[QUOTE=fXci;130818][IMG]http://i39.tinypic.com/15s7lep.png[/IMG][/QUOTE]
bu senin fıstığı five minute yapınca nasıl oluyor:..: bir grafik atsan..
Printable View
[QUOTE=fXci;130818][IMG]http://i39.tinypic.com/15s7lep.png[/IMG][/QUOTE]
bu senin fıstığı five minute yapınca nasıl oluyor:..: bir grafik atsan..
[quote=Astatin;130815]bişey ekiskmiş..bişeyde neymiş ya..yemişim bi şeyipambık..abd de ilk paket serisinin dayadığı hormonla gelen iyi veriler serisi ve iyimserlik buraya kadar..daha ne çıkacak...bundan sonra hep düşüş...buranın ayrışacak yarışacak hali yok..daha uzaya mı çıkacak..verdiler ayarı haziranda kaptılar kapacaklarını..bundan sonra her taraf ayıcıklar yada küskücanlarla kaynayacak...teknik diyosan al bak don cansına...bu akşam düşer düşmez ayrı konu ama ayak mezara bakıyor..vob u hiç demiyorum[/quote]
sert şelale olması için tepede omuz baş ikili tepe elmas yada yükselen takoz gibi oluşumlara ihtiyaç var bunlar henüz yok ayrıca 20 kasım dibinin 233 gün sonrası 13 temmuza geliyor fiboya göre bu günlerde sert kırılmalar oluyor bence 13 temmuza kadar tepede bir omuz baş oluşumu oluşması beklenmeli. omuz baş için tahminim omuz tepesi 37700 boyun destegi 36000 baş için büyük olasılıkla 39000 civarı 13 temmuza kadar bu oluşumlar gerçekleşirse işte o zaman selçuklu kardeşe sortculara gerçekten gün dogar.ama 13 temmuza kadar bogalardan yanayım
[quote=abdullah yıldız;130821]sert şelale olması için tepede omuz baş ikili tepe elmas yada yükselen takoz gibi oluşumlara ihtiyaç var bunlar henüz yok ayrıca 20 kasım dibinin 233 gün sonrası 13 temmuza geliyor fiboya göre bu günlerde sert kırılmalar oluyor bence 13 temmuza kadar tepede bir omuz baş oluşumu oluşması beklenmeli. omuz baş için tahminim omuz tepesi 37700 boyun destegi 36000 baş için büyük olasılıkla 39000 civarı 13 temmuza kadar bu oluşumlar gerçekleşirse işte o zaman selçuklu kardeşe sortculara gerçekten gün dogar.ama 13 temmuza kadar bogalardan yanayım[/quote]
13 temmuza kadar burada long dur sen seni vobtan silmezlerse ben bu işi bilmiyorum.Obo bobo kobo bunlar terane.Bugün mal çaktılarmı?Çaktılar?Dün yüzde 3 artıdan eksi yaptılarmı?Yaptılar.13 temmuza kadar burası 43000 altına gider.Uyarımı yapayım da ağlamasın kimse sonra.Fibo bibo tibo da çalışmaz vobta.Sadece teb çalışır garan çalışır nasıl çakmışlar o çalışır.
[quote=oguzhan;130819]Alıntı:
sovalye Nickli Üyeden Alıntı
ne tuhaf şeymiş flat olmak.
donsuz yatarım malsız yatamam derdi bi arkadaş
benimkide o hesap oldu
yarın bir şekilde bir pozisyona girmem lazım tribün bana göre değil
enorton Nickli Üyeden Alıntı
Evet abi ben de aynı şekilde hissediyorum Sırf malsız kalmamak için bugün abuk sabuk hareketler yapıp, toplamda 1000 puandan fazla zarar yazdım. Valla uyuşturucu bağımlısı gibiyiz, malsız kalmamak için herşeyi yapıyoruz
en üsteki kendi yazımdır
Valla arkadaşlar esas büyük problemimiz bu: malsız kalmamak bu gün bende aynı derten kaç puan çarpıldım sitresi cabası kendimizi disipline etmemiz gerekiyor biraz daha profesyonelce davranmamız gerekiyor buna bir çare bulmamız gerekiyor nerde dısarda durulacağını bilmemiz gerekiyor uzun zamandır araştırıyorum kafamı epey meşgul ediyor. Yatay zamanlar evet yatay zamanlar dırarıda kalmaıyız ama yatay zamanı nasıl tespit edeceğiz sabırsızlığımızı nasıl yeneceğiz hırsımızı nasıl yeneceğiz sorun burada.....
