-
[QUOTE=traderx;57558]tebrikler enorton bey
evet makasta kapanıyor 500-600 civarına indi daha kapanacak yalnız bugün kafa dinleyeceğim ben 28000 leri görürse belki ona mukabil vob seviyelerinden az bir miktar belki şort deniyebilirim.[/QUOTE]
Tebrik edecek bişey yok ki sn traderx :( Dün sisteme uyacam diye şamar oğlanına döndüm, cumadan kalma longlarla devam etmeye cesaret edemedim. .dngYine de teşekkür ederim...
Asıl sizi tebrik etmek gerek, onca olumsuzluğa rağmen haftasonuna long girip pozisyonu bozmadan devam ettiniz. Tebrikler...
-
[QUOTE=hexen;57555]amma vob systemim short signale kadar tutcayım..longs[/QUOTE]
+.
Sistem disiplininiz için tebrikler Sn.Hexen.
-
[QUOTE=mersiyk;57559]abi tebriktende ötesini hakediyorsun teşekkür ederim sayende birkaç kuruş koydum cebime .brv :p[/QUOTE]
Evet tebrik edilecek biri varsa o da sn hexen dir. Düşüşte de yükselişte de kendisi burada ve isabetli yorumlarıyla bizleri şaşırtmaya devam ediyor...
-
[QUOTE=enorton;57560]Tebrik edecek bişey yok ki sn traderx :( Dün sisteme uyacam diye şamar oğlanına döndüm, cumadan kalma longlarla devam etmeye cesaret edemedim. .dngYine de teşekkür ederim...[/QUOTE]
enortonum inanc kaybetme herysey olur.. hersey bir sebepi var
-
1/2 terkar yerine koydum longs .
-
[QUOTE=enorton;57562]Evet tebrik edilecek biri varsa o da sn hexen dir. Düşüşte de yükselişte de kendisi burada ve isabetli yorumlarıyla bizleri şaşırtmaya devam ediyor...[/QUOTE]
[QUOTE=sentinus;57561]+.
Sistem disiplininiz için tebrikler Sn.Hexen.[/QUOTE]
[QUOTE=mersiyk;57559]abi tebriktende ötesini hakediyorsun teşekkür ederim sayende birkaç kuruş koydum cebime .brv :p[/QUOTE]
saolun kardeslerim..
-
ATA yine çiziyor kademeleri
-
Bundan sonra çok basit 2 HO dan oluşan sistemden taviz vermeyeceğim. Yok şurdan döner, yok burdan teper yok. Şu yeni vadeyi sabırsızlıkla bekliyorum...
-
Sn. Hexen doğru analizleriniz ve paylaşımcı tavrınızdan dolayı tebrik ve teşekkürlerimi sunarım...
-
[B]piyasada yoktum ama son zamanlarda piyasayı trendy formatında bir sistemle takip eden heralde paraya para dememiştir, bundan sonra olacakları az çok tahmin edebiliyorum gaplı açılışlar belirsiz yön trend sıfır, özelliklede bu düşüş trendini kaçıran yatırımcılar,artık sistemi takip edeceğim diyerek yine kaybedecekler bence
velhasılı piyasa belirsiz ayrışma söz konusu olacak aralık vadede sistemlere fazla itimat etmemek gerek bence.(çok aykırı olabilir yazdıklarım sisteme uymama konusunda ama bence öyle olacak.)[/B]
[B]hexen bey tekrar tebrikler.[/B]
-
satıcı kısmındaki diğer ve en iyi satıcının sanko(ky) olması 35.500 hareketini gündeme getiriyor. hernekafar ayı olsamda akıntıya ters kürek çekmek gibi lüksüm yok.
-
35200 gün system long signal verceyi yer ..
[COLOR="Blue"]5 dakk system 15 dakk system long signalde[/COLOR] amma [COLOR="Red"]gün halen short signalde.[/COLOR]... Ben 15 dakk short signale kadar long tutcayım amma potans acıdan [B]34025 [/B]üstesinde [B]37400 [/B]potansı var.. tek direnc gün system direnc kaldı... yeni maliyets dikat etsin