ralli ralli..47500 üzeri kapanış olsun..kayıtlara geçmesin..:::
Printable View
ralli ralli..47500 üzeri kapanış olsun..kayıtlara geçmesin..:::
[i][color=#FF0000][b]15:15[/b][/color] Haziran ABD ADP İstihdam raporu [color=#0000FF][b]Önceki -532.000[/b][/color] [color=#008000][b]Beklenti -395.000 [/b][/color]
ADP istihdam raporu, özel sektör kapsamındaki yaklaşık 225.000 işletmenin bordro verilerinden elde edilen bir özel sektör tarım dışı istihdam raporudur. Resmi istihdam raporu öncesinde ADP raporundan elde edilen veriler, hem ücret enflasyonu hem de geleceğe ilişkin eğilimleri işaret etmesi bakımından önemlidir. Cuma günü açıklanacak Tarım Dışı İstihdam rakamlarına ışık tutması beklenebilir. Beklentilerden daha büyük bir düşüş olumsuz algılanacaktır. [/i]
[quote=Astatin;131081]yaw arkadaş sen niye dellendin..niye alınganlık gösterdin yok bişiy daa.. tamam..
geçen hafta ben rakıbalık karşılığı fotoşoplayıp grafı foruma yapıştırdığımda peşinden forumda yazmıştınya, sistemleri değişelim geliştirmek açısından iyi olur diye..gizli saklı teklifinden bahsetmiyorum..foruma yazdığından..:)
ya alınganlık yapacak bir durum yok üzme beniüüü sen iyi bir adamsın..
ama ref(c;+x) konusunu ve paraçalı değişim konusuna yanıt veremiyorsun bak :) ya FX ci ne ise ne yaw..harbiden mevzu değil enim için:D:D sende takma lütfen[/quote]
evet ref(c;+) yok demedim dersem nassı devam ettirirdim şakhayı emme saa kac kere dedım bu zıstem tam çöplük....
ben zalakh mıyım amacım senin zistemini almak olsa niye ozaman senın eskik gonderdıgın zıstemınden sonra durumu acıklayem hemen apartopar....
Tüm bu savunmayı kıytırık fXci nicki icinmi yapayorum sanki ... fxci gider demirci gelir... arkidiş ben hakkat şaka yapayordum emme moralim bozuldu sindi..
hem ben saa ne üstü kapalı nede ustu acık takas teklifi verdim değişim teklifi felan vermedim ben..
teklif geldiyse oda senden baa geldi..
hakkat amacım şakaydı emme sahtekar demen cokh koydu gercekten
[quote=MMO;131073]Karadeniz derken?[/quote]
Hah herkes memleketli çıktı bari sen de akraba çık..dng:..::..:Yurdum insanına hayranım.üüü:..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131096]Evin var derdin var.Aldık vergileri ile uğraşıyok.İnterneti de çiftlersem iki internet masrafı.3 tane olsa 3 masraf.Zor bu emlak alma işleri.üüü[/QUOTE]
arıyorum açan yok ..yalan haber mi ne..4 ev kaldı diyo bide haberde..yaş iş..evin olursa masrafı olcak tabi..aidat falan filan..kirayada veremezsen içerdesin..
[QUOTE=SEYYAH;131082]enorton AYVALIK'a bende gittim oralı arkadaşlar varsa alınmasın ama çok kötü bir yerdi.ne doğru dürüst denizi var ne gezecek bir yer.
KARADENİZ e hiç gitmedim.yağmurla aram pek iyi değildir.oarasıda yağışlı diyorlar.
ben kutup ayusuyum fakat sıcağı severim.genlerde sorun var sanırım :::[/QUOTE]
Aynen bana da çok övdüler ama denizi soğuktur dediler. Ben de karadenizden soğuk değildir diye düşündüm ama soğuk demek az kalır, bence buz demek lazım :D Şeytan sofrası diye bir yer varmış, çıktık bi pok yok. sadece güneş batıyo, millet oturmuş onu izliyo. Batınca da alkışladılar :D Millet güneşin batışını kameraya aldı, ben de milleti :D Dediğin gibi gezecek pek yer yok, iki haftalığına gitmiştim. 5. gününde çıkıp geldim. Karadenize mutlaka gitmelisin. Karadenizli olduğum için mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama karadenizin üstüne tanımam...
la ne aranıonuz başka yerlerde gelin bizim antalyaya tatile. ruslar gırla. alkol limitsiz. tatil demek ne demek ?? deniz, kum, güneş, alkol, sex. varmı daha ötesi??
