yarın büyük hacim ve gömmesi lazım.. hacimsiz gömerse gene çıkacak.. esas önemli yarın önce çıksında sonrası önemli değil..
palavra bul lan pala.
mudizciler nerde ses soluk yok..
verin la palavrayı haberlere..
Printable View
yarın büyük hacim ve gömmesi lazım.. hacimsiz gömerse gene çıkacak.. esas önemli yarın önce çıksında sonrası önemli değil..
palavra bul lan pala.
mudizciler nerde ses soluk yok..
verin la palavrayı haberlere..
10 saat kaldı borsaya.. Kılıçlar satırlar bileylendi.. masada hazır..
havayolu dalgasına da güveniyorum... ilk saatler olumlu olmalı.. güzel denk geldi coskuyu isteği vermeliler.. önemli..
umarım primli açarlar.. o gidiyor diye öbürünede ayar verirlerse.. istediğimizi alırız...
hadi bakalım ...
bol şans...
[QUOTE=seagate;443911][B]amerika tarafının futurelarının artı ve coşkulu olması lazım.
global pala açılmadan coşkuyu vermesi lazım.[/B]
amerika tarafındada tepe oldu galiba.
son coşkuyu ayarı vermeleri lazım.
yarın sabahki futurelarla olmalı..
sonrası mezar..[/QUOTE]
Günaydın ey şanlı askerler
puahahahhahahahaha dow future acayip roketlemiş :) 50 PUAN İSTEMİŞTİM DAHA FAZLA ARTIDA ABOWWWW
Japonlar +2
altın rallide
Şartlar müthiş..
Kurlar 1.80 i hafif geçmiş..
Muazzammmm
----------
bu havayolu muazzam talep lafları felan gelirmi acaba bugün
Puhahahahha
-------------[B]
GLOBAL PALA İŞBAŞINDA..[/B]
kÜRESEL HERŞEYİ yukarı çekiyoRLAR BİRLEŞİK PALALAR DERNEĞİ..
bu havayolları işlem görmeyecemiş henüz... ee o zaman taleple ilgili coşku şart.. madem öyle gel böyle..
teprik ederim memü... borsalar ranışta .. eur usd gold vs ranışta...amam velakin usdtry de ranışta..enter-hasan.... dışarıdan negatif ayrışma elbet olacak belki yarın belki yarından da yakın.. belki biraz daha uzun :) heh
[quote=Astatin;443715]FDJR/X30yvade...neuuuyyyy..dow la negatüf ayruşmamı..hemi de orta vadeli...deme lem
[IMG]http://i46.tinypic.com/sy1hdz.png[/IMG][/quote]
kapı gibi fincan kulp hacı bu...orta vadede dow dan negatif ayrışmak yakışır buna...(graf haftalık, daytrade de gaale almayak litfen)...bi de macd 0 ın üstünde olaydı iyiydi.dng
[QUOTE=seagate;443909]bıçakları satırları biliyorum.. hafta sonu çok uzun geldi..
salı günü tatil..
yine böyle bir tatil öncesi[B] kur rallisi başlamıştı[/B]
nasıl denk geliyor..[/QUOTE]
HACI usd tl zirve hareketi başladı galiba..
satışları yazdım ..
meydanda gömecekler yada bayrağı dikeceğim..
[quote=seagate;443924]HACI usd tl zirve hareketi başladı galiba..
satışları yazdım ..
meydanda gömecekler yada bayrağı dikeceğim..[/quote]
O zamaaaynnnğğnnn.... İzmir'in dağlarınuunn üzzzeerneee ddüşşşecehhh Gannnnlı ve gızıııılll şafaglar için bileyle ve çekmeye hazırlan kılıcını ey şanlı brakisefal.dng
102,300 geçilemezse bitmiştir.
açılışta şortladım memü..eşhedü
pehh %30 short açtım vay anasını..
açılışta cuma günkü yükseği yakmadı bile..
acaba tuzakmı bu ya :(
vay anasını dünya rallide fdow 100 puan çıkmış yaptığı işe bak..
tuzak kokusu da var..
vay amk tam savaş ortamına çevirdiler gene
[quote=seagate;443930]pehh %30 short açtım vay anasını..
açılışta cuma günkü yükseği yakmadı bile..
acaba tuzakmı bu ya :([/quote]
5 dklıkda bol nunulu ikili tepe var:p 300-400 puan verir şorta önce ama sonrasını bilemiyom..o zaman bakacaz
101800-900 görülürmü diyirsin
bence bu kadardı..
