bi şeyipambık..abd de ilk paket serisinin dayadığı hormonla gelen iyi veriler serisi ve iyimserlik buraya kadar..daha ne çıkacak...bundan sonra hep düşüş...buranın ayrışacak yarışacak hali yok..daha uzaya mı çıkacak..verdiler ayarı haziranda kaptılar kapacaklarını..bundan sonra her taraf ayıcıklar yada küskücanlarla kaynayacak...teknik diyosan al bak don cansına...bu akşam düşer düşmez ayrı konu ama ayak mezara bakıyor..vob u hiç demiyorum
arkadaşlar vade başından itibaren çukulatalı pasta koyabilecek varmı rica etsem
[quote=QUEEN;130807]yine havaya girmişin gökan..düşene bi tekmede sen vuruyosun.boks....dow 8600 kapaycek hadi.lelele[/quote]
İki gündür veriyorlar garantiye.Garanti ne derse o olur.Bu hareketi bekliyordum az kalsın fena vereceklerdi elimize küsküyü.:o:D
[IMG]http://i39.tinypic.com/15s7lep.png[/IMG]
[QUOTE=oguzhan;130567]600 tekrar kısaldım bu gün ben çok çarpıldım bakalım sonu ne olacak[/QUOTE]
Alıntı:
sovalye Nickli Üyeden Alıntı
ne tuhaf şeymiş flat olmak.
donsuz yatarım malsız yatamam derdi bi arkadaş
benimkide o hesap oldu
enorton Nickli Üyeden Alıntı
Evet abi ben de aynı şekilde hissediyorum Sırf malsız kalmamak için bugün abuk sabuk hareketler yapıp, toplamda 1000 puandan fazla zarar yazdım. Valla uyuşturucu bağımlısı gibiyiz, malsız kalmamak için herşeyi yapıyoruz
en üsteki kendi yazımdır
Valla arkadaşlar esas büyük problemimiz bu: malsız kalmamak bu gün bende aynı derten kaç puan çarpıldım sitresi cabası kendimizi disipline etmemiz gerekiyor biraz daha profesyonelce davranmamız gerekiyor buna bir çare bulmamız gerekiyor nerde dısarda durulacağını bilmemiz gerekiyor uzun zamandır araştırıyorum kafamı epey meşgul ediyor. Yatay zamanlar evet yatay zamanlar dırarıda kalmaıyız ama yatay zamanı nasıl tespit edeceğiz sabırsızlığımızı nasıl yeneceğiz hırsımızı nasıl yeneceğiz sorun burada.....
Hexen abinin ve Hagunun güzel tespitleri olurdu ama onlarda yazmaz oldu bari graf gönderseler oda yok. iş basa düşüyor ama bu sorunu çözeceğim er yada geç sonrada paylaşacağim