-
[quote=furkan;57149]kayahan bende seni banlıyorum arkadas hakikatten sinirlerime dokunuyorsun o ikonlarınla fln agzımıda hiç bozmam bozmakta istemiyorum ..[/quote]banlamana gerek yok!!! sen kafani kuma gommeye devam et.!!.kom.lelele
cunku yaklasik olarak 1 ay uzunca tatile cikiyorum.!!.lelele
1 ay forumdan uzak kalacagim.
biraz yasamin tatini cikaracagim..kom
tum kardeslerime saglik mutluluk ve bol kazanclar dilerim.!!
esen kaliniz.!!
hersey gonlunuzce olsun.!!
sakin unutmayiniz.!! imkb kagittan kaplan !!!
-
Ayrıştık kaç gündür.Ama beklenenin aksine negatif anlamda.Bugün hareketli stoploss um çalışmış.Kar bıraktı ama Dji deki beklentime uygun hareket etmediği için umduğumun altında kara razı olmak zorunda kaldım.
Büyük tabir edilen yatırımcıların kısa da olmasımı, bilmediğimiz bir şeyi biliyor olmaları mı, panik durum mu sorularının cevaplarının önemi yok benim için.Nedenler arkadan gelecektir fakat sonuç ortada.Endeks 28.000 üstüne atmadıkça ancak 22.000 lerden uzun açtırabilirler bana artık.O da stoploss u yakın olmak kaydıyla.Nede olsa 6.000 sıradaki hedef.
Bir de haddimizi aşarak ayı ruhuna sahip arkadaşlara bu ruhu bir süreliğine rafa kaldırmaları tavsiyesinde bulunmuştuk Dji e bakarak.
Bol şanslar hepimize...
-
Bu şartlarda geceye flat girmem gerekirdi ama long kaldık. Son 20 dakika çok acil işim çıktı, ekrana bile bakamadım. Vardır bunda da bir hayır. En fazla geçen haftadan beri aldığımız karı veririz...
-
Aslında piyasada herkesin konuştuğu yer 22000 ler, bence bu kadar konuşuluyorsa orayı görmeden döner...
-
Kapanışta alçalan takoz var. Grafikler reklamlı olduğu için grafik koyamıyorum saatlik ya da 5 dklık son iki günkü hareketlere bakabilirsiniz. Herkese iyi tatiller.
-
[QUOTE=VOBiX;57106]Cari hesabınızdaki bakiyeyi düşüktutup bütün nakdi VOB temiantında tutarsanız batarsa bile paranzıa bir şey olmaz. Batacağı yok ama tedbir amaçlı.[/QUOTE]
Sevgili Vobix
Aracı kurumda cari hesapta duran paraya bir şey olmaz. Fakat Vob da mahsublaşma esas olduğu için en büyük nakitten başlayarak mahsub yöntemine gidiliyor. Vob yönetimi tarafından. O yüzden nakti bu günlerde vob hesabında tutmak sakıncalı.
Olayda aracı kurumun yapabileceği bir şey yok.
-
[QUOTE=kayahan;57143]haber borsa forumunda nick ismim TELETEX idi. subat 2008'de uye oldum ve subat ayinda imkb 2008 yilinin 2. ceyreginden itibaren cokecek dikkatli olun diye yazdigim icin beni banlamislardi.:)[/QUOTE]
Düşecek dediğin anda zaten kafadan banlısındır:) Vatan hainisindir kötü ve hatta algısı eksik olursun.
Çıkacak de bak arkanda mürid ordusu birikir piyasa 30.000 puan düşsse bile:..::..:
-
düşecek demesiyle tepki toplamasının ne alakası var ? tarzından dolayı banlanır batacak batacak diiyiip kına yakmasına tepki koyarım insan yedigi kaba pislemez bu da aynı şey batacaksa herkes batar..ihracatcı olmamıza ragmen bu ekonomiye uzulurum ben kaldıki düşük kurdan en çok etkilenen kesim ihracatcıdır.. bundada sevinilcek bişey yoktur bence tepkkim sadece tutumunaydı yoksa düşecek derse istedigi kadar diyebilir saygı gosteririm..
-
[QUOTE=VOBiX;57159]Ası lönemli olan verinin beklentisi ya da sonucu değil piyasa algılaması Philedelphia Endeksi çok kötüydü ama DOW %4,68 artı kapattı. Ya da geçen ay işsizlik verileri çok kötü idi piyasa takmamıştı.[/QUOTE]
Bugün sanırım dow da obsiyonların son günü. Pozisyon kapama olacaktır muhtemelen. Dow artı kapatacaktır. Pazartesi aslına döner:) Dünde o yüzden artı olmuş galiba..
-
[QUOTE=enorton;57167]Millet yazmaya bile çekiniyor heralde, hexen hocamız da eli tetikte 32900 ü bekliyor :) Bugünler de geçecek insallah...[/QUOTE]
Yok sayın enorton
Kendi adıma yazmaya çekinmedim. Hem piyasa hemde biraz meşguldüm. Anca şimdi okuyorum.
Sabah açılışka kısaldımdı.. Arada ufak tradlerle kapanışta az bişi uzun pozisyon aldım.
-
[QUOTE=enorton;57177]Spot 100 de 26500 kırılmadıkça uzunları tutuyorum...[/QUOTE]
Çatır çatır kırıldı:)
-
[quote=furkan;57220]düşecek demesiyle tepki toplamasının ne alakası var ? tarzından dolayı banlanır batacak batacak diiyiip kına yakmasına tepki koyarım insan yedigi kaba pislemez bu da aynı şey batacaksa herkes batar..ihracatcı olmamıza ragmen bu ekonomiye uzulurum ben kaldıki düşük kurdan en çok etkilenen kesim ihracatcıdır.. bundada sevinilcek bişey yoktur bence tepkkim sadece tutumunaydı yoksa düşecek derse istedigi kadar diyebilir saygı gosteririm..[/quote] sen ne den bahsediyorsun??? kemal dervis'in ve imf'nin kab'indan heralde.!!!:)
batacak olan kimin ekonomisi??? tusiad ve gemicikleri olanlarin degilmi!!!???
zaten halki bitirdiler.!! halkin kaybecek bir seyi kalmadiki!!!
senin bahsettigin ekonomi uzun yillardir londra tefecilerinin sicak paralari sayesinde kivirtiyordu.!!
simdi artik deniz bitti.!!
ekonomi olum yataginda striptiz yapiyor!!
issiz adamin zaten enflasyonu kafa'dan %100.lelele