-
Birde tr grafı var kafamda gece yapacağım. Şimdi hakkat tatil vakti.
Sp yükselişine ne zaman uymadı geçen yıl ve güçlü kaldı sonra ne oldu göstereceğim.
Güçlü durduk hikayesi çıksın ortaya uymaz uyar ama sonuç değişmez.
Altılı son ayak yattı 6.200 verdi.
Jelibon.
-
[QUOTE=bengu;407743]Sayın Jelibon,altın ve gümüş haftayı verdiğiniz değerlerin üzerinde kapatırsa ozaman 12 hazirana yükselir diyebilirmiyiz? Ben biraz korkak davranıyorum da hala flat ım.:([/QUOTE]
Haftasonu en geç pazartesi akşam detaylı bakacağım Sayın Bengü.
Jelibon.
-
Bıkmadan usanmadan cevap yazdığınız için,noktasal tarihsel tam bilgiler vermenize rağmen benim gibi sizin bilgilerinizi anlamak için 40 fırın ekmek yemesi gerekli ınsana sabır gösterdiğiniz için teşekkür ederim.Allah başımızdan eksik etmesin der ve saygılarımı sunarım...
-
Cacık kapanış 5.
Sert gelecek belki yarın belki yarından da yakın.
Sert geliş aşağıya olursa 12 haziran dipleme senaryosu en çok tutulan senaryo olur ve papatyaya yada bradleye karşı gelenler mezarlığı boylar.
Yukarı olursa da kafasına çakarız 12 haziran'da.
Her yol roma.
Ew de değişiklik yok 1328 geçilemedi 1313 +7 oew 5 kapanıştır sınırlarıya korunuyor.
3 ihtimal devam. Tatil haftasında hafta başından öngörülen 4 yukarı ya da İİ yukarı gerçekleşse de arkasına 5 ya da İİİ geleceğinden elbette zayıf halde devam ediyor.
1328 geçilemediği her an risk taşıyor piyasa.
Haftaya kırılımı yapsun nereye yaparsa yapsın da ihtimallerden kurtulup tek gerçeğe dönelim artık.
Bu hafta tepkiyi verdi vermeye ama güçsüz bir tepki şimdilik haftaya İnşallah ipcunu verir de rahatlarız.
Jelibon.
-
Orta vade de daha uzun sürece bakarsak
12 haziran dipe gelirse 17 temmuz tepeye gelecek.
12 haziran tepeye gelirse 17 temmuz dibe gelecek.
Risksiz trader 12 haziranı görürse daha rahat olacak.
Jelibon.
-
Tr için günler önceden öngörülmüş 4 1 e girecek ve boşluk kapanacak söylemleri bu hafta gerçek olarak büyük başarı yakaladık. Haftanın son gününe 53.9 dan palayı dinamitledik. haftaya yine kritik 53.9 ve altında 53-53.5. Garantide 5.45-5.75 arası kritik olacaktır. Bugün 5.76 araya girmeden tepti. 53.9 u çalıştırmak istedi.
İyi Geceler ve İyi Haftasonları.
Jelibon.
-
[quote=indr-jel;407655]varant.Bir önceki düşüş zamanında şimdikinin yerine adı değişik bişeydi....şimdiki..ÖZDCE
o zamanda 0,40 olup son olmuştu ve 1,20-30 lara kadar 3 katı tepmişti...senaryo aynı bence..% 99....ben varantlardanda ölçü yaptım kendime...ne de olsa JELİBON takip ediyoruz....ya huyundan ya suyundan...bende böyle iddaada bulunayım....
Aldım 0,49 ortalama ile...şu an 0,40....en az 1 olana kadar bekleyeceğim.alttan yakalayan 3 katı alsın.ben 2 katı yeter bana..şannsımız rast gele[/quote]
sayın indr-jel bence 12 haziran tepemi dipmi olacağını netleştirip varanta geçiş yapın.zaman değer kaybından hızlı erimeniz olası.varantı ne kadar cabuk cıkarsanız okadar karlısınız.nacizane hatırlatma...bol kazanclar.
-
imzir at yarışı
1,9,6
2(6-5)
6,1,4,8,7,2,3
2(1,4,6)
7,3,2,4,5
8(11,2,13)........
252 yapar...risk yok...sadeleştir...
BENNNNNNN
1,9
2
6,1,4,8,7
2
7,3,2
8,11,2......4,5tl
-
Angara at yarışı
3(4,2)
9,2,3,1,5,11
8(7,1)
3(1)
4,8,7,1,9
6,14,2,1,7,3,9....
190 tl civarı risk yok...seçmece bunlar..
BENNN
3
9,2,3,1
8
3
4,8,7
6,14,2,1,7,3,9 ..........4,2 tl yapıyor.....
TOTALDE 8,7 TLYE YARINA DAMGAMIZI VURALIM BAKAYIM...
jELİBONCADA HER ŞEY VAR...GEL..NE OLURSAN GENE GEL
-
Ankara son ayak 8 mutlak eklenmeli.
jelibon.
-
lem millet uyuyor biz gece 2.30 da eşşek çalışıyoz.
yarın ankara hipodromdayım.
Jelibon.
-
Ordi teşşekür attığına göre bir kupon yapacak yarın kesin he he.
Jelibon.