[QUOTE=YAVUZHAN;249839]16:25 68525 bar kapanışıyla trend 5 pozitif bölgede..[/QUOTE]
golu atalım yavızhan patron ... :o:D
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;249839]16:25 68525 bar kapanışıyla trend 5 pozitif bölgede..[/QUOTE]
golu atalım yavızhan patron ... :o:D
[QUOTE=AMON RA;249703]700 den tekrar kısa[/QUOTE]
[QUOTE=AMON RA;249708]800 stop ve uzun! proceksiyon değişti[/QUOTE]
Stoplayıp uzuna dönmekle iyi etmişik ne demişler piyasayla savaşma onunla seviş! :..:.lelele
Bana göre ilk hedef 68750 orayı kırarsak 69750!
sonunda oturacak biyerler buldum kendime. sabiha gökçen'den herkese selamlar.
dowda dünkü saatlik uyumsuzluğu çalıştırdıkları için emeği geçen herkese forekssel teşekkürlerimi sunuyorum. .lelele
bol kazançlar ahaaliiiiii.... :..:
Sabiha Gökçen'den foruma selam gönderenlere GANİ GANİ sevgi ve selamlar iyi yolculuklar:)
[quote=unlimitted;249859]sonunda oturacak biyerler buldum kendime. sabiha gökçen'den herkese selamlar.
dowda dünkü saatlik uyumsuzluğu çalıştırdıkları için emeği geçen herkese forekssel teşekkürlerimi sunuyorum. .lelele
bol kazançlar ahaaliiiiii.... :..:[/quote]
adaş hoşgeldın...sööle de sahılden gelsın taksi...körfezı dolasa dolasa..:))
[QUOTE=unlimitted;249859]sonunda oturacak biyerler buldum kendime. sabiha gökçen'den herkese selamlar.
bol kazançlar ahaaliiiiii.... :..:[/QUOTE]
abi hoşgeldin .. iyi yolculuklar .. .lelele
[quote=unlimitted;249859]sonunda oturacak biyerler buldum kendime. sabiha gökçen'den herkese selamlar.
bol kazançlar ahaaliiiiii.... :..:[/quote]
patron iyi yolculuklar !
[quote=ATHLON;249865]adaş hoşgeldın...sööle de sahılden gelsın taksi...körfezı dolasa dolasa..:))[/quote]
yok lem gebzede bi toplantım vardı, sabah 9da geldim, şimdi dönüyom.
denizi bi tek uçaktan gördüm :..::..:
[quote=selçuklu;249866]abi hoşgeldin .. iyi yolculuklar .. .lelele[/quote]
[quote=YAVUZHAN;249868]patron iyi yolculuklar ![/quote]
saolun arkadaşlar. akşama uğrarım foruma ama siz olmazsınız bu kez de.:::
[QUOTE=unlimitted;249869]yok lem gebzede bi toplantım vardı, sabah 9da geldim, şimdi dönüyom.
denizi bi tek uçaktan gördüm :..::..:[/QUOTE]
Hoş geldin patron bizide(vobu) uçuracanmı.
[quote=unlimitted;249870]saolun arkadaşlar. akşama uğrarım foruma ama siz olmazsınız bu kez de.:::[/quote]
kenimi dursun abı bence burda bizim yerimize..saatini de o belirlesin...23 tane sayı söölesin aynı zamanda 1'den 24 e kadar..:..::..:
Yaw kedinin daha cok canı varmış.
dedim ben size global pela kivirmayi sevdi deyü :)) dimeh ki çok güzel para kazanıyor böyle bı aşağı bı yukarı 2.000 puanda.
Ekiki ekiki lc waikiki :)))