-
[i]ABD borsaları kötü gelen ADP istihdam verilerine rağmen yükselişle kapandı. ISM İmalat Sanayi Endeksi'nin 6. ay üst üste yükselmesi ve ev satışlarındaki iyileşme işaretlerinin sürmesi bugün açıklanacak Haziran ayı istihdam verileri öncesinde endeksleri artıya taşıdı. ABD borsaları, Çin'den gelen güven verici imalat verisinin Avrupa ve ABD'de dünya ekonomisinin toparlanmak üzere olduğu umutlarını teşvik etmesiyle üçüncü çeyreğin başladığı günde değer kazandı.[/i]
-
[i]VIX Endeksi, Lehman Brothers'ın iflası öncesindeki Eylül 2008'den bu yana ilk kez gün içinde 25 puanın altına düştü, ama 26.22 seviyesinden kapandı. [/i]
-
[quote=hexa;131352]şimdide bu iddiayla gerecekler ortamı [URL]http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=230853[/URL][/quote]
Paşanın bahsettiği fitne yuvası yayın organlarından biri de bu..
Geçenlerde demiştimya bir kesim fanatik taraftar gözlüğüyle bakıyor yargıya ve onun kararlarına. Benim istediğim kararı veren yargı iyidir vermeyen kötüdür!
-
[quote=SEYYAH;131347]yok fekat çok ciddi bir OBO görüyorum.sen onu gördün nü? ayrıca çok bearish bir saydım ki dowu uyhum kaçtı.sabaha kadar kıvrandırır bu sayım beni.çorbasına müsil katılmış kimiyim şu an bu sayım nedeni ile :::
senin adamlar bizi suya götürür sussuz getirir abla.baksana EFG adamına kuş kimi hafiflemiş dün 25.000 kontrat.
sen yahında şöyle dersin gibime geliyor adamlar long[B]tu :::[/B]
maşallah seninde bu adamlarlan aran pek bi sıkı fıkı.sen kaç para kaldırdın bu operasyondan baksana bugün ev filanda bakıyordun :::
EFG nin ajanı mısın gı yoksa sen :::[/quote]
Dün don cansın biz kapanmadan önceki zirvesini görmeden bursı 350 gördü, sonra 100 gördü sonra don cansın yükseldi yükseldi burayı boğular 150 puan bantta.. Tüm sistemler alda kapattı..Herkes yükselişe inandı. Hem de zirveye çok yakın yerlerden yükselişe inandı..Hatta ben bile tüh ula niye kısa girdik geceye diye hayıflandım... PAMBIKKKKK..yoksa eksik olan şey bu muydu!!!!! Piyasanın alayına son bir gol... hede lütfen...la he desene...üwwwww
Ayrıca ulem, avatarın ayu, dalga sayımın ayu, endeks zirveler diyarında...e sen niye lonksunnn... sana kutup ayısı fıkramı hatırlatırım.. hani şu "yaaww anne madem kutup ayısıyım neden üşüyorum" diyen yavru kutup ayısı fıkrasını :)
-
Günaydın,
Dağıtmışlar borsayı dün. Bugün için beklentiniz nedir.
Çin atasözü haklı çıktı. Düşemiyen borsayı çıkartırlar.
Dün sıfırla kapatmışım.
