benim sistem çay demlemiyormuş demek ki vobix..:D.kom
Printable View
benim sistem çay demlemiyormuş demek ki vobix..:D.kom
[QUOTE=jerfin;131226]benim sistem çay demlemiyormuş demek ki vobix..:D.kom[/QUOTE]
canım çay çekti şimdi demli demli iyi giderdi.lelele
[QUOTE=Fantom;131227]canım çay çekti şimdi demli demli iyi giderdi.lelele[/QUOTE]
şu anda elimde koca bir fincan çay, yaslandım arkaya uzunların keyfini çıkarıyorum..:..:
Gecede shortum.Full short.Hsbc ne zaman gelse kaybediyorum.Namusuz ya.Spot altta kaldı epey.Garan hala 20 kırılmıyor.
[QUOTE=jerfin;131228]şu anda elimde koca bir fincan çay, yaslandım arkaya uzunların keyfini çıkarıyorum..:..:[/QUOTE]
afiyet olsun ince belliyi tercih ederim.lelele
[quote=jerfin;131228]şu anda elimde koca bir fincan çay, yaslandım arkaya uzunların keyfini çıkarıyorum..:..:[/quote]
Uzunlar bence herkesin elinde patlayacak.Bu dax birşey biliyor.Kapanış 46800 olacak bakalım.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131231]Uzunlar bence herkesin elinde patlayacak.Bu dax birşey biliyor.Kapanış 46800 olacak bakalım.[/QUOTE]
5'de gelecek verileri bahane edip verebilirler de belli olmaz
Borsada her zaman garanti bilir.Yİne öyle olacak.
150 cort..hşistemli
[quote=jerfin;131232]5'de gelecek verileri bahane edip verebilirler de belli olmaz[/quote]
Garanti de çok önemli.Beton döküyorlar sanki.İlle artmayacak.Bence vob aşağı da alacak farkı.Bu hsbc ayar oldum ya.
Dow full long, Vob full short :D eur usd tahminimide geçti. Ortam gergin olmasa vob long olurdum
[QUOTE=jerfin;131226]benim sistem çay demlemiyormuş demek ki vobix..:D.kom[/QUOTE]
Yok yawf fxcinin sistemi de mısır patlatırken de çıkamadık düştük zaten. İyi bir şey dedim zaten .lelele
ac,l satış baskısı lazım şşşş
uzunkapattım.47200 den..dow u fiyatladık..kısa için sistem beklerim.
Dışardaydım şimdi geldim.
Ne oldu bu borsaya ?
Veriler falan gelicekti süpermi geldi veriler?
01.07.2009 16:54:29 FİTCH, "ABD'DE TÜKETİCİLER KREDİ KARTI ÖDEMELERİNDE ZORLANMAYA DEVAM EDİYOR"
Fitch, ABD'de tüketicilerin kredi kartı ödemelerinde gecikmeye
ve temerrüde düşmeye devam ettiklerini bildirdi.
Fitch'in verilerine göre Haziran ayında kredi kartlarında zarar
ve masraf olan kaydetme oranı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 62
artarak yüzde 1.4 oldu. Fitch, Mayıs ayında yaptığı açıklamada zarar
ve masraf kaydetme oranının 2010 yılı içinde yüzde 10'a çıkacağı
tahmininde bulunmuştu.
Foreks Haber Merkezi
250 den şortlara bol takviye..gecey şort..DJ in .... .......
[quote=Astatin;131242]250 den şortlara bol takviye..gecey şort..DJ in .... .......[/quote]
Sakatlara gelmiyesin asti.:D
dikkatli olun arkadaşlar
shorts
[img]http://img146.imageshack.us/img146/7228/cid69dd31850e7b4ac6816c.jpg[/img]
[i][color=#FF0000][b]ABD DJI [/b][/color]
Zirvede aşağı yönde kısa ve orta hatta uzun vadeye yönelik ağı ağır dönüş süreci devam ediyor. 8.250 Destek seviyesinden gelen tepkı ile tekrar 8.550-8.600 aralığındakı direnç bölgesını denemek uzere hareket etmekte. 1-2 Gun içinde 8.550-8.600 aralığı test edildikten sonra (belkide bu akşam) bu akşam için 200 gunluk hrort 8.450 seviyesine denk gelmekte ki, bu nokta bu akşam kırılması halindede dönüş başlamış olacaktır.En kötümser tahmınle Beklenti çerçevesinde 8.550 -8.600 üzerinde 2 iş gunu sonunda kapanış oluşmadığı taktirde Abd Djı endeksinde bu sefer 8.250 destek seviyesini kırma iştahı artarak hızlı bir şekilde ilk adımda 8.000 seviyesi ve hemen altındaki 7.800 seviyelerini konuşuyor olucaz. Grafikte buyuk resımde dönüşün simetrisi sağ tarafta beklentimizi karşılamaya yetecektir. Yukarıda direnç 8.550-8.600 Aşağıda destek 8.450-8.390 Halil Reçber[/i]
Çok güzel hareket bunlar ...manyadılar gene.:::Büyük fonlarla uğraşıyoruz galiba bu hareketleri herkes yapamaz..
