usta bu meşhur pala nedir kimdir merak ediyorum.halk dilinde meşhur uzaylımıdır hikayesi varmıdır :)
Printable View
usta bu meşhur pala nedir kimdir merak ediyorum.halk dilinde meşhur uzaylımıdır hikayesi varmıdır :)
.brvoturttun yine....alemin kralı olmak kolaymı.....brv
[QUOTE=jelibon;407674]3 birinci 4 ikinci eşşek aleminde sadece Jeliboncada.
Herkesin 6-7 at geçtiği koşu da iki favori sıralamalarıyla Jeliboncada.
Bu altılı 5 ayak yürür son ayak tek at var, yatarsa orda yatar.
Bu arada çiftibeyi yani 4 üncü koşuda favoriyi yazmadım, paraya oynuyoruz yani.
Lem bu da tutarsa bi daha altılı yatırmayacam at yarışı tahmincisi olacam.
Jelibon.[/QUOTE]
Ha çiftibeyiymiş yazmadım bile 4 de 4.
Türkiyenin teki Jelibonda yazılmadı he he.
Son ayağa kaldı iş.
Fakat 3 metre olsa çiftibeyi geliyordu yürek ağıza geldi yani.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;407594]Bursa deneme oynamıyor deniyorum
1,2,3,7,9,11
3,4
7,8,6,1,3,2,4,9
34567
12,3,5,7,8,9,6,[COLOR="Red"][SIZE="7"]13[/SIZE][/COLOR],1,14,11,1
9
bazıları sıralı bazıları sırasız yazılmıştır.
Jelibon.[/QUOTE]
13 numara eşeek bile değil katır, sadece jeliboncada ganyanı 13.15.
gel lem 9 ne verecen görmek istiyorum.
Jelibon.
yandık bu 1303-1313 oewler ve 1328 arasında takılırsa hareket yapsın tatil modumu dur nedir?
Jelibon.
O arada kaldıkça da 4 ü yada İİ yi geliştiremiyor, geliştirmedikçe de geriye 5 düşüş aportta bekliyor. O da 12 haziran dip senaryoya uyuyor.
Jelibon.
İki konu anlatayım bari.
1. vix.
2. tr.
Jelibon.
Sayın Jelibon,altın ve gümüş haftayı verdiğiniz değerlerin üzerinde kapatırsa ozaman 12 hazirana yükselir diyebilirmiyiz? Ben biraz korkak davranıyorum da hala flat ım.:(
Orta vadeninm dönüş işareti ender olan vix bb altında kapanışıdır.
Martta bunu gördüğümde her 10 puana spde short çektim.
1363 itibarılaydı galiba.
Orada hatam var bu pozu dowda açmalıydım, dowun öncü olduğunu bile bile pozu spde açında 60 puan kapitule yedim ve tırstım. O gün açılan poziyon bugün kaardadır. Ama ben bunu yanlış endeksde açtım.
Aklınızda olsun.
Aynı geçen yıl nisanda olduğu gibi bu işaretten hemen sonra 10 gün kadar sonra çünkü şu gerçek asla unutulmamalı vix öncüdür piyasa geriden gelir hatta TR piyasadanda geriden gelir gelişmektekilerle birlikte mantığından dow 15 martta tepe yapsa da sp 10-15 gün gecikerek hatta bir daha dow mayıs başında aynı yerde tepe.
Şimdi 1.5 ay bir tepe oluşumu bizim algımızı dağıtmıştır, zaten bu şekil bir piyasa da dağıtmaması mümkün değil, 1.5 ay 13000-13300 arasında gidersen ne algı kalır ne birşey. Hem trade zordur hem algı zordur o durumda.
Sonuçta vix haklı çıkmıştır.
Jelibon.
O günkü pozda 13000 den her 100 puana alındaydı kıpırdamadan bugün 800-900 puan yazmıştı haneye.
Bu anlattığım olayları bu topicte bulabilirsiniz geriye dönüp. Mart ortalarıdır.
Jelibon.
Benim asıl göstereceğim bu değildi.
Vixi görünce aklıma geldi.
Esasına gelelim.
Jelibon.
asıl vix konusu.
Jelibon.