Hexen abinin ve Hagunun güzel tespitleri olurdu ama onlarda yazmaz oldu bari graf gönderseler oda yok. iş basa düşüyor ama bu sorunu çözeceğim er yada geç sonrada paylaşacağim
__________________[/quote]
48000 stoplu shortu nerden açarsan 10000 puan alırsın vobta ağustos vadede.Daha sana grafiğe falan ihtiyaç yok.Experience.Bu borsanın yaklaşık 10 000 puanı var.
[quote=GOKHANFINDIK;130822]13 temmuza kadar burada long dur sen seni vobtan silmezlerse ben bu işi bilmiyorum.Obo bobo kobo bunlar terane.Bugün mal çaktılarmı?Çaktılar?Dün yüzde 3 artıdan eksi yaptılarmı?Yaptılar.13 temmuza kadar burası 43000 altına gider.Uyarımı yapayım da ağlamasın kimse sonra.Fibo bibo tibo da çalışmaz vobta.Sadece teb çalışır garan çalışır nasıl çakmışlar o çalışır.[/quote]
gökhanım bu işlerin yüzde yüz garantisi senin için de olmaz benim içinde ancak teknik her zaman çalışır sen yeterki mevcut resmi dogru yorumla
[quote=Astatin;130815]bişey ekiskmiş..bişeyde neymiş ya..yemişim bi şeyipambık..abd de ilk paket serisinin dayadığı hormonla gelen iyi veriler serisi ve iyimserlik buraya kadar..daha ne çıkacak...bundan sonra hep düşüş...buranın ayrışacak yarışacak hali yok..daha uzaya mı çıkacak..verdiler ayarı haziranda kaptılar kapacaklarını..bundan sonra her taraf ayıcıklar yada küskücanlarla kaynayacak...teknik diyosan al bak don cansına...bu akşam düşer düşmez ayrı konu ama ayak mezara bakıyor..vob u hiç demiyorum[/quote]
al işte toplıy do jons düşmiy...-135 pıvandı -95 oldu sen dua ette kapanışta +195 filan yapmasın.yoksa yarın cemil cümle bütün SHORT çuları bende dahil topluca gaz odasına alırlar.anadın nı?
[quote=traderx;130820]bu senin fıstığı five minute yapınca nasıl oluyor:..: bir grafik atsan..[/quote]
ykh o van munute gore...... fayf da yükseldikcene kımrızı ok koyayor namussuz :::
emme zistem mistem hekaye aslolan teknik :::
Agustos vade kanal desteğini kırdı ...sindi alt destek gündemde.
1. ara destek 46250..... kırıldımmı 2. aradestek 45600 gündeme gelir.. emme asıl ana hedef destek 44400 de ahanda grafsı :::
[IMG]http://i44.tinypic.com/124k803.png[/IMG]
[quote=abdullah yıldız;130824]gökhanım bu işlerin yüzde yüz garantisi senin için de olmaz benim içinde ancak teknik her zaman çalışır sen yeterki mevcut resmi dogru yorumla[/quote]
O resmi 8 yıldır gözlerim bozulurcasına gözüme soktular durdular.Aynı resim yine çizildi dün ve bugün.Böyle garana ve akbanka basıyorlardı dsı da shortluyordu vob 38000 den 27000 e düştü geçen sene.23 günde sanırım yanlış hatırlamıyorsam 10 000 puan düştük.Aynısını seziyorum.Bugün seviye 8000 puan daha üstte.Çok ciddi karlar var.Evert buldum 11 eylül 10 ekim 2008 açın bakın nasıl 10 000 puan kitlemişler.İş günü olarak bakarsak 20 iş günü falan.
lem fXci yannız bak grafsına şindi bu sapık daha evvelde mayıs ayı içinde kırar gibi yapmış ama geri üst banda gitmiş.lem tufaya mı geldik acep?
