[quote=sadberk22;242314]bizim palaya da birisi söylese bari ekranı dondu galiba :::bi saattir 68400de tututyo hemi de makasla ama dow -320 le 10129da:D tanıyan haber versin sonra ağlamasın palaüüü:..:[/quote]
o ağlamaz abey. vardır bi bildiği :D:D
Printable View
[quote=sadberk22;242314]bizim palaya da birisi söylese bari ekranı dondu galiba :::bi saattir 68400de tututyo hemi de makasla ama dow -320 le 10129da:D tanıyan haber versin sonra ağlamasın palaüüü:..:[/quote]
o ağlamaz abey. vardır bi bildiği :D:D
[quote=selçuklu;242310]pela dünyaya karşı ... :D:D:D 13 dk var bakalım caaaarrrtttt diye bi ses gelecekmi .. :o:o[/quote]
pala ya yarın nor arttırımı yapacak ya da ımfle anlaşacak;) ya da ekranı donmuş fdowu hala artı görüyo:) yoksa mümkinatı yok buralarda durmazdı:..:
nasıldı kennym
hah. kaldır mürsel :D:D
+ 350 makasla buyurun shortlayın diye meydan okuyor pala :)
[quote=iskoçyalı;242325]nasıldı kennym
hah. kaldır mürsel :D:D[/quote]
mürsel, aferin. :D:D
longdanda kazandık shorttanda ... aslanlar gibi .. mücadele verdik .. geceye flat ... yarın için dinlenelim .... cümleten teprik ederim ... iyi akşamlar ... flat olmasam long girerdim ..
bu pala mı kafayı yedi yoksa biz mi herhalde havalar çarptı bir sıcak bir soğuk ondan :..:
[QUOTE=iskoçyalı;242325]nasıldı kennym
hah. kaldır mürsel :D:D[/QUOTE]
uehueheu +.+.+.+.+.
2[B]4.05.2010 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere
VOB-TLEuro vadeli işlem sözleşmesinin başlangıç teminatı 200 TL
VOB-TLAltın vadeli işlem sözleşmesinin başlangıç teminatı 500 TL
Fiziki (Hesaben) Teslimatlı “VOB-TLEuro” vadeli işlem sözleşmesinin başlangıç teminatı 20.000 TL
olarak değiştirilmiştir.
Yeni işlem teminatları 24.05.2010 tarihinden itibaren sistem tarafından yapılacak tüm hesaplamalarda kullanılacaktır.
Dolayısıyla, 24.05.2010 tarihinde ilgili sözleşmelerde uzun ya da kısa olmak üzere açık pozisyon taşıyan hesapların teminat durumlarında bazı değişiklikler söz konusu olabilecektir.[/B]
iyi akşamlar cümleten..
pala bizimi yiyosun yahu göçeceksin işte ammada nazlandın ya fazla naz aşık usandırırmış he belkide bizim bilmediğimiz bi şeyimi biliyoda tutuyo o ayrı bi konu :mad:
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/20/4249.jpg[/img][/url]
[B]SRB:[/B]
[B]68.700 :yü:[/B]
[B]68.225 :dü:[/B]
[B]ÖGY: 70.275[/B]
[B]ÖGD: 68.175[/B]
[B]Pivot: 69.050[/B]
[B]Fibonacci Denklemleri:[/B]
[B]Dirençler:71.450-70.475-69.825-69.375[/B]
[B]Destekler:68.025-67.575-66.925-65.950[/B]
Daytrader tablosunda;
ÖGY............önceki günün yükseği
ÖGD............önceki günün düşüğü
şeklinde ekledim,çünkü bu iki değer ertesi gün ciddi destek ve direnç olmakta...
cümleten günaydın ... günün ilk grafı ... ve tahmini potanslar .. 1 nolu bölge altında 4 potansı devam eder tahminim ... üzerinde 2 potansta .. 2 önemli seviye üstünde güçlenebilir bence ...3 hedef olur ... 1 i deneyip geri gelirse 4 potansı dahada güçlenir bence .... yatırım tavsiyesi değildir .. herkes kendi kararını kendisi versin ...
