herşey beklediğim gibi sabah yükseliş, sonra büyük bir silkeleme ondan sonra kapanışıda maksimumdan yap.
ee daha ne olsun yemede yanında yat:)
geceye kalan yarım longlarımla gireceğim hayırlı akşamlar.
Printable View
herşey beklediğim gibi sabah yükseliş, sonra büyük bir silkeleme ondan sonra kapanışıda maksimumdan yap.
ee daha ne olsun yemede yanında yat:)
geceye kalan yarım longlarımla gireceğim hayırlı akşamlar.
al-satlarla guzel bir gun oldu 32300den uzun devam
[COLOR="Blue"]5 dakk system long signalde[/COLOR] [COLOR="Blue"]15 dakk system long signalde[/COLOR] [COLOR="Red"]gun system short signalde[/COLOR]
[QUOTE=hexen;57477][COLOR="Blue"]5 dakk system long signalde[/COLOR] [COLOR="Blue"]15 dakk system long signalde[/COLOR] [COLOR="Red"]gun system short signalde[/COLOR][/QUOTE]
abi senin bu gunlukleri long yapmak için ne gerekiyor ?? 34000uygunmudur :)
Geceye flat. Bunların sağı solu belli olmaz.
[QUOTE=furkan;57478]abi senin bu gunlukleri long yapmak için ne gerekiyor ?? 34000uygunmudur :)[/QUOTE]
35 devirsin gelir long signal .heyk
beni jelibon beyin abd nin perşembe günü şelale yapacağı tezi korkutuyor umarım uygun bir vaktinde bir grafik atarda bilgi sahibi oluruz.
geceye kısa. bernankenin konuşmasıyla geceye ky yi long sokma işlemi başarıyla sonuçlandı. gece facia bekliyorum
ben long yattım eyer 15 dakk system long signal gelmese flat yatcaktım
bu keltoş konuştugunda piyasa irrite oluyor umarım busfer olmazlar
kelimiz konuştumu arkadaşlar :)
[URL]http://www.voborsa.com/forum/future-ve-spot-endeks-grafikleri-t486.html?p=57493#post57493[/URL]
Dow Jones haftalık grafigine baktıgımızda mor bölgede olduğumuzu varsayarsak , tepki boyutunun daha yukarıları hedefleyebilmesi için ilk önce 9270 civarını kırmamız gerekiyor.
Aksi taktirde mor kanal içerisinde kalacağımızdan tepki boyutu kısa kalacaktır ve tekrar haftalık grafikde bir dip arayışı ya da kanalın alt desteğine yöneliş görebiliriz.
Eğer, 9270 civarını aşar isek .Yeni hedefimiz , bir üst kanal yani 10300 civarlarına denk gelebilecek bir boyuta ulaşabilir.
[IMG]http://img504.imageshack.us/img504/9918/dowhafbo9.png[/IMG]