-
[B]Günaydın, [/B]
[B][U]1 Temmuz Çarşamba [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
GER Perakende Satışlar (a/a) (May) 9:00 %0,1 %0,5 Yüksek
GER Perakende Satışlar (y/y) (May) 9:00 -%1,4 -%0,8 Orta
[U]GER PMI İmalat Endeksi (Haz) 10:55 40,5 40,5 Yüksek [/U]
[U]EUR PMI İmalat Endeksi (Haz) 11:00 42,4 42,4 Yüksek [/U]
[U]GBP PMI İmalat Endeksi (Haz) 11:30 46 45,4 Yüksek [/U]
[U]GBP Hizmet Endeksi (3a/3a) (Nis) 11:30 -%1,2 Yüksek [/U]
USD MBA İpotek Kredileri Başvuruları (26 Haz) 14:00 %6,6 Düşük
[B]USD İşten Çıkarmalar (y/y) (Haz) 14:30 %7,4 Yüksek[/B]
[B]USD ADP İstihdam Değişimi (Haz) 15:15 -374K -532K Yüksek [/B]
[B]USD ISM İmalat Endeksi (Haz) 17:00 44 42,8 Yüksek [/B]
[B]USD Bekleyen Konut Satışları (a/a) (May) 17:00 %1,1 %6,7 Yüksek [/B]
[B]USD Bekleyen Konut Satışları (y/y) (May) 17:00 %3,3 Yüksek [/B]
[B]USD İnşaat Harcamaları (a/a) (May) 17:00 -%0,5 %0,8 Yüksek[/B]
USD Fed-Evans'in Konuşması (Londra) 18:15 Düşük
USD Toplam Araç Satışları (Haz) 21:00 9,8Mlyn 9,9Mlyn Düşük
USD Yerli Araç Satışları (Haz) 21:00 7,4Mlyn 7,4Mlyn Düşük
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
İTO İstanbul Perakende Fiyatlar Endeksi Haziran 2009
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=red]8493[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=red]8454[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
[i][color=#FF0000][b]01.07.2009 [/b][/color]
Japonya'da 2.Çeyrek Tankan Büyük İmalat Endeksi (02:50)
G.Kore'de Haziran ayı Dış Ticaret Dengesi($) (04:00)
Tayland'da Haziran ayı TÜFE (07:00)
G.Kore'de Haziran ayı TÜFE (07:30)
İTO Haziran ayı İstanbul TÜFE ve TEFE verilerini açıklayacak
ABD'de Haziran ayı ADP İstihdam Raporu açıklanacak. (15:15)
ABD'de Haziran ayı ISM İmalat Endeksi (17:00)
ABD'de Mayıs ayı inşaat-yapı harcamaları verisi açıklanacak (17:00)
ABD'de Mayıs ayı Bekleyen Konut Satışları (17:00)
ABD'de haftalık petrol stok verileri açıklanacak (17:35)
[color=#FF0000]Tatil Olan Ülkeler: Hong Kong, Tayland, Kanada[/color][/i]
-
[i]ABD'de endeksler tüketici güveninin beklenenin çok altında açıklanmasının ardından gerilerken Asya'da borsalar ekonomilerden gelen olumlu haberlerle yükseldi. ABD borsaları, ekonomik toparlanmayla ilgili son zamanlarda oluşan iyimserliği azaltan tüketici güvenindeki beklenmedik düşüşle değer kaybetti, buna rağmen Wall Street son on yıldaki en iyi çeyreğini kaydetti.[/i]
-
herkese hayırlı sabahlar
fdji de ne oldu son 5 dk da sert verdiler. nikkei %1 artıyı yedi. bi habermi var?
-
Garan: Who the hell are you? Carlito yolun sonuna yakın.
ISC: O ust bollinger band dunyanin her yerinde adamı yer. Baskaca birşey çizikdirmeye lüzum görmedim a açıdan.
EREGLİ: Bakın beni bir derece rahatsız eden - bir ayu olarak- bu guzide şirketimiz. Orta vadeli formasyon güzel görünüyor. Bankalar oyalayıp, telco ve bazı sanayi şirketleri ile endeksi tutmayı denerlermi olur mu olur..Tüm trendler büyük hacimlerle başlar ve biter şeklindeki eski bir borsa tilkisinin özdeyişini de hatırlatayım. Ereğlinin son gün (son gün!Allah mı söyletti acaba) son gün hacmi enteresan. TOKOBA uyuma...
Ooo "MBM the self-censored" de burdaymış...VOB un altyapısını işletemeyen beceriksizlerin ve/veya kötü niyetlilerin ....... .......... diyerek MBM yede selam gönderelim.
Şimdi klasik TA ya %80 el traşos olarak baktığım için bunları çok ciddiye almayın. Ama misal şimdi Bay SAZAN bu 3 hisseye bir EW saysa (aslında ayu pozisyonumdam dolayı içimden geçen sayması değil saydırması :)) şık bir açılış olur.