[quote=SEYYAH;130828]lem fXci yannız bak grafsına şindi bu sapık daha evvelde mayıs ayı içinde kırar gibi yapmış ama geri üst banda gitmiş.lem tufaya mı geldik acep?[/quote]
soldaki 1 numerolu oklan gosterdiğimi deyorsun dimi.. bence o 2 ve 3 nolu oklan gosterdiğim yerler sayesinde önemsiz artıkın :::
[IMG]http://i39.tinypic.com/2nsvxg7.png[/IMG]
[QUOTE=enorton;130688]Dün akşam ben clark ve gökhan, yarın burası düşecek dedik ama biz bile oturamadık shortta :D[/QUOTE]
doğru bildiğimiz yoldan şaşırtılar ilizyonist bunlar siyahı beyaz diye satarlar :)
sayın seyyah kardeşim,
öyle anlaşılıyor kı, asti den sonra senle de husumet ıcınde olacağız. Dow suzule suzule duserkene, yok tepecek yok bırsey eskık... cık cık cık..
Kardeşim, belkı tepeceği yok, belkı tepesi gelmemıs, belkı hopp diye dusecek, sen nıye aklına karpuz kabugunu düşürüyon ki, cık cık cık..
[IMG]http://i40.tinypic.com/281tsm1.png[/IMG]
fxci OBOlarda talim olabilir .boks. Mavi Bölge
oha ya adama bakya bu linkteki tüm kişileri okuyun ufkunuz açılacak,
eleman 25 yaşında 200 milyon dolar servete ulaşmış futurelerde, affınıza sığınarak oha çüş demek istiyorum biz boşunamı kürek çekiyoruz yoksa:D
[url]http://www.uzmanfx.com/resource/trader/display_trader.php?page=0&id=11&lang=tr[/url]
Yaşar Erdincin yarınki yazısını merak ediyorum
Yaşar Erdinc magdurları oldu şimdi bir de :::
fxci kız bide dirençleri söyleyiver kız allah canını almaya..
eur usd flying..
[QUOTE=tuareg;130831]sayın seyyah kardeşim,
öyle anlaşılıyor kı, asti den sonra senle de husumet ıcınde olacağız. Dow suzule suzule duserkene, yok tepecek yok bırsey eskık... cık cık cık..
Kardeşim, belkı tepeceği yok, belkı tepesi gelmemıs, belkı hopp diye dusecek, sen nıye aklına karpuz kabugunu düşürüyon ki, cık cık cık..[/QUOTE]
Ben VOBda OBO olabilir diyerek husumetten yırttım sanırsam :D
[quote=QUEEN;130836]eur usd flying..[/quote]
ne uçuyo tavuk mu uçuyo..nereye uçuyo be.aynı:..:
[QUOTE=VOBiX;130837]Ben VOBda OBO olabilir diyerek husumetten yırttım sanırsam :D[/QUOTE]
dün obo var dedim, sen beğenmemiştin, obonun sol omzu topal öyle obo olmaz demiştin ya:rolleyes:
pardon toboydu o yanlış oldu:..:
short devam bundan sonra
eksi makas görürseniz şaşırmayın
[QUOTE=Astatin;130838]ne uçuyo tavuk mu uçuyo..nereye uçuyo be.aynı:..:[/QUOTE]
hehe tavuk uçuşuymuş.. benim demoda coştu biraz da :D
Arkadaslar, bu pıyasalar buluttan nem kapar, siz benden daha ıyı bılırsınız, yok ucacak yok tepecek yok çifteleyecek... durduk yere piyasayı uyandırmayalım, mumkun mertebe ıcımızden konusalım, alenı acıklamalar yapmayalım, ben seyyah kardesımın gızlı long oldugundan suphelenıyorum, o da ayrı konu.
vadeli kapanışa göre dow 8504
dow kapanış 8448
fdow da bir güzellik yaparsa yarın - gap hayırlı olsun
[QUOTE=tuareg;130842]Arkadaslar, bu pıyasalar buluttan nem kapar, siz benden daha ıyı bılırsınız, yok ucacak yok tepecek yok çifteleyecek... durduk yere piyasayı uyandırmayalım, mumkun mertebe ıcımızden konusalım, alenı acıklamalar yapmayalım, ben seyyah kardesımın gızlı long oldugundan suphelenıyorum, o da ayrı konu.[/QUOTE]
geçen dow %2 düşmüştü..foruma envayi çeşit ayı fotosu koymuşlardı..yatay açılmıştı..hatırlarsan..du bi ayı resmi koyuyim..py desinki ky shortta:D:D
[quote=QUEEN;130844]geçen dow %2 düşmüştü..foruma envayi çeşit ayı fotosu koymuşlardı..yatay açılmıştı..hatırlarsan..du bi ayı resmi koyuyim..py desinki ky shortta:D:D[/quote]
yok yok, siz kafaya koymussunuz, gece kabuslar görmem ıcın elınızden gelenı yapacaksınız, ben bıraz MGk sonrası mını zırveye odaklanayım, bir acıklama da gelmedı, RTE basbakanlıkta, ortalık toz duman mı ne:) Hah, simdi de sızın uykunuz kacsın sayın Queen hanım:::
[quote=tuareg;130845]yok yok, siz kafaya koymussunuz, gece kabuslar görmem ıcın elınızden gelenı yapacaksınız, ben bıraz MGk sonrası mını zırveye odaklanayım, bir acıklama da gelmedı, RTE basbakanlıkta, ortalık toz duman mı ne:) Hah, simdi de sızın uykunuz kacsın sayın Queen hanım:::[/quote]
tobreg ayaktamı uyuyon..mgk bitti sonraki zirvede bitti...ortalık sakin gibi duruyo ama dikkatimi çeken iki şeyler var.
