selçuklu abi.. rallimi gelecek abi diyosun..
abi bu d nin neresinde olabilir bu ? bence ya bitti ya sonunda.. kafam 1 milyon :)
bugün eğer d bitmiş ise varya yarın +5 yapmazsa adam değildir pala..
[B]
itnelik
analizi
bunu
mümkün
kılıyor[/B]
Printable View
selçuklu abi.. rallimi gelecek abi diyosun..
abi bu d nin neresinde olabilir bu ? bence ya bitti ya sonunda.. kafam 1 milyon :)
bugün eğer d bitmiş ise varya yarın +5 yapmazsa adam değildir pala..
[B]
itnelik
analizi
bunu
mümkün
kılıyor[/B]
[QUOTE=seagate;443723]selçuklu abi.. rallimi gelecek abi diyosun..[/QUOTE]
d üçgen oluşuyor gibi .... .. takip etmek gerekir .. bence e dalgası eksik grafta ... üçgen takip etmeli ...
trade edeceğim poz taşımayacağım artık..
itnelik analizine göre.. grafikleri herkes görüyor.. ikili tepe obo indikatörler vs. vs. son soygun olacaksa büyük olacak.. trade e dönme kararı aldım şu dakka hemde 5 dakkalık... ne çalışıyorum ya gece gündüz...
84 bin civarına tepki bekliyorum.. sonra 79 lara düşüş.. hadi bakalım... bunun tepkisi hep çok oluyor. tepkisinin tepesinden shortlamadıktan sonra hamallık..
memügeyti haftanın tıreydırı ilan ediyorum..teprik ediyorum
101275 filat..naysssssssssss
Smeagol: Sakin ol olm..3-5 kadem verdiler diye reşorta dönme..teper nasılsa silkeliyor..paralar kıymetlimisss
Gollum: Şorlasana layn yine..manyak çökecek ve oyun dışındasın..gollum golluumm..
wayaq..yaratıklar geri döndüçç
smeagol..akıllı çocuk...hehe
Pala pusulayı gösterdi ... çaktın mı..
Ne diskosu bugün rio ya bilem gidersin.. :)
patron bu senin 100.400 e değermiki acep.
şeydan dürtüyo yukarıdan aşağıya
piston çalıştırmak istiyo nefsi emmarem.
bi bol nulu frafik çizittirsen..
[quote=medet;443764]pala pusulayı gösterdi ... çaktın mı..
Ne diskosu bugün rio ya bilem gidersin.. :)[/quote]
yes we can... :) önce sııcah paranın dadına bakalım...sanki bir daha 101400 lere kadar verir ama du bakalım
..dip mi yapıyor yoksa süsü mü veriyor bir teyit daha lazım...du bakalım
Sarumannnnnnn
re şort mu re long mu
yoksam re re re ra ra mı
:)
[quote=medet;443769]Sarumannnnnnn
re şort mu re long mu
yoksam re re re ra ra mı
:)[/quote]
İKİSİ DE HACI:p 1014OO Ü BİR DAHA GÖRÜR ŞİARIYLA 850 REŞORT AMA 400 Ü BEKLEMEDEN 600 DEN REFİLAT..HOLD ON..DİP YAPMA ÇALIŞMALARI VEYA DİP YAPMA ÇALIŞAMLARI SÜSÜNDEN 1 DKLIK İNDİK TRADE BİLE MİKEMMEL İŞ YAPIYOR
[quote=Se_M;443767]patron bu senin 100.400 e değermiki acep.
şeydan dürtüyo yukarıdan aşağıya
piston çalıştırmak istiyo nefsi emmarem.
bi bol nulu frafik çizittirsen..[/quote]
HACI NE GÜZEL DEDİN..DİP YAPMA ÇALIŞMASI İSE DE DEĞİLSE DE AÇ 1 DKLIK GRAFI KOY ALTINA mfı VE cho YU..VURKAÇ YAP.....
AHA 400 Ü GÖRDÜ İŞTE
15 dklık grafta 101150-102000 bandı muhim..alt boll band kol gibi açık...graşabilir ama yukarı dönecekse bile daha çok dalgalanacak..surf tıme
astatin 103 yapacak burayı nası yapacağını görecez .. gerekiyorsa tektek değil hep beraber tvye çıkıp konuşacaklar..