-
[i]Son 3 ayda 321 hisse senedi değer kazanırken sadece 11 şirketin hisseleri değer kaybetti. 199 şirket, yüzde 54 yükselen borsanın üzerinde değer kazanırken, 121 şirketin getirisi ise endeksin altında kaldı. Son 3 ayda en fazla değer artışı yüzde 294,4 ile Yataş hisselerinde yaşandı. Bu yıl yurtdışı açılımları yapan ve mobilya pazarında da hedef büyüten Yataş'ı yüzde 293,4'lük değer artışıyla BSH Ev Aletleri takip etti.[/i]
-
[I]Ekonomistlere göre, Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz oranını bir yıldan daha uzun bir süre rekor düşükte tutacak ve resesyonla mücadelede olağan dışı araçlar kullanmaya devam edebilir. Bloomberg anketine katılan 60 ekonomiste göre bugün faiz kararı için toplanacak ECB yetkilileri oranı yüzde 1'de bırakacak. Başka bir anket de, Jean Claude Trichet başkanlığındaki merkez bankasının faiz oranını 2010'un dördüncü çeyreğine kadar bu seviyede tutacağını gösteriyor.[/I]
-
[quote=Astatin;131362]Dün don cansın biz kapanmadan önceki zirvesini görmeden bursı 350 gördü, sonra 100 gördü sonra don cansın yükseldi yükseldi burayı boğular 150 puan bantta.. Tüm sistemler alda kapattı..Herkes yükselişe inandı. Hem de zirveye çok yakın yerlerden yükselişe inandı..Hatta ben bile tüh ula niye kısa girdik geceye diye hayıflandım... PAMBIKKKKK..yoksa eksik olan şey bu muydu!!!!! Piyasanın alayına son bir gol... hede lütfen...la he desene...üwwwww
Ayrıca ulem, avatarın ayu, dalga sayımın ayu, endeks zirveler diyarında...e sen niye lonksunnn... sana kutup ayısı fıkramı hatırlatırım.. hani şu "yaaww anne madem kutup ayısıyım neden üşüyorum" diyen yavru kutup ayısı fıkrasını :)[/quote]
Kutuplarda boğa yaşıyor mu yav?:D
-
[color=#FF0000][i]Ağustos vadeli endeks kontratı güne 50-200 puanlık düşüşle başlayabilir.Gedik
Ağustos 30 kontratı dünkü kapanış seviyelerine göre 200-350 puan düşüş ile güne başlayabilir.Turkish[/i][/color]
-
[i]Terminatör yardım istemiş::)
Kaliforniya Valisi Arnold Schwarzenegger, ABD'li kanun yapıcılarını 24.3 milyar dolarlık bütçe açığını kapatmaya zorlamak için ABD'nin en kalabalık eyaletinin acil mali yardıma ihtiyacı olduğunu açıkladı. Kanun yapıcılar, yeni mali yılda bütçeyi dengeleyen bir harcama planı üzerinde anlaşamadılar.[/i]
-
VOB, 60 dk'lık grafik.
Yorumsuz.!
Sistemler (1'i Long, 2'si Flat, EW - Fikir yok, UV - 10/10 short)
[URL="http://img9.imageshack.us/i/vob60a.png/"][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/4101/vob60a.png[/IMG][/URL]
-
günaydın bol kazançlar herkese
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
-
EVet evet...PAMBIK..Eksik olan şey tamamlandı bence dün. Tüm sistemler alda kapadı. Piyasaya son gol eksikti oda tamamlandı..evet evet tamamlandı...Tamam mı PAMBIK..hala eksik bir şey var mı?
-
[quote=Astatin;131377]EVet evet...PAMBIK..Eksik olan şey tamamlandı bence dün. Tüm sistemler alda kapadı. Piyasaya son gol eksikti oda tamamlandı..evet evet tamamlandı...Tamam mı PAMBIK..hala eksik bir şey var mı?[/quote]
PAMBIK yükselişe inandığına göre bence de tamamlandı:::
-
[B]Küsküt[/B] (Latince Cuscuta),Kahkahaçiçeğigiller ailesinden klorofilsiz bir asalak bitkidir. Fulya, kekik, yonca veya ısırgan otu üzerine sarılıp büyür. Bitki genç iken tohumdaki besleyici maddeleri çabucak bitirip tüketir. Kökü yoktur. Sapları pembe reklidir. Yaprakları ise renksiz pullar halinde kısır kalmıştır. Asalak bitki, komşusu olan bitkiye saplarıyla tutunmak zorundadır. Destek alacağı böyle bir bitkileri dikkatle arar, bulur. Topraktan çıkar çıkmaz spiral biçiminde büyümeye başlar. Bir destek bulduğu anda kendini kurtarmış sayılır. Eğer böyle bir destek bulmazsa kendi kendini yemeye başlar: Genç bitki, sapının alt bölümlerini ölümle başbaşa bırakır ve buradaki organik maddelerle beslenerek yeniden destek aramaya koyulur. Desteği bulur blumaz ona bütün kuvetiyle sarılır ve emici hortumlarını geçirir
-
[QUOTE=Astatin;131362]Dün don cansın biz kapanmadan önceki zirvesini görmeden bursı 350 gördü, sonra 100 gördü sonra don cansın yükseldi yükseldi burayı boğular 150 puan bantta.. Tüm sistemler alda kapattı..Herkes yükselişe inandı. Hem de zirveye çok yakın yerlerden yükselişe inandı..Hatta ben bile tüh ula niye kısa girdik geceye diye hayıflandım... PAMBIKKKKK..yoksa eksik olan şey bu muydu!!!!! Piyasanın alayına son bir gol... hede lütfen...la he desene...üwwwww
Ayrıca ulem, avatarın ayu, dalga sayımın ayu, endeks zirveler diyarında...e sen niye lonksunnn... sana kutup ayısı fıkramı hatırlatırım.. hani şu "yaaww anne madem kutup ayısıyım neden üşüyorum" diyen yavru kutup ayısı fıkrasını :)[/QUOTE]
47,200 üstüne çıakr bir 47,500 denemesi yaaprız bugün. Sen dert etme. Yeter ki iste .dng
-
Ful shortum tabelaya girdim en iyi satıcı olarak.Günaydın herkese.
