[quote=enorton;131178]Diyelim ki 5 yıl açıklanmadı dünkü mgk detayları, 5 yıl long olmayacak mısın :confused:[/quote]
1 ay yeterli edward :)
Printable View
[quote=enorton;131178]Diyelim ki 5 yıl açıklanmadı dünkü mgk detayları, 5 yıl long olmayacak mısın :confused:[/quote]
1 ay yeterli edward :)
[QUOTE=abdullah yıldız;131182]arkadaşlar tarım dışı istihdam yarın mı cuma mı açıklanacak bilgisi olan var mı acaba[/QUOTE]
[I]Normalde cuma günü ama tatil dolayısıyla yarın 15:30'da açıklanacak.[/I]
[quote=abdullah yıldız;131182]arkadaşlar tarım dışı istihdam yarın mı cuma mı açıklanacak bilgisi olan var mı acaba[/quote]
her ayın ilk cuması açıklanıyor diye biliyorum..
[QUOTE=hexa;131186]1 ay yeterli edward :)[/QUOTE]
Valla Dolmabahçe mutabakatının üstünden 2 yıldan fazla geçti hala açıklanmadı. Bence 1 ayda hiçbirşey açıklanmaz...
bu kadar silkelemeye yine aşağı verirlerse ayıp olur ha :) şortta neymiş yemişim şortu
Full long devam maliyet düşüyor sürekli.
[quote=Larossıan;131183]Düşecek acele etmemek gerek.:..:[/quote]
İmanımız gevredi sabahtan beri.Düşse de ortam görsek bi..dngDow o kadar düştü dün takmadık sabah üstüne artı olduk.46600 altı tehlikedir.2 3 saat kalsın yeterli.
Mbm shortlayıp tatile çıkmakla iyi yaptı bence. Vob bilmem fakat EurUsd haklı çıktım 1.414 yaklaştı işleme girseydim 90 pips :( DolarTL çok zayıfladı 1.500 görürmü bilen?
Full short 875 sahole veriyorlar.Spot epey aşağıda kaldı.Farkı aynen aşağı alabilirler spot artarken artmayabiliriz.Ayrıca garan daha 18 bile kalkmadı.Ayrıca vob alta alsa kimse birşey diyemez.Spot burada iken 550 idik sabah.Spot 47150 olduğunda 46875 olmuştuk.
[quote=GOKHANFINDIK;131192]İmanımız gevredi sabahtan beri.Düşse de ortam görsek bi..dngDow o kadar düştü dün takmadık sabah üstüne artı olduk.46600 altı tehlikedir.2 3 saat kalsın yeterli.[/quote]
Sakin olmak gerek çekirge.:D
full short
way canına 825 ful şort
Kocaoğlan yolu açmadan zor gider biraz sıkar....
yataya bağladılar, yine tahminim sıkıcı bol bol çarpılacağımız bir hafta on gün bizi bekliyor olabilir. 700 stop olmak üzere uzun devam.
hay ben böyle piyasanın
Adamalr manipülasyonalrını ortya çıakrıp vadeyi yukarıdan kapatacaklar diyenleri usturmk içi iki gün bastılar bakın yukardan değil aşağıdan kapattık bize bulaşmyındeeediler. şimdi de yola devam ediyorlar. .boks.
fiyatlar bi tarafa doğru açılmıyor...yani şu ana kadar güzel güzel tokat piyasası yaptılar...YATAY gidiyor...
ya inandığın yönde geniş STOP lu oturucan ya da yersin osmanlı tokadını ya da FLAT beklersin...
ama bu piyasa adamı çarpar bu haliyle...
[QUOTE=traderx;131199]yataya bağladılar, yine tahminim sıkıcı bol bol çarpılacağımız bir hafta on gün bizi bekliyor olabilir. 700 stop olmak üzere uzun devam.[/QUOTE]
Tam Pascal ın sevdiği piyasalar, koş pascal yakala oğlum PY amcanın bacağını :D
[URL="http://img269.imageshack.us/i/screenhunter5.png/]"][URL=http://img269.imageshack.us/i/screenhunter5.png/][/URL][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/3907/screenhunter5.png[/IMG][/URL]
Şunun baş parmağını kırarsam düşecekte.....