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/21/983.jpg[/IMG]
günaydın hayırlı cumalar , bol kazançlar
şortlara soğuk duş etkisi. :)
[quote=iskoçyalı;242482]şortlara soğuk duş etkisi. :)[/quote]
acele etme yegenim
gunaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
cümleten günaydın ve bol kazanclar ,
şimdide brezilyadaki yeğenimizden ekonomi haberlerini alıyoruz ;
bovespada havalar cok kotu , herkes saga sola kacısıyor , global agalar sokaklara tezgah açmış , Bovespa ile imekabey arasındaki 10000 puan farkı öne sürerek kaçışan yatırımcıları brazılyadakı varlıklarını sattırıp tr vobda shortlamaya teşvik ediyor. propaganda amacı olarakda türkiye uzun yıllardır tarımda kendi kendine yeten ülke olarak biliniyordu artık buğdayınan eti bile dışardan alıyolar ey ahali , geçen amcaoglu 3 gemi inek yolladı bunlara diyerek belaltı vurmaktalar. gelişmeleri bildirmeye devam edicez..
[quote=dede;242485]acele etme yegenim[/quote]
yok etmiyorum zaten. bu soğuk duş...
daha buz havuzu var. :..:
[quote=iskoçyalı;242482]şortlara soğuk duş etkisi. :)[/quote]
bence pala longçulara serinlik veriyo, motor soğusun biraz diye::: fdow -50den +60a depmiş bizim dün seans içindeki seviyelerine gelmiş, o yüzden pala tutarlı davranıyo şimdilik düşmüyo:) hem birden düşerse bu düşüşte kim longçu olacak sonra:):confused:.dng
[quote=iskoçyalı;242490]yok etmiyorum zaten. bu soğuk duş...
daha buz havuzu var. :..:[/quote]
pala çelikleme yapacak:..: önce buz havuzuna sonra birden kaynar suya::: .dngesmer vatandaşlar çocuklarına uygular ve hiç hasta olmazlarmış:)
tahmini projeksyonel bakış poz yok flat .. tek işlemim oldu açılışta.. 150 puna kapattım ... flat ... bugün korkağım biraz ... flat iyidir .. alışayım ...
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/21/1099.jpg[/IMG]
günün en sevmediğim saatleri sırayla ... 09:45-09:50-14:15-14:20-16:30 ...:::::::D:D
[quote=selçuklu;242510]günün en sevmediğim saatleri sırayla ... 09:45-09:50-14:15-14:20-16:30 ...:::::::D:D[/quote]
17:30-17:35 i yazmamışın patronaj ona da ayıp olmasın.lelele
astetronomious patron hogeldin patron ...
gÜNAYDIIN KOLAY GELSİN BOK KAZANCLAR DİLERİM
[quote=sadberk22;242494]bence pala longçulara serinlik veriyo, motor soğusun biraz diye::: fdow -50den +60a depmiş bizim dün seans içindeki seviyelerine gelmiş, o yüzden pala tutarlı davranıyo şimdilik düşmüyo:) hem birden düşerse bu düşüşte kim longçu olacak sonra:):confused:.dng[/quote]
yüklü poz değişimleri için naçizane bir tavsiyem var.
bu kadar çok malı/parayı yönetmek zannettiğiniz kadar kolay değildir. çok önemli ve herkesin atladığı birkaç basit kural bence es geçilmemelidir.
1-10bin konrtat açma potansiyeli olan birileri, bu pozu açtıktan sonra sizin benim gibi 1.000-2.000 puan terste kaldığında stoplamaz. eğer stopluyorsa, o açtığı 10.000 kontratın amacı stop yaptığı esnada diğer ayaktan açtığı malın değerini yüseltmektir.
2-10.000 kontrat alacak olan adam, her yer yeşilken almaz, alamaz. bu işin doğasına aykırıdır. 1.000 kontrat alan adam, sonraki alacağı 1.000 kontratın fiyatını yükseltmek istemez. her yer yeşilken olacak olan budur.
bu kuralın tersi de geçerlidir.
kurallar çoğaltılabilir. herkesin bildiği ama sıklıkla atladığı çok basit şeylerdir aslında bunlar. ama herkesin görebildiği şeyden para kazanmak imkansızdır demiyorum ama çok zordur.
unutmayın. buradakilerin çoğunun başka işi var, borsaları yan iş olarak yapıyorlar. olsa da oluuuuur, olmasa da...
ama pela dediğiniz kesimin geçim kaynağı bu iş...:)))
uzun oldu. bundan sonrakileri çok kısa yazayım. :)
[QUOTE=sadberk22;242511]17:30-17:35 i yazmamışın patronaj ona da ayıp olmasın.lelele[/QUOTE]
yok ben seviyorum son 5 dk yı ... vob kapanıyor diye . .seviniyorum .. eheuhe :D:D
YOK DOW -3,60 YAPMIŞ YOK NASD -4,5 YAPMIŞ DİYE SEVİNEN ŞORTÇULARI HÜSRANA UĞRATIYOR PALA VE SAZ EKİBİ .dng AMA ŞOWDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL BU YAPTIĞI
[quote=iskoçyalı;242514]yüklü poz değişimleri için naçizane bir tavsiyem var.
bu kadar çok malı/parayı yönetmek zannettiğiniz kadar kolay değildir. çok önemli ve herkesin atladığı birkaç basit kural bence es geçilmemelidir.
1-10bin konrtat açma potansiyeli olan birileri, bu pozu açtıktan sonra sizin benim gibi 1.000-2.000 puan terste kaldığında stoplamaz. eğer stopluyorsa, o açtığı 10.000 kontratın amacı stop yaptığı esnada diğer ayaktan açtığı malın değerini yüseltmektir.
2-10.000 kontrat alacak olan adam, her yer yeşilken almaz, alamaz. bu işin doğasına aykırıdır. 1.000 kontrat alan adam, sonraki alacağı 1.000 kontratın fiyatını yükseltmek istemez. her yer yeşilken olacak olan budur.
kurallar çoğaltılabilir. herkesin bildiği ama sıklıkla atladığı çok basit şeylerdir aslında bunlar. ama herkesin görebildiği şeyden para kazanmak imkansızdır demiyorum ama çok zordur.
unutmayın. buradakilerin çoğunun başka işi var, borsaları yan iş olarak yapıyorlar. olsa da oluuuuur, olmasa da...
uzun oldu. bundan sonrakileri çok kısa yazayım. :)[/quote]
Uzun lafın kısası diyosun ki ustad bu adamlar bu işin mektebini okumuş, mürekkebini yalamış kişiler diyorsun yani :)
725 ort kısa zayıflık oluştıu bence .. 2 lik sat vrdi .. yakın istop ..
srb...........68.700-68.225
orb...........68.925-68.100
rast gele arkadaşlar,iyi seanslar !
where is küsküşayne ... üvvvvvvvv .. ingaaaaaaaaaa
flat ..
dün "tepecek" dediğim barda tam 70 pip tepen pariteyi "lan bu kadar tepmiş parite alınır mı artık" diyerek almadım...
parite 1 saat sonra tam 400 pip daha yukardaydı. :..:
çıkarılacak ders: bir pariteyi 1,5-2 dakikada 70 pip yükseltmiş olan alımı yapan ağalar, sen ben güzel yerden şortlayalım diye değil, kar etmek için alım yapıyorlardır..dng
[quote=selçuklu;242538]flat ..[/quote]
Full mu Selcuklu Patron hehehe :..:
long 2 lik 5 lik alda ... projeksyon çaılşacak gibi .. üvvvv .. .
[quote=iskoçyalı;242514]yüklü poz değişimleri için naçizane bir tavsiyem var.
uzun oldu. bundan sonrakileri çok kısa yazayım. :)[/quote]
unlu abi çok tşk. emişen piyasalara ilişkin bu açıklamalarınızın benzerini geçen bölümde abiye kuzu da yapmıştı :) uzun lafın sopası, herkesin bindiği tır değildir diyerekten:..:+.