-
pamık korkma dedim sana...
-
[QUOTE=VOBiX;131380]47,200 üstüne çıakr bir 47,500 denemesi yaaprız bugün. Sen dert etme. Yeter ki iste .dng[/QUOTE]
Bak 47200 olduk bile. .kom
-
günadyın
47100 fullish longish:D
-
-
düşmüyor işte oturup ağlayalımmı.
-
[quote=traderx;131386]düşmüyor işte oturup ağlayalımmı.[/quote]
Spot açılsın hele.Görelim.Dönmemiz lazım buradan.
-
-
[QUOTE=Larossıan;131388]long devam ediyor.[/QUOTE]
kocaoğlan ne durumda abi oda longmu
-
[quote=Larossıan;131388]long devam ediyor.[/quote]
İnek etini sevdiğimi söyledim mi sana?
-
[QUOTE=Larossıan;131388]long devam ediyor.[/QUOTE]
Gıraf aytabilirmisin
-
yokh daha damamlanmadı hakket eskik bisey var.
empati yokh ... peşin yargı var emme işine geldiği yönde peşin yargı... ülen asteton gözüme uyku girmeyo. Zanki kazaran birine arabaynan carptımda vicdan azabı duyayorum arkidiş
-
[quote=GOKHANFINDIK;131390]İnek etini sevdiğimi söyledim mi sana?[/quote]
Afyet olsunnnn gökhan...:::yiyebilirsen tabiii...:..:
-
Lehman batmadan önce ;
DOW 11421
DAX 6234
İMKB 37.033
BUGÜN
DOW 8504
DAX 4905
İMKB 37.245
SONUÇ lehmanın batması imkb yi primli hale getirdi.
-
[QUOTE=traderx;131389]kocaoğlan ne durumda abi oda longmu[/QUOTE]
Dünden longda o shorta geçmeden ayu taburlarına geçit yok..boks.
-
[I]Amerika'nın işsizlik ordusu büyüyor. Bugün açıklanacak raporda ülkenin işsizlik oranın çift hanelere dayanması bekleniyor. Wall Street ekonomistleri işsizlik oranının Mayıs'taki %9.4'ten Haziran'da %9.6'ya yükselmesini bekliyor. Bu da 26 yılın yükseğine işaret edebilir[/I].
-
anlaşıldı, boğalar meydanda bir tur daha atıp öyle girecekler ahırlarına:..:
-
-
[quote=QUEEN;131382]pamık korkma dedim sana...[/quote]
adamlar LONG :::
-
[URL="http://img200.imageshack.us/i/screenhunter2u.png/]"][URL=http://img200.imageshack.us/i/screenhunter2u.png/][/URL][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/7193/screenhunter2u.png[/IMG][/URL]
Böyle duruyor.
-
[I]Eksik bir şeyler, faiz 11.85 dolar 1.52 [/I]
-
ABD borsaları kötü gelen ADP istihdam verilerine rağmen yükselişle
kapandı..
ISM İmalat Sanayi Endeksi'nin 6. ay üst üste yükselmesi ve ev
satışlarındaki iyileşme işaretlerinin sürmesi bugün açıklanacak
Haziran ayı istihdam verileri öncesinde endeksleri artıya taşıdı.
ABD borsaları, Çin'den gelen güven verici imalat verisinin Avrupa ve
ABD'de dünya ekonomisinin toparlanmak üzere olduğu umutlarını teşvik
etmesiyle üçüncü çeyreğin başladığı günde değer kazandı..
