dun kapanisa dogru shortlari 800 puan zararina kapatmistim.Bugun vobdan tum parayi cekiyorum.Vobda yokum artik.Herkese kolay gelsin.Hisseye devam.
Printable View
dun kapanisa dogru shortlari 800 puan zararina kapatmistim.Bugun vobdan tum parayi cekiyorum.Vobda yokum artik.Herkese kolay gelsin.Hisseye devam.
37200 de ilk kar satışlerı geldi bakalım 36700 e geri yönelecekmi.
37200 de ilk kar satışlerı geldi bakalım 36700 e geri yönelecekmi.
sebebine gelince bu strese can dayanmaz.
sebebine gelince bu strese can dayanmaz.
[quote=hdioxyde;22651][IMG]http://img204.imageshack.us/img204/5733/1234sw2.png[/IMG]
Gene bir üçgenin sınırına dayandık.
RSI kendi trendini kırmış durumda. Büyük olasılıkla üçgeni yukarı kıracağız.
Böylece yükselen dipler alçalan tepeler kısırdögüsünden çıkarak bir yukarı trende başlayabiliriz.
ADX diplerden yükseliyor ve DI+ kendini DI-'nin üstüne atmış durumda. Tuzak olmadığı sürece yukarı bir trendin hemen başlarında olabiliriz.
Saygılar...[/quote]
Bu sabahki durum...
[IMG]http://img522.imageshack.us/img522/9880/vobucgenih1.jpg[/IMG]
[quote=hdioxyde;22651][IMG]http://img204.imageshack.us/img204/5733/1234sw2.png[/IMG]
Gene bir üçgenin sınırına dayandık.
RSI kendi trendini kırmış durumda. Büyük olasılıkla üçgeni yukarı kıracağız.
Böylece yükselen dipler alçalan tepeler kısırdögüsünden çıkarak bir yukarı trende başlayabiliriz.
ADX diplerden yükseliyor ve DI+ kendini DI-'nin üstüne atmış durumda. Tuzak olmadığı sürece yukarı bir trendin hemen başlarında olabiliriz.
Saygılar...[/quote]
Bu sabahki durum...
[IMG]http://img522.imageshack.us/img522/9880/vobucgenih1.jpg[/IMG]
Sn. jelibon destek-direçleri verir misiniz ? Tşk.
Sn. jelibon destek-direçleri verir misiniz ? Tşk.
Dax Simdi 6200 ü Sağlamlastirir 45500 E Bekliyorum Bakalim
Dax Simdi 6200 ü Sağlamlastirir 45500 E Bekliyorum Bakalim
hicbir zaman para sagliktan onemli degildir basina gelirse anlarsin.
hicbir zaman para sagliktan onemli degildir basina gelirse anlarsin.
[quote=okan;22837]bende aynı pozısyondayım ne yapmayı planlıyorsunuz yorumunuzu alabılırmıyım benım şahsı dusuncem ABD nın bu enflasyon verılerı endekslerın yukselmesıne musade etmez gıbıydı ama yanılmısım herhalde :([/quote]
ufak kaldıraçla girdiğim için geceye şu an o kadar da rahatsız etmiyor..ancak şu an aşağı dönüş sinyali yok gibi görünüo..sadece bolinger üst bandının dışına çıktık o kadar..45500 destek olduğu sürece biz shortçuların işi zor..
[quote=okan;22837]bende aynı pozısyondayım ne yapmayı planlıyorsunuz yorumunuzu alabılırmıyım benım şahsı dusuncem ABD nın bu enflasyon verılerı endekslerın yukselmesıne musade etmez gıbıydı ama yanılmısım herhalde :([/quote]
ufak kaldıraçla girdiğim için geceye şu an o kadar da rahatsız etmiyor..ancak şu an aşağı dönüş sinyali yok gibi görünüo..sadece bolinger üst bandının dışına çıktık o kadar..45500 destek olduğu sürece biz shortçuların işi zor..
[QUOTE=Leblebi;22838]sayın mbm ters orantı vadelide oluşmaya başladı flata geçtim sizin sistem ne diyor teşekkürler.[/QUOTE]
bugun yola çıkacagım.. yarında yokum...