Bu da sabah bonus track'i - Zor yıllar- Dandik parça ama nedense arada bir dinleyesim gelir.
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=J2cRMuC7PWo[/URL]
[IMG]http://i40.tinypic.com/vy5tdw.jpg[/IMG]
[IMG]http://i43.tinypic.com/20gh4pt.jpg[/IMG]
[IMG]http://i39.tinypic.com/156vb07.jpg[/IMG]
-
günaydın.
tokyo coşmuştu, fıçırlar ve pariteler coşkuluydu. buna istinaden açılış çok eksi olmaz hatta abartırlarsa (ki pek severiz) artı bile olabilir demiştim ama son 20 dakikada bişeyler oldu her yer kafa aşağı..
nedenini bilen var mı?
-
[quote=unlimitted;130868]günaydın.
tokyo coşmuştu, fıçırlar ve pariteler coşkuluydu. buna istinaden açılış çok eksi olmaz hatta abartırlarsa (ki pek severiz) artı bile olabilir demiştim ama son 20 dakikada bişeyler oldu her yer kafa aşağı..
nedenini bilen var mı?[/quote]
Benim önceki sayfadaki ölüm kadar soğuk graflarım olabilir. Independent Limited:..::..:
-
hayırlı sabahlar arkadaşlar.
aşağı açılışdan sonra olacak tepkide 46850 nin üzerine cıkamassak aşağı kopuş hızlanacaktır diye düşünüyorum. kısaca haftalık yorumda verdiğim grafikdeki senaryom geçerliliğini korumaktadır. bu haftaki nihai hedef 43750 olacaktır.
BUGÜNKİ YOL HARİTAM 45975-->46400-->45250
herkese bol kazançlar
-
günaydın bol kazançlar .. herkese selam kısa devam ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[B][I]endeks kontratoları güne 800 puanlık düşüşle başlayabilir... selçuklu helva ve doğal hayatı mavi oğlanı koruma destekleme şirketi .... [/I][/B]
yaz helvası çeşitlerimizin üretimi başlamıştır ...
-
Herkese günaydın hayırlı günler ve bol kazançlar.
-
[QUOTE=MMO;130873]Herkese günaydın hayırlı günler ve bol kazançlar.[/QUOTE]
bu avatar iyi olmuş MMO ... ayılar hareket geçmiş .. bebe ayıda hemen büyümüş maşallah ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:;)
-
herkese günaydınlar kısa devam durmak yok:D:D
-
-
gny.....Ben 3.Thailand seferine çıkayım.
-
-
GÜNLÜK YORUM 01/07/2009 Endeks 30 Ağustos Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 49.150 Günlük ↑ Hedef 1 48.150 Pivot 46.950 Günlük ↓ Hedef 1 45.750 Günlük ↓ Hedef 2 44.950 YORUM : Geçen haftayı 46.600 üzerinde kapatarak 48.750 hedef seviyesininin test edilebileceğini gösteren kontratta dün gelen satışların 46.125-45.525 seviyelerine kadar sürmesi beklenebilir.Bu seviyelerden denenebilecek alışların 46.125 altında günlük kapanış halinde stoplanması gerekir.Bugün için ise 47.150-47.450 seviyelerinden satış yapılabilir.Alışların yeniden etkili olabilmesi için 47.550-47.850 aralığı geçilmelidir. Kısa vadeli trendin asağı dönmesi için 46.125 altında günlük kapanış, orta vadeli trendin aşağı dönmesi için 44.450 altında haftalık kapanış gerekmektedir. Dolar/YTL Ağustos Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 1,5880 Günlük ↑ Hedef 1 1,5740 Pivot 1,5590 Günlük ↓ Hedef 1 1,5450 Günlük ↓ Hedef 2 1,5300 YORUM : Trendi aşağı olan kontratta 1,5700-1,5770 seviyelerinden 1,5770 üzerinde günlük kapanış halinde stoplanmak üzere satış denenebilir.1,5500-1,5450 kırılırsa 1,5300 seviyeelri test edilebilir.Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5770 üzerinde günlük kapanış , orta vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5960 üzerinde haftalık kapanış gerekmektedir. Hazırlayan : Pazarlama Birimi : Tülay Uzunoğlu [email]tuzunoglu@gedik.com[/email] Tel : 0 212 270 67 90
-
Spot en az yüzde 1 eksi açar 46250 olur.Vob da ne halt olursa olsun.Durmak yok şelale devam.
-
Bişey eksik bişey eksik bişey eksik ) Gene başladık , düşüş için bişey eksik )
Demek ki bin puan yukarı gidicez....
[B]Biz bişey eksik dedikçe ; son 1 aydır bu hep böyle oldu.[/B]
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130877]gny.....Ben 3.Thailand seferine çıkayım.[/QUOTE]
Gitmişken uğrayabilirsen Caponyadan samurai kılıcı getirsene harakiri için olanalrdan. Ülkemde ismi lazım değil kesintili bazı kurum yöneticlerine lazım da .dng
-
küskümüydü neydi verin ondan biraz işte...
