usta prite 2010 lardaki desteklerde günlükte rsi 20 lere gelmek üzere bir güzellik yapmazlar burdan kendi halinemi bırakacaklar
Printable View
usta prite 2010 lardaki desteklerde günlükte rsi 20 lere gelmek üzere bir güzellik yapmazlar burdan kendi halinemi bırakacaklar
usta prite ocak diplemesinde 1265 lerde iken dolar tl de 1900 üstünde iken bugün prtie 1245 te iken kur 1840 ta burda ki farka asya parasınamı kayayıyor
Beşiktaş Avrupa'dan 1 yıl men edilmiş. Son dakika haberi geçti şimdi. :(
[QUOTE=Vob Trader;408113]Beşiktaş Avrupa'dan 1 yıl men edilmiş. Son dakika haberi geçti şimdi. :([/QUOTE]
Sağolsun tüp kafa sayesinde GSC derece dipleme devam ediyor.
Jelibon.
Hani lan serdar bilgilinin içini dışına çıkaranlar süt dökmüş kedi gibi seyirci kalanlar
nasıl geldiniz öyle gideceksiniz
süreç size ne bok olduğunuzu anlattı
anladıysanız.
Jelibon.
Niyet kötüyse bir hiçten hiç bir bok olmaz.
Bunu anlamak zor değildir.
Keşke verdiğiniz zarar geri alınabilse.
Yapılacak birşey yok, atlatacağız ama çaldınız yıllarımızı.
Jelibon.
2008 deki destek te prite
[QUOTE=fotomidyat;408112]usta prite ocak diplemesinde 1265 lerde iken dolar tl de 1900 üstünde iken bugün prtie 1245 te iken kur 1840 ta burda ki farka asya parasınamı kayayıyor[/QUOTE]
Valla bilmiyorum, hem pariteyle hem TL ile ilgilenmiyorum pek.
Jelibon.
usta altında diplemeler özellikle ay sonlarına denk gelmesi kontrat kapanışıylamı alakalı
26- eylül -29 aralık 29 şubat- şimdiki diplemeler yani özellikle son on güne denk getiriyorlar
Jelibon hoca ozel msj atmaya calsitim ama posta kodun doluymus. Future islemler icin alimda 9 dolar, satimda 9 dolar olmak uzere toplamda 18 dolar iyi midir?
[quote=jelibon;408114]Sağolsun tüp kafa sayesinde GSC derece dipleme devam ediyor.
Jelibon.[/quote]
usta gsc yi 2007 de başladı diye düşünsek 13 yıllık döngü 2020 ye geliyor.2020 ye kadar kötümü durum yani.
paçan varsa değmeden düşecen hodri meydan.
lavuk seni.
Jelibon.