S&P 500 Endeksi'nin son 10 yıldaki en iyi çeyreğini tamamlamasından
bir gün sonra yatırımcılar enerji, sanayi, teknoloji, malzeme ve
tüketim harcamaları gibi sektörlere yönelerek piyasaya yeni para
soktular.
Ancak bugün açıklanacak Haziran ayı tarım dışı istihdam verisi
öncesinde piyasada bir miktar ihtiyat hakimdi..
Tatil nedeniyle kısa sürecek haftada çoğu önemli piyasa katılımcısının
yokluğu sebebiyle işlem hacmi zayıf kaldı. ABD piyasaları, Bağımsızlık
Günü tatili nedeniyle cuma günü kapalı olacak.
Zayıf ABD Doları, Coca-Cola gibi çokuluslu şirketlerin hisselerini
destekledi. Yatırımcıların dolardaki değer kaybının yurtdışı karları
artırabileceği beklentisiyle şirketin hisseleri % 2.5 yükseldi...
Cheerios tahıl yiyeceklerinin üreticisi General Mills de beklenenden
güçlü yıllık kar tahmini ile yatırımcılara ekonomiyle ilgili iyimser
olmak için daha fazla neden sunarak % 3.9 yükseldi.
Çip üreticileri % 3 yükselen Intel ile Nasdaq'ın en büyük itici
güçlerinden biri oldular.
Dow Jones Sanayi % 0.68 değer kazanarak 8,504 seviyesinde, Standart &
Poor's 500 Endeksi % 0.44 değer kazanarak 923.33 seviyesinde ve Nasdaq
Bileşik Endeksi % 0.58 değer kazanarak 1,845 seviyesinde günü
tamamladı.
Seansın başında endeksler % 1'den fazla yükseldi, ancak kapanışa doğru
tarımdışı istihdam verisi ile ilgili endişeler kazançların düşmesine
neden oldu.
VIX Endeksi, Lehman Brothers'ın iflası öncesindeki Eylül 2008'den bu
yana ilk kez gün içinde 25 puanın altına düştü, ama 26.22 seviyesinden
kapandı.
Asya borsalarında Çin ekonomisinin durgunluktan kaçınabileceği
beklentisi endeksleri artıda tutuyor. Seul hafif ekside.
Petrol fiyatları ABD'de stok verilerinin açıklanmasının ardından 70
doların altına indi. New York Borsası için teslimat noktası olan
Cushing'teki rezervler, 5 hafta düşüşten sonra 200 bin varil artarak
28.6 milyon varile yükseldi. Benzin stokları da 2.3 milyon varil
arttı.
Altın 940 dolar civarında seyrediyor...
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]ABD piyasalarının yarın tatil olması nedeniyle bugün açıklanacak olan Tarımdışı İstihdam (-368.000) ve İşsizlik Oranı (%9.6) verileri öncesi piyasalarda temkinli bir bekleyiş havası hakim. Dün özel sektör istihdam verisinin beklentilerden kötü gelmesine rağmen ISM imalat verisindeki yükselişin devam etmesi endekslerdeki yükselişteki etkili faktörlerden biri oldu.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bunun yanında ABD'de dün açıklanan araç satışlarında düşüş ivmesi hız kaybetse de halen geleceğe yönelik umut vermediği yorumları yapılıyor. Sektörde en olumlu satış rakamlarını Ford Motors açıkladı. Satışlarının %10.9 azaldığını ve pazar payını artırdığını açıklayan Ford hisseleri %1.1 oranında yükseldi. Sektörün diğer şirketleri [/SIZE][/FONT][FONT=Helvetica][FONT=Helvetica]Toyota'nın satışları %32, GM'nin satışları %34 ve Chrysler'in satışları %42 geriledi.[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Günün ikinci yarısında açıklanacak kritik ABD verileri öncesinde risk alma iştahını engelleyen majör bir değişim yok. Ancak vadeli piyasalardaki geri çekilme ve dolar endeksindeki sınırlı yükseliş aynı orandaki kar satışına açık kapı bırakıyor. Teknik indikatörlerin iyimserliği desteklemekte zorlandığı mevcut tabloda olası satışlar sonrası halen zayıf dolar talebi nedeniyle tepki alımları açısından da ortamın uygun olduğunu belirtmek gerekiyor.
[/SIZE][/FONT]