[QUOTE=traderx;131484]bu sefer yine 47500 den dönerse, vobtraderi göreve davet edecem, bi güzel kalaylasın bunları:..:[/QUOTE]
dönerse..46500 e gider..
Printable View
[QUOTE=traderx;131484]bu sefer yine 47500 den dönerse, vobtraderi göreve davet edecem, bi güzel kalaylasın bunları:..:[/QUOTE]
dönerse..46500 e gider..
Bende 5 dklıklar 47250 sat vermişti şimdi 47400 tekrar al verdi ya çok artacaz yada burlada sürünecez fakat bu tür durumlarda genelde çok artıyoz
[quote=QUEEN;131486]dönerse..46500 e gider..[/quote]
temennimdir.
X30 47300 geçirip 47800 doğru götürecekler ağır ağır gibime geliyor.Ah şu kocaoğlan sat versede rahat rahat kütletsem.Bu sefer trade edenler çok profosyenel gibi ne hareket yapıyorlar manyaklar.
yarın DOW kapalı değil mi?
[QUOTE=truva;131480]bu efg sattıgı malı alıyor
satıyor
ne yaptıgı belli değil[/QUOTE]
Piyasaya derinlik sağlıyor işte ne güzel.
[quote=SEYYAH;131490]yarın DOW kapalı değil mi?[/quote]
evet kapalı..
o yüzden tarım dışı verisi bugün açıklanacak..
[quote=SEYYAH;131490]yarın DOW kapalı değil mi?[/quote]
4 Temmuz günü kutlamaları nedeniyle kapalı...
[color=#FF0000][b]Baltık Dry Endeksi dar alana sıkıştı[/b][/color]
[img]http://www.finanstrend.com/images/urunler/img689_105510b.JPG[/img]
[i]% 94'lük ciddi bir düşüşün ardından % 547'lik etkileyici bir yükseliş sonrasında Baltık Dry Endeksi sıkışmış bir durumda. Küresel ekonominin düzeleceğine dair yüksek ve düşük sinyaller arayışı içinde olan yatırımcılar endeksi yakından izliyor ancak endeks ilerisi için henüz işaret vermiyor. (bespokeinvest)[/i]
[QUOTE=SEYYAH;131490]yarın DOW kapalı değil mi?[/QUOTE]
Kapalı 4 Temmuzu kutlayacakalr herhalde ya d hazırlanacakalr yarın 3üymüş.
[quote=deks;131494][COLOR=#ff0000][B]Baltık Dry Endeksi dar alana sıkıştı[/B][/COLOR]
[IMG]http://www.finanstrend.com/images/urunler/img689_105510b.JPG[/IMG]
[I]% 94'lük ciddi bir düşüşün ardından % 547'lik etkileyici bir yükseliş sonrasında Baltık Dry Endeksi sıkışmış bir durumda. Küresel ekonominin düzeleceğine dair yüksek ve düşük sinyaller arayışı içinde olan yatırımcılar endeksi yakından izliyor ancak endeks ilerisi için henüz işaret vermiyor. (bespokeinvest)[/I][/quote]
ÜÇGEN yapıyor gibi...yukarı patlaması muhtemel bunun...
mbm nin stoplar patlayacakmı bakalım..uzanmışım kumsala..
[quote=VOBiX;131491]Piyasaya derinlik sağlıyor işte ne güzel.[/quote]
şartlar eşit olsa guzel tabii
yani aracılar da komisyon odesin
yurtdışındada aracı kurumlar komisyon ödemez mi
bilen var mı
[QUOTE=deks;131494][color=#FF0000][b]Baltık Dry Endeksi dar alana sıkıştı[/b][/color]
[img]http://www.finanstrend.com/images/urunler/img689_105510b.JPG[/img]
[i]% 94'lük ciddi bir düşüşün ardından % 547'lik etkileyici bir yükseliş sonrasında Baltık Dry Endeksi sıkışmış bir durumda. Küresel ekonominin düzeleceğine dair yüksek ve düşük sinyaller arayışı içinde olan yatırımcılar endeksi yakından izliyor ancak endeks ilerisi için henüz işaret vermiyor. (bespokeinvest)[/i][/QUOTE]
çok teşekkür sn deks;
belki bunun ne olduğunu bilmeyenler olabilir, bu dünya deniz ticareti taşımacılığını hacmini gösteren bir indeks, yükseldiği zaman ticaret artıyor denilir ve borsalar olumlu etkilenir düşüncede tam tersi.
[URL="http://img41.imageshack.us/i/screenhunter3r.png/]"][URL=http://img41.imageshack.us/i/screenhunter3r.png/][/URL][IMG]http://img41.imageshack.us/img41/2577/screenhunter3r.png[/IMG][/URL]
kullandığım tradeden bir görüntü.
