-
[QUOTE=Astatin;412542]patron ciddi bir soru...Xauusd haftalık da bir raning triyengılmı var..ve yukarı kırılıp uçacak mı filan..ciddi yaw..bi baksana[/QUOTE]
abi üçgene uzaktan benziyo gibi ama .... bence değil ..... daha çok tepe konsolidesi gibi geliyo bana ..... ... short iyide heyecan yapıyo meret ... pozda durulmuyo ...
-
[quote=selçuklu;412543]yukoslavyadan yürüyerek geliyorum patron işte ...kesin dönüş yapacaktım .. çamıra düştüm ... üğüüvvvv ... :o:o....:D:D:D:D.....[/quote]
yukoslavya da ne abi..eyle bir ülke mi galdı..eüzü::: dimek çok yürümekten zayıflamışın..yannız harbi almancı gibi duruyon ha..şapka, bavıl filan..:p balkanyada havalar açık olması lazım patron nerde çamıra düştün..ohrit gölünde mi.lelele
xauusd haftalıkda raning var mı patron..bi zahmet
-
hopsidiyen patronda gelmiş ...hörmetler patron .. stro baba nerede .. ühühü . .. ehuhe ....
-
[quote=selçuklu;412546]abi üçgene uzaktan benziyo gibi ama .... bence değil ..... daha çok tepe konsolidesi gibi geliyo bana ..... ... short iyide heyecan yapıyo meret ... pozda durulmuyo ...[/quote]
gaydıracaklar mı xauusd te diyosun yani...:p
Gral, ciddi sordum yaw...daha sık görecekmiyiz forumda seni...bak ben de tam Ukrayna ya kesin gidiş yapıyordum vazgeçtim şu an...:p
-
[QUOTE=Astatin;412552]gaydıracaklar mı xauusd te diyosun yani...:p
Gral, ciddi sordum yaw...daha sık görecekmiyiz forumda seni...bak ben de tam Ukrayna ya kesin gidiş yapıyordum vazgeçtim şu an...:p[/QUOTE]
patron .... datilde takılayım dedim ... fırsat oldukça yazarım ... sazan abide ew kitabı yazıyomuş .... kendisini teprik ettim .... gral adam ....
-
güzel...... küskülenmiş biraz .... poz kendine geldi .... ühüühüh .....
-
altının duruşu duruş değilde .. gaptırdık kısaları ..... esas çökerse yarın çöker ...
-
[quote=selçuklu;412494]sp deki favori sayımım bu canterburytales patron ... xauusd shortlar iyi oldu .. sp shortlar sıkıntı biraz .:mad:. oda küskülenirse ..... iyi olacak tahinim. .... :o:o
[IMG]http://g1206.hizliresim.com/y/p/8fbv3.png[/IMG][/quote]
Selçuklu paşa, vurdu mührü dağa taşa.brv.brv.brv.brv
-
-
[quote=selçuklu;412667]gaçınılamaz ...[/quote]
........by selçuklu
-
[QUOTE=Astatin;412671]........by selçuklu[/QUOTE]
kapattım patron sp pozunu ..... akşama kadar oyalanır bence sp altın falan ... veride yok ..... ny seansa kadar dolaşayım biraz .... yoruldum ..... :o..:D
-
[quote=selçuklu;412684]kapattım patron sp pozunu ..... akşama kadar oyalanır bence sp altın falan ... veride yok ..... ny seansa kadar dolaşayım biraz .... yoruldum ..... :o..:D[/quote]
.....by selçuklu:D