(pambık en son sendemiydi) :)
-
Günaydın artı açılış bekliyordum ama buna da şükür :D
-
Bugün yüzde 4 eksi kapanacaz bence.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130885]Bugün yüzde 4 eksi kapanacaz bence.[/QUOTE]
ülem pısss goki basladık gene yuaw ::: böyük konuşma
-
[quote=GOKHANFINDIK;130885]Bugün yüzde 4 eksi kapanacaz bence.[/quote]
%2.32 diyorum ben..hatta 2 ve 32 yide şans topunda banko çekeyim diyosum.. 2, 4, 32...kaldı 3 sayı..selçuklu dan da tahmin alalım..ama %34 den büyük olmasın lütfen :)
-
vallah dow fıçır deel de has hakiiki dowda 8350 yeresi nin asası çokh tehlikeli bemce
-
işc 436- 440 civarını aşagıya kırdırmamalı benim uzunlar için referans noktam burası 436 aşagıya kırılmadıkça sonuna kadar long devam
-
gut mornik VOBORSA,
bol kazançlı ve güzel bir gün dilerim herekeşe...
bu SHORT lar para etmez, bu piyasa düşmez, düşüş için BİŞEY EKSİK...
kayıtlara geçmesin lütfen!
-
ayular ucuz atlattınız ...
-
Şimdi VOB dün saatlik periyotta sat sinyali gelmişti sistemden ilan ettiğim üzere 47225 den. Normalde ben olsam artık saatlik al vermeden 15 dk veya 5 dklıkla işlem yapmazdım. Bu kadar yükselmiş bir VOB da sattlikde gelen sat sinyalinin ömrünün biraz daha olması gerekir en azından..Ama benim durumum karışık..Neden derseniz 47575 en fulünden şortlardan sonra her uzlaşma değiştiğinde piramit yaptım. O yüzden daha hassas bir ruh haline sahibim. Piramit yaptığım zaman çok hassaslaşırım. Sözün özü yönün aşağı olduğunu düşünüyorum ama kar her türlü düşüncemden öneml..heleki edilmiş karsa..nihaaa..bu arada, düşüş için eksik olan bir şeyin........:)
-
Bişey eksik evet.. Şu eksiği tamamlayın daa....... Gerçi 20 gündür bi türlü bulamadık o eksiği .
Dün biri yazmıştı. Tırışkadan verişler bunlar..
-
Saçma sapan bir gün yine bizi bekliyor herhalde bu ne ya ne düşmez borsamız varmış cnbce de yabancılar mal çıkmadığı sürece düşmeyiz diyorlar yuh artık.
-
[QUOTE=MMO;130894]Saçma sapan bir gün yine bizi bekliyor herhalde bu ne ya ne düşmez borsamız varmış cnbce de yabancılar mal çıkmadığı sürece düşmeyiz diyorlar yuh artık.[/QUOTE]
Sen ve senin gibi düşünenler longa geçerse düşeriz (belki) :D
-
[QUOTE=MMO;130894]Saçma sapan bir gün yine bizi bekliyor herhalde bu ne ya ne düşmez borsamız varmış cnbce de yabancılar mal çıkmadığı sürece düşmeyiz diyorlar yuh artık.[/QUOTE]
abi afedersin emme ...... o cenabec-ee ninde gavurnarında ellerinden bi öpeyim ::: göyüyler anyayı konyayı
-
ebesinin nikahına kadar aldılar piyasayı ve hala daha adam gibi 3 gün üst üste veriş görmedik.bırakın 3 günü 2 gün bile görmedik ondanda geçtim 1 gün bile görmedik....
gözlerimiz günlük -1500/2000 puanlık kapanışa hasret...kan kırmızıya hasret...
-
-
[quote=enorton;130895]Sen ve senin gibi düşünenler longa geçerse düşeriz (belki) :D[/quote]
Güzel bir gün olacak diyosun yani hadi bakalım umarım haklı çıkarsın
-
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
Düşüsde eksik gedik aramayı bırakalım doww günlük indigatorlerine bir bakın mac düşüşten ölüm düşüşüne geçti burda eksik yok fazlalık var bizde heralde dünyanın en cengaver ve düzenbaz borsası olarak aynı zamanda (canı istediği anda kapanan ) borsa olarak daha nereye kadar kafa tutacaz bizde geberecez
Büyük abilerimizde nasılsa uzlaşmada poz kağpatmadılar böylece maliyetlerini ofırın altınada çekerler artık arkaya yaslanın 60lıkların al vermesini bekleyin.
-
artıya geçebiliriz.. tüh...
euro/ dolar karşısında değer kazanmaya devam ettikçe düşemeyiz biz..
Dolarda sağlam bi hareket lazım..
-
SHORT çuları yani bizi sıkıştırdılar ....Öğleden önce bırakmazlar..