4 temmuz hatırına dow uçmasın bu gece :)
47400 den uzunladım hedef 49500 10 - 8 mesajım dogru çıkar gerçekleşme ihtimali %80
stop 46500
Piyasadaki aracı kurumların güvenilirligi için bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar ben garanti bankası ile çalışıyorum ama komisyonu yüksek
[QUOTE=clark;131502]47400 den uzunladım hedef 49500 10 - 8 mesajım dogru çıkar gerçekleşme ihtimali %80
stop 46500[/QUOTE]
stop çok fazla değilmi
matrix de rus borsasının kodu rtsi mi rtx mi ?
[QUOTE=QUEEN;131504]stop çok fazla değilmi[/QUOTE]
kaldıraç düşük 900 puanda kayıp kayıp %2
[quote=juliano;131505]matrix de rus borsasının kodu rtsi mi rtx mi ?[/quote]
rtx ........
[QUOTE=truva;131497]şartlar eşit olsa guzel tabii
yani aracılar da komisyon odesin
yurtdışındada aracı kurumlar komisyon ödemez mi
bilen var mı[/QUOTE]
Brokerlarda komisyon alıyormuş gibi bir şeyler duydum ben ama ne kadarı doğru bilemem.
[quote=YAVUZHAN;131485]evet..[/quote]
Abi dediğim yer doğrumu Kemer yolu mu orası?Arkada resimde şehir merkezi sağa dönüş veriyor.Orası ancak Kumlucadan gelirken Kemer şehir içine giren yola benziyor.Biz Osmanla orada sırf yolda mıcır yüzünden kaza yapıyorduk.O yol çok sakat.Yavaş sürmek lazım.O araba ile de yavaş çok zor.
pamık duruyomusun uzunda pamık
48000 de gösterebilirler bugün yarın. teknik öyle gösteriyor...
bu sefer 500 nanay olacak, ağır ama sağlam geliyorlar uzun devam.
[QUOTE=abdullah yıldız;131503]Piyasadaki aracı kurumların güvenilirligi için bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar ben garanti bankası ile çalışıyorum ama komisyonu yüksek[/QUOTE]
Batan battı zaten bu saatten sonra batan olacağını sanmam.
[QUOTE=abdullah yıldız;131503]Piyasadaki aracı kurumların güvenilirligi için bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar ben garanti bankası ile çalışıyorum ama komisyonu yüksek[/QUOTE]
[url]www.google.com[/url]
:::
piyasanın ne kadar sığ olduğu.. kademelerdeki 3-4 yatırımcıdan belli...
şu an vobu 3-4 by götürüyor...
Peşinden en faz aktif 200-300 kişi de onları takip ediyor...
yaz geldi tekrar eski günlerine döndü.... kışın daha iyiydi..
[quote=QUEEN;131510]pamık duruyomusun uzunda pamık[/quote]
duruyorum abla...adalmar LONG :::
[QUOTE=SEYYAH;131516]duruyorum abla...adalmar LONG :::[/QUOTE]
silkelediler beni pamık :confused:adamlar işi biliyor pamık:..:
[QUOTE=QUEEN;131517]silkelediler beni pamık :confused:adamlar işi biliyor pamık:..:[/QUOTE]
Sıkı tutunmak lazım böyle günlerde. Mesela sn sovayle neden silkelenmiyor ;)
Bu makasıda 1000 puan yaparlar spot yüklelmiyor diye kısa adına güvenmemek lazım
Önce vadeliyi alıyorlar sonra spot u
[quote=GOKHANFINDIK;131509]Abi dediğim yer doğrumu Kemer yolu mu orası?Arkada resimde şehir merkezi sağa dönüş veriyor.Orası ancak Kumlucadan gelirken Kemer şehir içine giren yola benziyor.Biz Osmanla orada sırf yolda mıcır yüzünden kaza yapıyorduk.O yol çok sakat.Yavaş sürmek lazım.O araba ile de yavaş çok zor.[/quote]
evet tam orası..
long devam.
tahminim dataya kadar en yüksek değere ulaşacağız
abi garantiyi boşver arkasında haolding olan ve ucuza çalışan şirket var
mesela sanko gedik yatırımfinansman bunlar aklıma gelen hem en sağlamları hemde en ucuzları, ama bence çok korkmana gerek yok artık hesaplar eskisi gibi helvacı kağıdında değil, kayıt kürek tam artık bişey olmaz.
bu arada en son 275 ten beri uzun devam.
[quote=QUEEN;131517]silkelediler beni pamık :confused:adamlar işi biliyor pamık:..:[/quote]
üzülme abla ben bekliyorum ama daha alıp almayacakları meçhul bakarsın az sonra basmaya başlarlar.
yap bişeylerde yiyelim abla :::
garanti 4,22 de gitti..
çaktırmadan yükseliyoruz..
[QUOTE=VOBiX;131513]Batan battı zaten bu saatten sonra batan olacağını sanmam.[/QUOTE]
forex piyasaları için çalıştığınız firma var mı sn Vobix.
Eco yatırımda demo açtım.Adamlar demo da bile pozisyonumu zararına kapattılar:..::..::..:
Bir de gerçeği olsaydı:confused: