başarılı ve kazançlı günler dilerim,sn yavuzhan başınız sağolsun
Printable View
başarılı ve kazançlı günler dilerim,sn yavuzhan başınız sağolsun
[QUOTE=otobus;131525]forex piyasaları için çalıştığınız firma var mı sn Vobix.
Eco yatırımda demo açtım.Adamlar demo da bile pozisyonumu zararına kapattılar:..::..::..:
Bir de gerçeği olsaydı:confused:[/QUOTE]
sanada oanda yı tavsiye edeyim::: hepsi üç kağıtçı düzenbaz ama, oanda diğerlerine göre az daha insaflı üçkağıt yapıyor.dng
[quote=abdullah yıldız;131503]Piyasadaki aracı kurumların güvenilirligi için bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar ben garanti bankası ile çalışıyorum ama komisyonu yüksek[/quote]
YFAS iyidir...yani YATIRIM FİNANSMAN MENKUL...
İŞ BANKASI kuruluşu...
komisyonu olduçka düşük.yaptığınız hacimle ve pazarlıkla çok iyi fiyatlara anlaşılabilir.isteyene MATRİKS isteyene FOREX ekranı veriyor...
isteyenler arasın konuşsun.[B][COLOR=red]gidin ordan hesap açın demiyorum beni hiç ilgilendirmez.yediğim içtiğim yoktur benim bu işten.[/COLOR][/B]sadece alternatiflerden birisi...piyasada aracı kurum çok...keyif sizin para sizin...
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=198251[/url]
47800 geçerse x30 ver elini 48400:..::..:Yapıştık bakalım pynin eteğine.
[quote=suhay;131526]başarılı ve kazançlı günler dilerim,sn yavuzhan başınız sağolsun[/quote]
çok teşekkürler,allah razı olsun..
Eski bir hint atasözü derki ; hızlı giden boğanın poku tez düşer.
[B]Eveeet şimdi buralardan artık temkinli olmak lazım.......[/B]
[B]Sabah çevirdiğimiz çıtır longları napıyoruz 47700-47900 aralığında vermem lazım artık. Yoksa yanarım.[/B]
[U]spot da vadelinin 300 puan üstüne geldi. yeter...[/U]
[U]zarardan kar... gitsin bakalım nereye kadar gidicek...[/U]
Yakında The Hostel filmi de gerçekmiş derlerse şaşırmam...
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=198207[/url]
[QUOTE=enorton;131203]Tam Pascal ın sevdiği piyasalar, koş pascal yakala oğlum PY amcanın bacağını :D[/QUOTE]
[QUOTE=Larossıan;131531]47800 geçerse x30 ver elini 48400:..::..:Yapıştık bakalım pynin eteğine.[/QUOTE]
Pascal da yapıştı bırakmıyor :D
[QUOTE=enorton;131518]Sıkı tutunmak lazım böyle günlerde. Mesela sn sovayle neden silkelenmiyor ;)[/QUOTE]
Onun zırhı var ağır geliyor silkelemiyorlar. .dng
47750 çanağı ok !
sıra 48125 zirvesinde..
dış borsaların durumu ortada,böyle bir günde bu performansı gösteriyorsa piyasa 48125 üstünde yeni zirve denemesi yakındır..
[QUOTE=erkan.;131533]Eski bir hint atasözü derki ; hızlı giden boğanın poku tez düşer.[/QUOTE]
atalarımız vobu görebilselerdi eminim öyle demezlerdi:D:D:D
unlimitedi dediği gibi burdaki arkadaşları seviyorum ya:D
[quote=erkan.;131533]Eski bir hint atasözü derki ; hızlı giden boğanın poku tez düşer.[/quote]
Rahatlar daha hızlı gider Erkan :..::..:
[QUOTE=SEYYAH;131528]YFAS iyidir...yani YATIRIM FİNANSMAN MENKUL...
İŞ BANKASI kuruluşu...
komisyonu olduçka düşük.yaptığınız hacimle ve pazarlıkla çok iyi fiyatlara anlaşılabilir.isteyene MATRİKS isteyene FOREX ekranı veriyor...
isteyenler arasın konuşsun.[B][COLOR=red]gidin ordan hesap açın demiyorum beni hiç ilgilendirmez.yediğim içtiğim yoktur benim bu işten.[/COLOR][/B]sadece alternatiflerden birisi...piyasada aracı kurum çok...keyif sizin para sizin...[/QUOTE]
iyidir derken neyi kastediyorsun dostum
sistem dersen berbat. emir iletmiyor sistemleri bazen
Yfası kullandınmı? vob islemi yaptınmı?.dng
vercekler. ama yavaş yavaş verebilirler....47300 e kadar.... satışlar bir ara hızlanabilir...
47225 uzunlara veda..47700-650 full kısa..
[QUOTE=otobus;131525]forex piyasaları için çalıştığınız firma var mı sn Vobix.
Eco yatırımda demo açtım.Adamlar demo da bile pozisyonumu zararına kapattılar:..::..::..:
Bir de gerçeği olsaydı:confused:[/QUOTE]
[URL="http://www.odlturkiye.com/"]ODL[/URL] hoşuma gitti. Metatrader hiç düşmüyor. Bir de ona sistem filan kurulabiliyor. mspreadleri dar en önemlisi denetlenmedikelri yer yok gibi.
Bazı firmaları arasan yok milyon doalrlık müşterilerimiz var onalr nasıl güveniyor felan feşman der. Benim de 100 milyar dolar cash param var. Sana ne desem aynı hesaba gelecek. LAfla çalışırlar. En azındna FSA tarafından denetlenmeleri lazım. FSA ıdleini isteyin vermekten kaçınıyorlarsa siz de hesap açmaktan kaçının. Bir de dealing desk olayı var am dealing desk olmazsa iyi oluyor sanırım.