[B]sistemler 15 ,30 ve 60 daklık alda... 43300 den beri...[/B]
trend takibine göre uzunda beklemek lazım......sat verene kadar
bugun olmayacagım diye ve aşırı alımdalar diye gece flattım....
pazartesi duruma göre kısa yada uzun başşlarız bir yerden.....
göstergeler aşırı alımda... yurtdışında.....
yurtdışını biraz aşagı bekliyorum ben...dow dahil...
yalnız çoşkuyu bulmuşlarken alıp çıkabilirlerde.. ama uyumsuz çıkış olur...
[QUOTE=Leblebi;22838]sayın mbm ters orantı vadelide oluşmaya başladı flata geçtim sizin sistem ne diyor teşekkürler.[/QUOTE]
bugun yola çıkacagım.. yarında yokum...
[B]sistemler 15 ,30 ve 60 daklık alda... 43300 den beri...[/B]
trend takibine göre uzunda beklemek lazım......sat verene kadar
bugun olmayacagım diye ve aşırı alımdalar diye gece flattım....
pazartesi duruma göre kısa yada uzun başşlarız bir yerden.....
göstergeler aşırı alımda... yurtdışında.....
yurtdışını biraz aşagı bekliyorum ben...dow dahil...
yalnız çoşkuyu bulmuşlarken alıp çıkabilirlerde.. ama uyumsuz çıkış olur...
[quote=lwarrior;22853]ufak kaldıraçla girdiğim için geceye şu an o kadar da rahatsız etmiyor..ancak şu an aşağı dönüş sinyali yok gibi görünüo..sadece bolinger üst bandının dışına çıktık o kadar..45500 destek olduğu sürece biz shortçuların işi zor..[/quote]
Evet ama bu gun acıklanacak verılerı bekleme kararı aldım ondan sonra kol keserım artık üüü
[quote=lwarrior;22853]ufak kaldıraçla girdiğim için geceye şu an o kadar da rahatsız etmiyor..ancak şu an aşağı dönüş sinyali yok gibi görünüo..sadece bolinger üst bandının dışına çıktık o kadar..45500 destek olduğu sürece biz shortçuların işi zor..[/quote]
Evet ama bu gun acıklanacak verılerı bekleme kararı aldım ondan sonra kol keserım artık üüü
45400 longlar kısa vadeli 46100 shorta döndü kısa vadelidir.
45400 longlar kısa vadeli 46100 shorta döndü kısa vadelidir.
37500, 38000 direnç. (37200 üzerinde kalınması önemli)
37500, 38000 direnç. (37200 üzerinde kalınması önemli)
[quote=jelibon;22858]45400 longlar kısa vadeli 46100 shorta döndü kısa vadelidir.[/quote]
bu bana güç verdi teşekkürler sayın jelibon .lelele
[quote=jelibon;22858]45400 longlar kısa vadeli 46100 shorta döndü kısa vadelidir.[/quote]
bu bana güç verdi teşekkürler sayın jelibon .lelele
Bandımız kırılana kadar 36000-38000 bandı.
Bandımız kırılana kadar 36000-38000 bandı.
arkadaşlar spcf veya fdow'da işlem yapan veya bilgisi olan var mı? bir süredir orayı izliyorum. özellikle spcf'yi... saatlik sistemde 2 ayda 156 puan, 5dk.lık sistemde 1 ayda 26,25 puan kar bıraktı sanalda. her kademe 0,25 olduğu için saatlikte 624 kademe, 5dk.ta 105 kademe kar var. her kademe 500$ getiriyor gibi bir şeyler duymuştum eğer öyleyese 1 kontrata saatlikte 312.000 $ ve 5dk.ta 52.500 $ kar bırakmış mı oluyor? tek kontrat da 500$'dı sanırım? biraz bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.