[quote=astatin;443773]15 dklık grafta 101150-102000 bandı muhim..alt boll band kol gibi açık...graşabilir ama yukarı dönecekse bile daha çok dalgalanacak..surf tıme[/quote]
vayyy düş önüme gandalf :..::..:
memügeyt başgan nerde
[quote=seagate;443774]astatin 103 yapacak burayı nası yapacağını görecez .. gerekiyorsa tektek değil hep beraber tvye çıkıp konuşacaklar..[/quote]
aha memü başgan gelmiş zati...olabilir başgan...aksini demiyürüm..vuruyorum kaçıyorum ekonomiye can veriyorum
long açıp 1500 puan alsammı almasammı bilemedim.. ekonomiye can vermiyorum.. beklemeye devam pehhh
piston düşebilir
düşmeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
103
yazıylan
yüz üç bin
5 dklık trıyengıl olmuşş..gırdığı tarafa ..amam sazangralın dediği gibi: 1 feyk mimkin..sakin
103 olacakkkk triangle felan anlamam tek analiz var gerçek
[B]
itnelik
analizine
göre
mümkün
[/B]
itnelik analizi öğle arası 103 diyor...
cok gonuştum sustum artık
101250 long
1 adet.. zevkine..
[B]dibi aşşa deldi yalana bak.. millet az sonra üşüşür çöküyoruz diye..[/B]
103 den kapatacağım longu öyle zevk alacağımki
hee yanılabilirim ama inanıyorum :)
hah şimdi ranabilir..sahıncaso yok..hehe
astatin öğlen arası tv ye çıkıp konuşacaklar demiştim ama bugün cuma namazı var adamlar namazda konuşacak kimse yok analiz şaştı.. geçmiş olsun... şimdi aklıma geldii..
namaza gitmeyen kim olabilir konuşacak.. mudizciler belki :)
artık yurtdışı tarafından birilerinin konuşması lazım burdakiler namaz dolayısıyla kapalı pehhh
analizi tüm parametlerle incelemek lazım ahahahahaha :)
[quote=Astatin;443790]hah şimdi ranabilir..sahıncaso yok..hehe[/quote]
patron eninde sonunda ranacak ta bu ADX te trend var 60 ve 120 likte.
şelalenin keyfini çıkarsaydık olmaz mıydı . .lelele
1 adet lönkümle devam yetiş mudizzzzzzzzzzzz
sistemciden de histemciden de buffer alal ala düşürüyor...diğer yandan 15 dklıklarda pis pupular var..4 karlı tradeden sonra bekliyorum... L yi yenilemiş olmasına rağmen graşacak diemiyorum
[QUOTE=Astatin;443794]sistemciden de histemciden de buffer alal ala düşürüyor...diğer yandan 15 dklıklarda pis pupular var..4 karlı tradeden sonra bekliyorum... L yi yenilemiş olmasına rağmen graşacak diemiyorum[/QUOTE]
herşey satta dipler delinmiş kan gövdeyi götürüyor -4 -5 olması an meselesi...
ama long devam :) eeele zevk alıyom ki şu an
[quote=Astatin;443773]15 dklık grafta 101150-102000 bandı muhim..alt boll band kol gibi açık...graşabilir ama yukarı dönecekse bile daha çok dalgalanacak..surf tıme[/quote]
[quote=seagate;443795]herşey satta dipler delinmiş kan gövdeyi götürüyor -4 -5 olması an meselesi...
ama long devam :) eeele zevk alıyom ki şu an[/quote]
saldır memü:::
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
Puahahahahahahhaha
çaktım longu itneye 425 den para bile aldım öölee zevkliydiki :D
memü.. 1 adet longla 275 den yanına geldim..madem makara var..katılalım
sattım haci ben 425 den :D flatim
spot sıkıntılı yerde.. durum vahim :(
[IMG]http://l1304.hizliresim.com/18/m/m7b68.jpg[/IMG]
[B]ben yeşile tepki bekliyodum ama gelmedi [/B] flat bekliyorum belirsizlik var büyük.. :(
spot desteğin altına sarktı tuzak olabilir emme emin değilim.. esas desteklere uzağız 82 zaten...
bu açıdan halen yukarı potansiyel var ve zhort diye göçerse aşşada potans otomatik oluşuyor... tam ortada...
[B]
İTNELİK HAT SAFHADA...[/B]
[quote=seagate;443798].lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
Puahahahahahahhaha
çaktım longu itneye 425 den para bile aldım öölee zevkliydiki :D[/quote]
[quote=Astatin;443799]memü.. 1 adet longla 275 den yanına geldim..madem makara var..katılalım[/quote]
hızına yetişimiyi memü..:D+.
aha bak longdan tırstım şimdi..5 dklık sistem al vermiş..peee..hehehehe
yalnız adam pskolojik üstünlüğü ele geçirdi..o kadar gerildiki piyasa, ne tarafa 500 puan verse herkes o tarafa yığılacak...tehlikeli
[IMG]http://k1304.hizliresim.com/18/m/m7b7w.jpg[/IMG]
he ya öğle arası yukarı alırsa aha not diye gömçeriyor milleti.. şu an tam ortada..
:::::::::
aps de -2600 enteresan.. depti depti kısa vakit..yok depmedi..global graşieynseync