[QUOTE=abka;131543]47225 [B]uzunlara veda[/B]..47700-650 full kısa..[/QUOTE]
Silahlara Veda gibi olmuş sn abka :D
[IMG]http://www.mk.gov.tr/bolum/sinema/resim/95.jpg[/IMG]
[quote=Larossıan;131540]Rahatlar daha hızlı gider Erkan :..::..:[/quote]
Valla korkmuyor değilim.
[QUOTE=erkan.;131533]Eski bir hint atasözü derki ; hızlı giden boğanın poku tez düşer.[/QUOTE]
yaw gel gel yapıyorlar öyle dedin sabah..biz de gel gel var sen kal orda dedik
sana dokunmaz nasılsa 48500e gitse bile öyle dedin.lelele
dokunmaz dokunmaz:::
[QUOTE=erkan.;131546]Valla korkmuyor değilim.[/QUOTE]
korkunun ecele faydası yok.dng
600 flatos.
ahanda hsbc 47.625 de 500 tane satıcı. Vatana millete hayırlı olsun
düşüşe hazır olun, shortları kapattım zararla :D
[QUOTE=Fantom;131541]iyidir derken neyi kastediyorsun dostum
sistem dersen berbat. emir iletmiyor sistemleri bazen
Yfası kullandınmı? vob islemi yaptınmı?.dng[/QUOTE]
Aracı kurumalrı Fantom ile Gökhan söylesin baya bir kurum denemişlikleri var bildiğim kadarıyla.
[QUOTE]Hükümetin ÖTV oranlarında yaptığı değişiklik sonrasında sigara firmaları da zam kararı aldı.
İlk zam Philip Morris Sabancı ortaklığından geldi. Philsa ürünlerine yaptığı zammı saat 17.00 itibariyle açıkladı. Philsa ürünlerine yüzde 8.3 ile 18.2 arasında değişien oranlarda zam yaptı.
Buna göre Marlboro uzun 5.25'ken 5.75, Marlboro kısa 5'ken 5.50, Parliement uzun 5.50 iken 6, Parliement kısa 5.25'ken 5.75, Muratti 4'ken 4.50, Chesterfield 4'ken 4.50, LM uzun 3.75'ken 4.25, LM kısa 3.60'ken 4, Lark 3'ken 3.50 TL. oldu.
Diğer sigara firmalarının da zam yapması bekleniyor.[/QUOTE] Sigarayı bırakmak için bir fırsat ya da bahane daha!
[QUOTE=VOBiX;131553]Sigarayı bırakmak için bir fırsat ya da bahane daha![/QUOTE]
Hokümetin en sevdiğim uygulaması bu sigara yasağı oldu...
[quote=VOBiX;131553]Sigarayı bırakmak için bir fırsat ya da bahane daha![/quote]
Hayatta iki büyük hatam oldu.
Birincisi sigaraya başlamak oldu.
İkincisi sigarıyı 2,5 yıl bırakmak oldu.
Şimdi ikinci hatamı düzelttim.
2 haftadır içiyorum.
Birinci hatamla ise yüzleşmek bana moral veriyor.
[quote=BORSACIOZGUR;131542]vercekler. ama yavaş yavaş verebilirler....47300 e kadar.... satışlar bir ara hızlanabilir...[/quote]
[B]etti ikiiii............ yazdığımda 15 dk önce 47700 dü[/B]
[B]hadi bakalım..[/B]
[quote=enorton;131554]Hokümetin en sevdeğim uygulaması bu sigara yasağı oldu...[/quote]
senin avatar benim toprağım olur..
tatar ramazan..
[QUOTE=traderx;131549]600 flatos.[/QUOTE]
525 tekrar long.
silkeliyorlar sadece.
[QUOTE=YAVUZHAN;131557]senin avatar benim toprağım olur..
tatar ramazan..[/QUOTE]
Tatar Ramazan en sevdiğim Türk filmidir. Ne zaman tv de görsem oturup tekrar izlerim.
bugunki haraket buyuk olacak galiba
long stopları çalıştırdılar
[quote=BORSACIOZGUR;131556][B]etti ikiiii............ yazdığımda 15 dk önce 47700 dü[/B]
[B]hadi bakalım..[/B][/quote]
47200 altına sarkmadan kısa iş yapmaz bence..
şu ortamda 47750 yi bedavaya yakmadılar diye düşünüyorum.
datayı yeni zirvede karşılayabiliriz ?
tabi herşey mümkün,dediğim gibi 47200 aşağı geçilirse stop ve kısa olurum..
Dün akşam doktorun programında vob başkanını dinleyen oldu mu?
[quote=enorton;131559]Tatar Ramazan en sevdiğim Türk filmidir. Ne zaman tv de görsem oturup tekrar izlerim.[/quote]
benimde hababam serisi,zeki-metin ve cüneyt arkın filmleriyle beraber en çok izlediğim :)
dax kaybını % 1 in altına indirse direkt 48 binde alıcaz soluğu..
hesaplar çok büyük bugün burada.
piyasa büyük hissediyor ya hayırlısı..
garanti 4,24 e eli çarptı benderin :)
75 bin aktif aldı.
işaret fişeği gibi görüyorum..
750 DEN425 e verdiklerinde deyim yerinde ise kitlendim ekranda.425 short 400 en düşük oldu 450 den longladım 625 ten full shortum.Bekliyorum şimdilik.