-7.5 saatlik toplantının sonuç bildirisi çok cücük.
- Ama malum 2 nci madde "teyit edildi" diye bittiğine göre sanki uzlaşılmış çıngar çıkmamış. Çıktıysa da dışarı sızdırılmayacak
- Gen. Kur. Bşk.nının kağıt parçası dediği şeye dayanarak sivil savcı Albayı tutuklama isteği ile mahkemeye sevketti..
du bakalım..neler duycez
[IMG]http://i41.tinypic.com/2w4b9dt.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;130846]tobreg ayaktamı uyuyon..mgk bitti sonraki zirvede bitti...ortalık sakin gibi duruyo ama dikkatimi çeken iki şeyler var.
-7.5 saatlik toplantının sonuç bildirisi çok cücük.
- Ama malum 2 nci madde "teyit edildi" diye bittiğine göre sanki uzlaşılmış çıngar çıkmamış. Çıktıysa da dışarı sızdırılmayacak
- Gen. Kur. Bşk.nının kağıt parçası dediği şeye dayanarak sivil savcı Albayı tutuklama isteği ile mahkemeye sevketti..
du bakalım..neler duycez[/quote]
Canım kardesım, zaten bız de MGK bıttı demısız,:..: mını zırve de bıttı demısız,:..: basbakan evıne gıtmemıs basbakanlıga gıtmıs demısız
ortalık ıse cıdden tozduman (ozellıkle Queen hanım dıkkat eder bu son cumleye):..:
[QUOTE=tuareg;130848]Canım kardesım, zaten bız de MGK bıttı demısız,:..: mını zırve de bıttı demısız,:..: basbakan evıne gıtmemıs basbakanlıga gıtmıs demısız
ortalık ıse cıdden tozduman (ozellıkle Queen hanım dıkkat eder bu son cumleye):..:[/QUOTE]
artı açarız... cık düşmez....adamlar longda:D:D
neyse, herkese ıyı geceler
oyun yarın kaldıgı yerden devam eder, bızımkı sadece 'takılma' babında.
[quote=QUEEN;130849]artı açarız... cık düşmez....adamlar longda:D:D[/quote]
yakınınızda kıralık ya da satılık ev var mı sayın Queen, tv 8 de 'komsum bır katıl' fılmıne bakıordum, aklıma geldı bırden.
[QUOTE=tuareg;130851]yakınınızda kıralık ya da satılık ev var mı sayın Queen, tv 8 de 'komsum bır katıl' fılmıne bakıordum, aklıma geldı bırden.[/QUOTE]
bende senin komşun olcam bak dikkat et..ne güzel yemekler getiririm sana komşuda pişer bizede....46250 kırılırsa kalbimde kırılır..
artıkın tenklik analizlerimde
direnç=direniş kuvvetleri..........
destenk=destek kuvvetler ............
haberiniz ola ::: dimedi dimeyin sonra
Mgk toplantısının ardından
-mgk toplantısının ardından
-toplantıdan sonra basbakan erdogan, genelkurmay baskanı
orgeneral basbug, devlet bakanı ve basbakan yardımcısı cıcek
ıle adalet bakanı ergın bır sure daha cankaya kosku'nde kaldı
-cumhurbaskanı gul'un tbmm'de kabul edılen askerlerın sıvıl
mahkemelerde yargılanmalarına ılıskın yasal duzenleme konusunda
bılgı aldıgı ogrenıldı
ankara (a.a) - 30.06.2009 - cumhurbaskanı abdullah gul'un baskanlıgında
gerceklestırılen ve yaklasık 8 saat suren mıllı guvenlık kurulu toplantısının
ardından basbakan recep tayyıp erdogan, genelkurmay baskanı orgeneral ılker
basbug, devlet bakanı ve basbakan yardımcısı cemıl cıcek ıle adalet bakanı
sadullah ergın bır sure daha cankaya kosku'nde kaldı.
