[QUOTE=enorton;57215]Aslında piyasada herkesin konuştuğu yer 22000 ler, bence bu kadar konuşuluyorsa orayı görmeden döner...[/QUOTE]
Görür görür ne kaldıki şuracıkta:)
25.870-21700 = 4170 puancık... Lafı mı olur:D
Printable View
[QUOTE=enorton;57215]Aslında piyasada herkesin konuştuğu yer 22000 ler, bence bu kadar konuşuluyorsa orayı görmeden döner...[/QUOTE]
Görür görür ne kaldıki şuracıkta:)
25.870-21700 = 4170 puancık... Lafı mı olur:D
Hamdolsun krizimiz falan yok... Olmıycakmışta.. Büyüklerimiz öyle diyor...uyk .uyk .uyk
[QUOTE=mbm;57208]+.+.+.[/QUOTE]
:) özledim kardeşimi +.
Balonun sönmesi için s&p endexin %20 daha düşmesi gerekiyormuş....
herkese selamlar bu hafta acil islerimi halletmem gerekiyordu birkac gun ekran basin degildim
bugunde onlardan biriydi butun gun ekran basina gecemedim anca simdi geldim millet ne yazmis ne cizmis onu okudum
hani birkac atasozu vardir biz turklere ozgu bunlari bugun canli sekilde yasadim
nedir bu sozler
el elin esegini turku cagirarak ararmis
elin bilmem nesiyle gerdege girilmezmis
tamamen dogru sozler ne guzel demisler atalarimiz
dun geceye 33.500 maliyetli longlarla girmistim hersey lehimizeydi yurtdisi vs
ancak telefonla mali sabah veremedik
ekran basinda olmak tamamen ayricalik
saha kenarindan mac izlemek ve telefonla mac yorumu almak gibi birsey
bir turlu dealer arkadasla olayi koordine edemedik daha dogrusu piyasayi okuyamadi !!!
sonuc nedir??
bazi arkadaslarimiz sevinsinler 33.500 maliyetli mali anca 200 puan maliyet dusurduk
1000 puan karina veremedik
sonuc:1000 puan kardan 1300 puana zarara uzanan bir fiyasko gun
ancak o sevinen arkadaslari uzecek bir haber vereyim
yalnizca 1/10 kaldiracla mal tasiyorum :):)
insallah pzt gunu ekran basinda olurumda hem kendimize hemde insallah diyeyim etrafimiza faydamiz dokunur
herkese saygilar...
neden boyle dedınız sayın follow, forumu takıp edıyorum fırsat buldukca,ama baskalarının zararına sevınen ucubeler gercekten varmı forumda? Ne ayıp, nasıl bır ruh halıdır bu???
Bu arada, cnbce de bır yorum duydum bugun, fonlar ozellikle gelısmekte olan pıyasalarda satıp dowa yonelıyor dıye, son zamanlarda yurtdısı korelasyonunun tutmayacağını dusundugum ıcın, tam da benım gıbı dusunuyor dedım, gelısmeler de zaten bu fıkrı destekler nıtelıkte sımdılık, fılmın devamını ızleyelım bakalım... Macarıstanın da notu dusuruldu, gerekce asırı dıs borc ve carı acık, kulağa tanıdık gelıyor...
gercı macarıstanda oran GSMH %95 kadarmıs dıs borc, bızde HAMDOLSUN o kadar değil.
[QUOTE=rcp;57232]neden boyle dedınız sayın follow, forumu takıp edıyorum fırsat buldukca,ama baskalarının zararına sevınen ucubeler gercekten varmı forumda? Ne ayıp, nasıl bır ruh halıdır bu???[/QUOTE]
yuzde bir de olsa bu tarzda ucubeler cikabiliyor
daha once bunlarda birisi acik yureklilikle yazmisti insanlarin kaybetmesinden zevk duyuyorum diye
acik yureklilikle yazmayanlar oldugunuda hissediyorum
neyse fazla takilmamak lazim polemik cikmasin
yalniz bugun uzuldum bilipte yapamamak uzdu beni.
[QUOTE=follow;57230]herkese selamlar bu hafta acil islerimi halletmem gerekiyordu birkac gun ekran basin degildim
bugunde onlardan biriydi butun gun ekran basina gecemedim anca simdi geldim millet ne yazmis ne cizmis onu okudum
hani birkac atasozu vardir biz turklere ozgu bunlari bugun canli sekilde yasadim
nedir bu sozler
el elin esegini turku cagirarak ararmis
elin bilmem nesiyle gerdege girilmezmis
tamamen dogru sozler ne guzel demisler atalarimiz
dun geceye 33.500 maliyetli longlarla girmistim hersey lehimizeydi yurtdisi vs
ancak telefonla mali sabah veremedik
ekran basinda olmak tamamen ayricalik
saha kenarindan mac izlemek ve telefonla mac yorumu almak gibi birsey
bir turlu dealer arkadasla olayi koordine edemedik daha dogrusu piyasayi okuyamadi !!!
sonuc nedir??
bazi arkadaslarimiz sevinsinler 33.500 maliyetli mali anca 200 puan maliyet dusurduk
1000 puan karina veremedik
sonuc:1000 puan kardan 1300 puana zarara uzanan bir fiyasko gun
ancak o sevinen arkadaslari uzecek bir haber vereyim
yalnizca 1/10 kaldiracla mal tasiyorum :):)
insallah pzt gunu ekran basinda olurumda hem kendimize hemde insallah diyeyim etrafimiza faydamiz dokunur
herkese saygilar...[/QUOTE]
Çok yazık olmuş sn follow
[QUOTE=QUEEN;57228]Balonun sönmesi için s&p endexin %20 daha düşmesi gerekiyormuş....[/QUOTE]
bu conılerın sorunu, HAMDOLSUN bızde sorun yok:)
efg'den bır bas danısmanın bugunku yorumunu duymus olmalısınız, petrol 140 dan 70 e gelmıs, kafadan 35 mılyar dolarımızı cepte, yanı carı acık gelecek yıl 37 mılyar dolara gerıleyecekmıs... Dunyanın en guclu ekonomısı ilanına ramak kaldı.
[QUOTE=QUEEN;57240]Çok yazık olmuş sn follow[/QUOTE]
yazik oldu vallahi elimizdekini biz yiyemedik siz yiyin diye resmen teslim ettik
bu isler uzaktan olmuyor,telefonla bu isi yapmaya calisanlar bence hic bulasmasinlar
kendi yaptiginiz gibi olmuyor.
neyse tek tesellimiz ulkemizde kriz yok hamdossunn :):):)