öncü menkul ekim yerine [B]aralığa [/B]verdi 32,000 e, 1 dakikada 950 point zarar,
Printable View
öncü menkul ekim yerine [B]aralığa [/B]verdi 32,000 e, 1 dakikada 950 point zarar,
longlar devam dahaa makasımız var kapanması gereken..
32800 üstesinde 15 dakk system long signal olr halen short signalde
Sankonun verdiği Foreks 2000 programı donan var mı benim gibi?
[QUOTE=enorton;57427]Sankonun verdiği Foreks 2000 programı donan var mı benim gibi?[/QUOTE]
şu anda kullanmıyorum ama eskiden kullanırken genelde donar kalırdı kapatıp açarsan düzelir.
[quote=mozkan;57421]öncü menkul ekim yerine [B]aralığa [/B]verdi 32,000 e, 1 dakikada 950 point zarar,[/quote]
aralık vade
32,369 satış
33,112 alış
adet 100
zarar 7,5 milyarcık öncü menkul :cool:
[quote=AMON RA;57365]Sn.Mozkan bende sizin gibi düşünüyordum.Lakin şu birkaç aydır yediğimiz darbeleri gözönüne alınca Vob yönetiminin yatırımcıyı korumak adına çok doğru bir karar aldığını düşünüyorum.Saygılar.[/quote]
marjı %15 e çekerek mi koruyacak hiç sanmıyorum
[QUOTE=mozkan;57430]marjı %15 e çekerek mi koruyacak hiç sanmıyorum[/QUOTE]
Lütfen yanlış anlaşılmasın vob yönetiminin avukatı değilim. Her yaptıkları doğru demiyorum.Bana göre kaldıraç konusunda yaptıkları doğru diğerleri tartışılır hemde çok tartışılır.Saygılar!
şu anki teknik duruma göre 23 ündeki hareketin rengi belli olmuştur. dow analizimde 23 ünde büyük bir şelale bekliyorum, her geceye flat durumları devam etmelidir. 7878 kırılarak aşağı hedefler çaışmaya başlayacaktır. günler -1, +1 dir.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;57434]şu anki teknik duruma göre 23 ündeki hareketin rengi belli olmuştur. dow analizimde 23 ünde büyük bir şelale bekliyorum, her geceye flat durumları devam etmelidir. 7878 kırılarak aşağı hedefler çaışmaya başlayacaktır. günler -1, +1 dir.
sevgiler.[/QUOTE]
rica edersem elinizin altında varsa, bu beklentinizin bir grafiğini alabilirmiyim.
bu arada longaların yarısını 32750 den verdim.
[QUOTE=jelibon;57434]şu anki teknik duruma göre 23 ündeki hareketin rengi belli olmuştur. dow analizimde 23 ünde büyük bir şelale bekliyorum, her geceye flat durumları devam etmelidir. 7878 kırılarak aşağı hedefler çaışmaya başlayacaktır. günler -1, +1 dir.
sevgiler.[/QUOTE]
23 yazdığınız 23 ekim mi oluyor (yani önümüzdeki perşembe) ?
32525 uzun, sistem AL verdi...