Mıllı guvenlık kurulu toplantısının saat 21.10'da bıtmesının ardından
saat 21.15'te devlet bakanı ve basbakan yardımcıları bulent arınc ıle alı
babacan, ıcıslerı bakanı besır atalay ve mıt mustesarı emre taner, cankaya
kosku'nun 1 no'lu kapısından cıktı.
Basbakan erdogan ıse saat 22.25'te cankaya kosku'nden basbakanlık resmı
konutu'na gectı.
Genelkurmay baskanı orgeneral basbug, devlet bakanı ve basbakan
yardımcısı cıcek ıle adalet bakanı ergın'ın de aynı dakıkalarda cankaya kosku'nun
5 no'lu kapısından cıktıkları ogrenıldı.
Cumhurbaskanı gul de saat 22.55'te kosk'ten ayrılarak dısıslerı konutu'na
gectı.
Cumhurbaskanı gul'un mgk toplantısının ardından basbakan erdogan,
genelkurmay baskanı basbug, devlet bakanı ve basbakan yardımcısı cıcek ve adalet
bakanı ergın ıle bır sure goruserek tbmm'de kabul edılen, askerlerın sıvıl
mahkemelerde yargılanmasına ılıskın yasal duzenleme konusunda bılgı aldıgı
ogrenıldı.
(eun-as-tbk-mc)
23:08 30/06/09
--aa--
[quote=QUEEN;130849]artı açarız... cık düşmez....adamlar longda:D:D[/quote]
Siyah takım elbiseli?Ellerinde puro olanlarmı?Bu arada Bülent Arınç mgkda ilk defa bulunuyor sanırım.Eski İran kafalı adamlar mgk da görüş alış verişinde bulunuyor.Ey güzel Allahım ya.Akp den çoğu adamı severim ama Bülent arınç never.Bu yakında Başbuğa saksı atar haberiniz olsun.:o:DFull short daha çok ayu resimleri isterük.
DOW kapanış tahminine -10 puanlık yanılmayla bu sefer yaklaştım sanırım.. 8457-8447
Yarın FDOW da + açar.
Bizim ayu ümitlerimiz yine suya düştü..
Biz kapandığımızda FDOW 8440 şimdi 8390
Yaw Gökhan ile forum ahalisi aynı tarafta polemik olmaz dedik ama sağolsun Gökhan kendi kendine polemik yaratmayı başarmış yine :D Dün bütün gece düşeceğiz dedi, gün ortası % 5 artacağız dedi :D O yüzden beni ikna edemezsin Gökhan. Pascal ne derse onu yaparım. Mgk den çıkan sonuç çok olumlu. Olumludan kastım uzunlar için iyi oldu demek değil. Ülkemiz için iyi oldu, bu gerginliğin bitmesi lazımdı. Mit müsteşarı, adalet bakanı, başbakan Başbuğu ikna ettiler sanırım. Ve bunun sonucunda Albay ifade vermeye gitti ve tutuklandı. Askere sivil yargı yolu açılarak askerin dokunulmazlığı kaldırılmış oldu. Ben şimdi her aklı başında insan gibi demokrasi ve AB havarasi hükümetimizinden milletvekili dokunulmazlığını da kaldırmasını talep ediyorum.
[QUOTE=Astatin;130846]
du bakalım..neler duycez[/QUOTE]
Burası yanlış işte Asti, albayın tutuklanmasının belge ile alakası yok. İddianamede belgeden söz edilmiyor, başka iddialar var...
[quote=enorton;130858]Burası yanlış işte Asti, albayın tutuklanmasının belge ile alakası yok. İddianamede belgeden söz edilmiyor, başka iddialar var...[/quote]
Şöyle;
Şu saat itibariyle Albay ın tutuklanma nedeni -detayları- belli değil. Benim öyle düşünmemin nedeni, eğer başka gerekçeler varsa, daha önce yani belgeden önce mevzu olurdu. Olmadığına göre belgeyle ilgili olabilir diye düşündüm. Ama olmayabilirde.. Bakalım ne çıkacak