101,675 yandımı tamamdır
pehh 300 puan düştü gene alıyolar astatin kapatmışındır sen.. :)
biraz daha shortladım..
[quote=seagate;443932]101800-900 görülürmü diyirsin[/quote]
925 yapıp yine azcuk yukarı yaptı amma bence virecek
ben alım girmeyeceğim ilk alacağım yer 81850
[quote=seagate;443939]ben alım girmeyeceğim ilk alacağım yer 81700[/quote]
Memü,
Geçen hafta CNBCE yurtdışı, krize aday iki ülke "Venezuella, Türkiye" deyu bir haber/analiz geçmiş... Amma CNBCE-TR bundan hiç bahsetmemiş..:..: analiz doğrudur yanlıştır ama CNBCE-TR neden hiç bahsetmemiş, kendi abisinin bu haberinden...Tam senin yorumlarına mazhar olacak bir husus:p
onu 9 u anlamam 101675 yandımı tamamdır
[quote=seagate;443935]pehh 300 puan düştü gene alıyolar astatin kapatmışındır sen.. :)[/quote]
hacı..şu anki hissiyatım itibariynen, 100875 e b,le kapatmayı düşünmüyorum..bugün bile olsa:..: ha öğleden sora bakarsın 102500 den longa dönmüşüz...olur mu olur...vob bu boru deil:D
575 ani görüşü amma ağır ağır dönüşündne gıllandım memü
[B]flate çıktım[/B]
ben bi kahve içmeye gidiyorum dışarı hacı..dükkan sana emanet..dönüşte 101200 falan olursa razıyım
ahahaha :) yükselsin yaa flate çıktım pozisyonel :D:D:D
ne o yabancı basında felan negatif söylemler..
Puhahahahhaha
ama zor :(
pala zoru başarmalı..
575 den dönüş olmasa kapatmazdım :( böyle dönüşü gördümmü çok kıllanıyorum.. aşşağı devam etmeliydi 700 ün vs. hep üstüne çıktı..
pehh bi numara olmuyor malıda gaptırdık
hühühühühü
şansa bak 102.100 verdim
ama bu
yükselecek
gibi
duruyor.
onun için
daha vermiyorum. ama alışda girmeyecem bu sefer kararlıyım
flate çıktım gene... pehhhh ... pehhhhhhhhhhhh..
astatin nerdesin fikir alaydım.. savaş meydanından nere gittin...
geçecek galiba 300 ü
300 gördü ikili tepe şu aşamada ?
her yer soru işareti short açıyorum.
300 geçerse açmayı bırakırım izlerim :D
Spot hedefi vurdu şu dakka.. Vob geri kaldı ?
ÖĞLE ARASI OPERASYONU UFUKTA..
hacı ben kahve içtim...beşiktaşdan kadıköye geçtim..eve geldim..heç bi cacık olmamış.... manzaraya gelinse, 15 lik 60 lık indikler filan toparlamış ama hacim çok az beaaa.... akşama mudisss bir bayram hediyesi felan şeettirmezse kısaya devam ederdik ama du bakalım..ahuşam ola hayrola..ula üç bucukdada yola çıkacam ama..üğw
astatin 100,400 gurtarır mı
[quote=seagate;443975]astatin 100,400 gurtarır mı[/quote]
6 digit beni bozuyor hacı...hele bi 5 digit olak..gerisine öyle bakarız:..:
sorry boss 5 digit görse bile gene 103 ufukta :D
[quote=seagate;443977]sorry boss 5 digit görse bile gene 103 ufukta :D[/quote]
:Danlaşalım hacı..bi 94 yapalım..sonra 103 olur hatta 113 ve 213 de olur:D hacı şaka bir yana çooh ekstreme alış yereleri buralar..yeterince sindirmedi öğtümedi..ille de global graşieynseync değil ama bi düzeltme olması lazım teknik olarak...velakin tabi bu müzakere, bop, arabşistan ve katarın dötünü iran dan kurtarma, ılımlı islam ve gap-italizme entegrasyon peojeleri var..onlar teknik mekniğik sallamayabilir:D