[QUOTE=SEYYAH;131098]biri yemek dedi sanırım :::
getirisi önemli değil demi abla sistem olsun yeşil-kırnızı okları ossun yeter değil mi?
var bende çok :::
full porsiyona bir duble full porsiyona 2+1 sistem veririm abla.
kazançları aylık ortalama 100/200 pıvan arası değişiyor.zararlı aylarda -7000/10000 pıvan yapıyor.ama problem değil önemli olan istikrar abla.
bu istikrarlı bir şekilde kazandırıp kaybettiriyor :::[/QUOTE]
bu sistem yarım ekmek veriyim..:p:p
[quote=YAVUZHAN;131103]ordu ve ünyeyi askerken gezme fırsatım oldu.çok beğendim ünyeyi,insanın ömrü uzar orada.insan az,trafik yok.[/quote]
Askerliği ne zaman yapmıştın şimdi yolunkarşısına bile geçemiyoruz çevre yolunu yapmadıkları için sahil yolu tıkandı sonuçta türki cumhuriyetlere giden gelen tek yol
flat havadan 175 puan..
bi kaç data var galiba bugün?
15 : 15 ten başlayacak.
[quote=traderx;131080]bu sefer 46500 sağlam kıracak, kırmazsa zaten gereği neyse yaparız.[/quote]
Ben yaptım full long 750 den.Alış baskısı net.Nikkei de düşmedi.Bilecek yine imkb de düşmedi.
[quote=YAVUZHAN;131084]enerton yakışıyomu minibüsçü gibi yakıt hesabı yapmak :)
daha 3000 puanlık trendten yeni indin :::
kriz varsa çare vobçunun tatilinde :::
ama gökhan burda kazanıp uzakdoğuda harcıyor .dng[/quote]
Ben geleceğe yatırım yapıyorum.Gelecekte asya kaplanları bir numara olacak..dng
[quote=MMO;131113]Askerliği ne zaman yapmıştın şimdi yolunkarşısına bile geçemiyoruz çevre yolunu yapmadıkları için sahil yolu tıkandı sonuçta türki cumhuriyetlere giden gelen tek yol[/quote]
97 / 98 amasya da yaptım.
giresuna kadar gezdim,trabzon sınırından döndüm.
en çok ünyeyi beğendim.yüksek bi yerde yemek falan yedik,sirozluk bir manzara vardı :::
[QUOTE=MMO;131095]Ordu da kalmak istersen yardımcı olurum nede olsa memleket.[/QUOTE]
Ooo bi ordulu hemşerim çıktı forumdan, ben de giresunluyum. Çok teşekkür ederim. Her yıl gittiğim giresuna ailevi sorunlardan dolayı 2 yıldır gidemiyorum. Gözümde tütüyor karadeniz. Allah nasip eder de gelirsek, size uğrayıp bir çayınızı içerim...
tekrar kısa...sistem al derse acımam kapatırım..1.nesil sisteme göre 46800 aşılmamalı..1. nesile göre sat havuzunda tepkinin tepesi burası..
[QUOTE=Vob Trader;131111]la ne aranıonuz başka yerlerde gelin bizim antalyaya tatile. ruslar gırla. alkol limitsiz. tatil demek ne demek ?? deniz, kum, güneş, alkol, sex. varmı daha ötesi??[/QUOTE]
Valla benim tatil anlayışım çok farklı vob trader .dng
[quote=traderx;131100]öyle ama sabahki tepede kırılmıyor, bence az daha sabır lazım şortlar ekmek yedirecek az daha sabır.[/quote]
Artık long zamanıdır bennce.
[quote=YAVUZHAN;131103]ordu ve ünyeyi askerken gezme fırsatım oldu.çok beğendim ünyeyi,insanın ömrü uzar orada.insan az,trafik yok.[/quote]
Ben Fatsada 10 yıl kaldım hiç de uzamadı ömrüm falan.Bir an önce büyük şehire taşınmak istiyorduk.
750-775 long
700 altından 3-4 kez döndü illa ala vere dala vere yapacaklar
[quote=Vob Trader;131111]la ne aranıonuz başka yerlerde gelin bizim antalyaya tatile. ruslar gırla. alkol limitsiz. tatil demek ne demek ?? deniz, kum, güneş, alkol, sex. varmı daha ötesi??[/quote]
yeni evliyiz ya deşme yarayı :::
[quote=GOKHANFINDIK;131117]Ben geleceğe yatırım yapıyorum.Gelecekte asya kaplanları bir numara olacak..dng[/quote]
Ben kaplan olacaklarla değil zaten kaplan olanlarla milgileniyodum.. hatta kriz baya bi küskülediğinde ulan demiştim bu sony ye ve Google a bişi olmaz..3-5 atalım kenara nasıl alınıyo acaba falan diye sorup soruştururken dedilerki bizdeki gibi değil eşşek yüküynen paran yoksa hesap bilem açmazlar..bende vazgeçtim...
herşey satta..astatinde satta... lonk neymiş yemişim lonk u...
lem FX ci kapris yapma gel buraya...:) üzme beni..bak bu slogan bile senin imzandan esinlenmişti...severim seni.. bilirsin :) :)
[quote=GOKHANFINDIK;131123]Ben Fatsada 10 yıl kaldım hiç de uzamadı ömrüm falan.Bir an önce büyük şehire taşınmak istiyorduk.[/quote]
uzamıştırda sen daha farkedemezsin,gençsin..
gı fXci allah canını almasın...gel gı buraya adamı hasta etme zaten piyasa yetiyor yaz sıcağında tırlatmaya az kaldı...
[quote=enorton;131121]Valla benim tatil anlayışım çok farklı vob trader .dng[/quote]
[quote=Vob Trader;131111]la ne aranıonuz başka yerlerde gelin bizim antalyaya tatile. ruslar gırla. alkol limitsiz. tatil demek ne demek ?? [COLOR=red]deniz, kum, güneş, alkol, sex.[/COLOR] varmı daha ötesi??[/quote]
Enorton farklı derken ? göl, çamur, yağmur, meyve suyu, ........ da...sonuncunun yerine bişey düşünemedim valla...
full uzun oldum..gitti 100 puan..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131122]Artık long zamanıdır bennce.[/QUOTE]
Yarın burası %4 düşer, senin portföy %20 erir diyen Gökhana bak :D
[quote=YAVUZHAN;131128]uzamıştırda sen daha farkedemezsin,gençsin..[/quote]
Şimdi Thai kızlar kısaltıyor orada uzanan ömrü.:..:
benim sistem habiire al oku çakıyor, 46,600 e verdiklerinde bile al oku çaktı..:confused:
[QUOTE=Astatin;131130]Enorton farklı derken ? göl, çamur, yağmur, meyve suyu, ........ da...sonuncunun yerine bişey düşünemedim valla...[/QUOTE]
Deniz olsun yeter, bi de çok sıcak olmayacak. Alkol,sex bunlar zaten haram.
850 filat..yuhh
[QUOTE=enorton;131135]Deniz olsun yeter, bi de çok sıcak olmayacak. [B]Alkol,sex bunlar zaten haram[/B].[/QUOTE]
forumda bu konuda aynı fikirde olacağım birinin çıkacağını hiç sanmıyordum, katılıyorum.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131133]Şimdi Thai kızlar kısaltıyor orada uzanan ömrü.:..:[/QUOTE]
Hep İngilizlermi sömerecek .lelele
çok ters hareket olmadıkca bu gece uzun...
eğer nasip ederse ALLAH filmlerde gördüğüm gibi bir yere gitmeyi çok isterim böyle beyaz kumlar, berrak bir deniz,balıklar avuçlarının içine geliyor...
evet ülkemizde de çok güzel tatil yerleri var ama çok isterim böyle bir yere gitmeyi ailemle...
Gökhan alış baskısını farkettiğinde fiyat baz mı yoksa emir baz derinliğe mi baktın?
Nereye bakıyorsun
kovdum yavru ayıyı:..:, long zamanı artık zaten spotta 36000 de kırılmıyor, vadelide 46500 ü bile kıramadık long ama şu an long fırsatı kolluyorum.
Benim sistem AL verdi...Shortları kapatıp Flat kalıyorum...Long benim için riskli...Yarın akşama kadar Long düşünmem...Short sinyali gelirse tekrar Short'layabilirim...
sabah dedik dedik 47000 de 1000 kontrat bekliyor dedik. oraya kadar aldılar..
artık short zamanı diye düşünüyorum..daha da fazla daha da faza...
long bitmiş olabilir..