[quote=Larossıan;131243]Sakatlara gelmiyesin asti.:D[/quote]
kader :) bune bir saatir 200 puana sıkıştırdılar..yukarı kopacağını sanmam..hem kocaoğlan da satta değilmi:D:D.kom
gece short
[quote=Astatin;131248]kader :) bune bir saatir 200 puana sıkıştırdılar..yukarı kopacağını sanmam..hem kocaoğlan da satta değilmi:D:D.kom[/quote]
Kocaoğlan al da asti
sistem long..
ama dünün ardından çok keskin bir dönüş olduğu için korkuyorum açıkçası..
maliyet aşağıda kaldı, geceye long devam....
[quote=MMO;131250]Kocaoğlan al da asti[/quote]
astide pek küçük sayılmaz :p
[quote=Astatin;131248]kader :) bune bir saatir 200 puana sıkıştırdılar..yukarı kopacağını sanmam..hem kocaoğlan da satta değilmi:D:D.kom[/quote]
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=_IySntchLxo[/URL]
o zaman hediyemdir sana Asti.kom...
[quote=jerfin;131252]maliyet aşağıda kaldı, geceye long devam....[/quote]
gı sende yime bizi ne gadar aşağıda kalabilir allah canını almasın nirden döndükü sen nirden LONG ladın...ben söyliym sen 800 filan LONG sun...
tesbihimi getirin la havle :::
maliyet aşağıda kalmış mış...görende 30.000 den LONG sun sanacak :::
[QUOTE=SEYYAH;131255]gı sende yime bizi ne gadar aşağıda kalabilir allah canını almasın nirden döndükü sen nirden LONG ladın...ben söyliym sen 800 filan LONG sun...
tesbihimi getirin la havle :::
maliyet aşağıda kalmış mış...görende 30.000 den LONG sun sanacak :::[/QUOTE]
maliyetimden 400 puan yukarı çıkmış işte az mı...kom
Gece 200 den longum hadi hayırlısı.İsc ilk defa 56 üstü kapandı.Eurodolar da uçmuş.
geceyede long devam
[quote=sovalye;131258]geceyede long devam[/quote]
vur abi sende vur :::
[quote=Larossıan;131254][URL]http://www.youtube.com/watch?v=_IySntchLxo[/URL]
o zaman hediyemdir sana Asti.kom...[/quote]
heh..umut apla..iyidir..teşekkürler.dng
[QUOTE=traderx;131165][B]kapanış tahminim 47350 [/B]civarı kayıtlara geçebilirde geçmeyebilirde farketmez:::[/QUOTE]
madalyamı isterim, max görmüş, 100 puan altta kapandık:..:
en son 925 uzun 175 kısa, böyle sert indir kaldırlar teperlerde dönüş habercisi olabilir emin değilim ama %70 ihtimal veriyorum kısalara o yüzden geceyede şort.
[QUOTE=SEYYAH;131259]vur abi sende vur :::[/QUOTE]
sen niye sistemine uymadın bakim... hadi sistemine uymadın kocaoğlan'ı niye dinlemedin...dng
son hareketten tırsarak şortların yarısını kapattım..üwwwww...ben kapattım..dow uçtu ...keşke hepsini kapayaymışım...üwwww
[quote=jerfin;131262]sen niye sistemine uymadın bakim... hadi sistemine uymadın kocaoğlan'ı niye dinlemedin...dng[/quote]
aneyy şimdi bana da soracaksın bunu:eek:
Sanırım boğa piyasası başladı.Hiç niyetleri yok vermeye.Euro dolar zirve kırıyor.İsc zirve kapandı.