875 filat...iki kez toplam -150 puan çarpıldık..filat biraz...ama biraz...47100, 46700 arası no işlem
[QUOTE=enorton;131203]Tam Pascal ın sevdiği piyasalar, koş pascal yakala oğlum PY amcanın bacağını :D[/QUOTE]
Bu PASKAL son 4 ayın 5 dakikalık verileriyle optimizasyon testi ile bulundu di mi?
Allah yüzünü kara çıkartmasın. .brv
imf haberi lazım bana..
long baydılar iyice
fena çarptılar..
925 longlar kapandı 750 den..
flat kalıcam bi süre..
baba dow ile birlikte her yer ya göçer yada uçerrrrr hade bakalım sistemler alda bu arada...
[quote=SaNCaKTaR;131210]baba dow ile birlikte her yer ya göçer yada uçerrrrr hade bakalım sistemler alda bu arada...[/quote]
en tehlikelisi o ya..sabah açılıştan sonra dar bir bandda yataya oturt..200 puan yukarı yap sistenmler al versin çarp..200 puan aşağı bas sistenler sat evrsin çarp..çarp babam çarp
[QUOTE=VOBiX;131206]Bu PASKAL son 4 ayın 5 dakikalık verileriyle optimizasyon testi ile bulundu di mi?
Allah yüzünü kara çıkartmasın. .brv[/QUOTE]
10 dk. inşallah kara çıkartmaz. Bugün böyle biterse iki gün üst üste zarar yazmış olacağız :(
tahta yine satış ağırlıklı.. 47150 ye kadar çırpacaklar..
bişey eksik düşüş için bişey eksik...
bu .... lar. IMF ile galiba harbiden anlaşacaklar.. yakında kokusu çıkar..
[quote=BORSACIOZGUR;131213]tahta yine satış ağırlıklı.. 47150 ye kadar çırpacaklar..
bu .... lar. IMF ile galiba harbiden anlaşacaklar.. yakında kokusu çıkar..[/quote]
avatarınızdan dolayı mı sürekli streslisiniz? yoksa stresli olduğunuz içinmi bu avatarı kullanıyorsunuz?
tahminim kapanışa doğru 47000 üstüne atacaklar oralardan uzunlar kapanır tekrar kısa olunur,
yataya girdik 46000 ile 47500 arası bi banda girdik bence 2-3 günmü 5-10 günmü bilemiyorum.
full long devam.
hsbc yoktu piyasada çoktandır hayırdır longluyor:::
[QUOTE=QUEEN;131207]imf haberi lazım bana..[/QUOTE]
4 temmuz da geleceklermiş ya kraliçem...
yükselen dipler ve yükselen tepeler hayırlı olsun
kocaoğlan ala geçti.
17demi bu data zıkkımı:::
[quote=BORSACIOZGUR;131213]tahta yine satış ağırlıklı.. 47150 ye kadar çırpacaklar..
bu .... lar. IMF ile galiba harbiden anlaşacaklar.. yakında kokusu çıkar..[/quote]
arkadaşlar ımf falan hikaye bence hani bir gün vobu 43 binden 45 bine kaldırmışlardı arkadaşların çogu manipulasyon dediler. o zaman manipulasyon yapıldıysa şimdi neden 47bindeyiz bence şehir efsanesi bunlar piyasa dogal sürecinde işliyor
[QUOTE=traderx;131215]tahminim kapanışa doğru 47000 üstüne atacaklar oralardan uzunlar kapanır tekrar kısa olunur,
yataya girdik 46000 ile 47500 arası bi banda girdik bence 2-3 günmü 5-10 günmü bilemiyorum.[/QUOTE]
vay anasını 5 dakka içinde aldılar:..: bu yükseliş buraya kadar uzunlar kapandı 175 ten tekrar şort
[quote=BORSACIOZGUR;131213]tahta yine satış ağırlıklı.. [U]47150 ye kadar çırpacaklar..[/U]
[B]HAHAHA dememe kalmadı.. 300 puan.....[/B]
[B]sabahtan beri sadece 2 kontratla oynayarak 175 ytl kar yaptım.. akşam rakı balık yapalım bari..:))):))):)))[/B]
[B]diğer kontratlara dokunmuyoırum.. 47125 2 kont. tekrar short...[/B]
[URL=http://img36.imageshack.us/i/screenhunter7.png/][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/9415/screenhunter7.png[/IMG][/URL]
17deymiş İmalat sanayi rakamı
dataya kadar alcaklar gibi duruyor yukarı:::
efiksci senin van minit ne durumda:D