arkadaşlar spcf veya fdow'da işlem yapan veya bilgisi olan var mı? bir süredir orayı izliyorum. özellikle spcf'yi... saatlik sistemde 2 ayda 156 puan, 5dk.lık sistemde 1 ayda 26,25 puan kar bıraktı sanalda. her kademe 0,25 olduğu için saatlikte 624 kademe, 5dk.ta 105 kademe kar var. her kademe 500$ getiriyor gibi bir şeyler duymuştum eğer öyleyese 1 kontrata saatlikte 312.000 $ ve 5dk.ta 52.500 $ kar bırakmış mı oluyor? tek kontrat da 500$'dı sanırım? biraz bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.
burda ben biliyorum olmaz.......
herkes gördüğünü bildiğini paylaşır...
dün almancı arkadaşın yanlış yaptığını,objektif olmadıgını yazmaya çalıştık...bilgi tek taraflı ve kasıtlı olmaz....
uyarmaya çalıştık arkadaşları..
anladığımız kadarıyla...
bir sürü laf yedik...
hem işlem yap ayrı kurumlardan..hem msnden arkadaşlarla konuş. hem foruma yaz..
hemde bir sürü laf ye....
olacak gibi değil....
bu 3 günlük tatilde kafa dinleyecegim... ve foruma dönüşte daha az ugrayacagım...
bütün arkadaşlara bol kazançlar diliyorum..
saygılar sunarım.....
burda ben biliyorum olmaz.......
dün almancı arkadaşın yanlış yaptığını,objektif olmadıgını yazmaya çalıştık...bilgi tek taraflı ve kasıtlı olmaz....
anladığımız kadarıyla...
bir sürü laf yedik...
olacak gibi değil....
bu 3 günlük tatilde kafa dinleyecegim... ve foruma dönüşte daha az ugrayacagım...
saygılar sunarım.....
5500 Alista Ilk 5
Kimseye Firsat Vermicekler Havasindalar
5500 Alista Ilk 5
Kimseye Firsat Vermicekler Havasindalar
[quote=mbm;22867]burda ben biliyorum olmaz.......
anladığımız kadarıyla...
bir sürü laf yedik...
olacak gibi değil....
saygılar sunarım.....[/quote]
SAYGI SLM VE TESEKKÜRLER SN MBM
[quote=mbm;22867]burda ben biliyorum olmaz.......
anladığımız kadarıyla...
bir sürü laf yedik...
olacak gibi değil....
saygılar sunarım.....[/quote]
SAYGI SLM VE TESEKKÜRLER SN MBM
gider ayak çok az bir kısa yaptım... numunelik..akşam telefonla kapatmak üzere..
46050 den....
yurtdışı biraz düzeltmesi lazım diye...sistem dışı...
insan kopamıyor al sattan..:) tatilede gitse......
gider ayak çok az bir kısa yaptım... numunelik..akşam telefonla kapatmak üzere..
46050 den....
yurtdışı biraz düzeltmesi lazım diye...sistem dışı...
insan kopamıyor al sattan..:) tatilede gitse......
[quote=okan;22857]Evet ama bu gun acıklanacak verılerı bekleme kararı aldım ondan sonra kol keserım artık üüü[/quote]
çıkarken pek iplemedik verileri..bize has bir hareket var iki haftadır..türban kararı öncesi harekete benzer bir hareket..aşırı alım bölgesine girdi bence endeksler..bi günde bütün ekonomik ya da siyasi politik sıkıntıların bitmesi imkansız..nasıl iki gün önce %2-3 düştüysek bunlarıda hazmetmek lazım..hiç bişey sürekli düşmez ve yükselmez..rahat olun :dü::yü:
[quote=okan;22857]Evet ama bu gun acıklanacak verılerı bekleme kararı aldım ondan sonra kol keserım artık üüü[/quote]
çıkarken pek iplemedik verileri..bize has bir hareket var iki haftadır..türban kararı öncesi harekete benzer bir hareket..aşırı alım bölgesine girdi bence endeksler..bi günde bütün ekonomik ya da siyasi politik sıkıntıların bitmesi imkansız..nasıl iki gün önce %2-3 düştüysek bunlarıda hazmetmek lazım..hiç bişey sürekli düşmez ve yükselmez..rahat olun :dü::yü: