-
[color=#FF0000][b] 02.07.2009 16:20:03 BOFA-MERRİLL, ABD İÇİN YILIN İKİNCİ YARISINDA GSYH'DA SÜRPRİZ YÜKSELİŞ BEKLİYOR [/b][/color]
BofA Merrill, bugün yayınladığı raporda, ABD'de GSYH'nın yımını ikinci yarısında Wall Street'in beklediğinden daha güçlü olabileceğini bildirdi. BofA Merril, çeyrek dönem bazında ortalama büyüme beklentisini yüzde 1.4'ten yüzde 2.7'ye çıkardı. Piyasanın beklentisi ise yüzde 1.3 büyüme olacağı yönünde.
BofA Merrill ayrıca, yılın ikinci yarısında konut inşaatında dengelenme ve konut satışlarında hafiif büyüme beklediğini, güçlü uluslararası büyümenin etkisi ile yüksek ihracat geliri öngördüğünü de vurguladı. BofA Merril ayrıca, stokların yeniden oluşturulmaya başlanmasını yılın ikinci yarısında GSYH'yı artıracağını belirtti.
-
geceye kısa..3 koşul sat olduğundan..sistem,macd 30,ccı eksi..47675 idi son işlem..açıkcası rahat değilim..fdow toparlarsa ne olur...
-
Maliye müfettişleri göreve :D
[url]http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Mal_varligi_dudak_ucuklatiyor_&tarih=02.07.2009&Newsid=246705&Categoryid=8[/url]
-
long devam.
düşmüyorsak long
efg psikopatı boyuyor sol tarafı:::
47300 üstü yaslancam koltuğa.lelele
-
[quote=MMO;131770]Larossian 2 sisteminde longmu üstat[/quote]
[URL="http://img217.imageshack.us/i/screenhunter6.png/]"][URL=http://img217.imageshack.us/i/screenhunter6.png/][/URL][IMG]http://img217.imageshack.us/img217/9180/screenhunter6.png[/IMG][/URL]
Kocaoğlanla ikimiz en ön saflarda çarpışıyoz.:rolleyes::rolleyes:
-
[QUOTE=traderx;131760]ben en son 375 hala long.[/QUOTE]
275 şort sabahki dibe gidince tırsmadım değil:..:
-
[QUOTE=abka;131775]geceye kısa..3 koşul sat olduğundan..sistem,macd 30,ccı eksi..47675 idi son işlem..açıkcası rahat değilim..fdow toparlarsa ne olur...[/QUOTE]
bence kapanışı görmeden karar vermeyin derim
kapanış tahminim 47900 ya tutarsa:::
-
efg işbaşında..
yine manipilasyon sesleri yükselmesin :)
-
[QUOTE=Fantom;131780]bence kapanışı görmeden karar vermeyin derim
kapanış tahminim 47900 ya tutarsa:::[/QUOTE]
canın sagolsun:)))
zaten agresif harekette tüm şartlar kanımca değişir..özellikle sistem..
-
[QUOTE=enorton;131776]Maliye müfettişleri göreve :D
[url]http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Mal_varligi_dudak_ucuklatiyor_&tarih=02.07.2009&Newsid=246705&Categoryid=8[/url][/QUOTE]
Korsan almayııın netten mp3 indirmeyin sanatçılaarınız açlıktan ölüyoooor 10-15TL verin 10 parçaya. Sanatçınız ölmesiiin. CDyi 2-3 TL yapsalar maliyeti kurtarmaz maliyeti zaten 1TLnin altında .dng
ALişan da 4 katlı apartmanda oturyor diye bir haber vardı yıllara önce.
-
UYYYYYYYYYYY . 47000 e 900 kontrat koymuşlar.. oraya kadar verebilirler......koyunca veriyor bunlar..
-
tüm teknik sat desede,burada hiçbirşey belli olmaz..bakarsın 1.000 puan gap yerim..teknik sadece olasılığı biraz daha iyi gösterirr...
-
Yarın piyasa düşük hacimli yatay oalbilir adamalr tatile gidiyor at oynatacak kimse kalmayacak.
-
[quote=QUEEN;131762]pamıkk nirdesin..adamlardan haber gettüm..aldınmı..yumuşak tüylü yavrı ayu...[/quote]
FLAT im abla veriden sonna SHORT signal geldi SHORT yaptım 300 den emme bahtım vermiyler geri kapattım 275 ten...bugünkü hasılat +550 pıvan oldu.SHORT tehlikeli kimi göründü gözüme.bilmiom...verebilirler belki ama dışarısı duman iken burası böyleyse dışarısı yukarı dönünce burası ne eyler hesap edemiyorum...
tribüne çıktım az bakıym...yiyecek bişeyler var mı abla karnım gurul gurul ediy üüüüüü
-
-
[QUOTE=SEYYAH;131787]FLAT im abla veriden sonna SHORT signal geldi SHORT yaptım 300 den emme bahtım vermiyler geri kapattım 275 ten...bugünkü hasılat +550 pıvan oldu.SHORT tehlikeli kimi göründü gözüme.bilmiom...verebilirler belki ama dışarısı duman iken burası böyleyse dışarısı yukarı dönünce burası ne eyler hesap edemiyorum...
tribüne çıktım az bakıym...yiyecek bişeyler var mı abla karnım gurul gurul ediy üüüüüü[/QUOTE]
püsküüt süte batırıym vriyim yavrı ayıma..daha mıtfağa girmemm..gidiyim ultra herbişey dahil yirlere..düşsün gayri...şor zamanı gelmiş..ayucuk..gaptırmışın şorları gız..
-
Hala long olan varsa helal olsun diyorum.
-
[quote=erkan.;131791]Hala long olan varsa helal olsun diyorum.[/quote]
N long N short rahat en rahat FLatttttttt.lelele
-
8360 dow için son..bugünlük tabii
-
Amon ra'nın ikizleri sat verir! Dikkat edin ben erkeğim! İkiz mikiz yanlış olmasın!:..:
-
[quote=QUEEN;131790][B]püsküüt süte batırıym vriyim yavrı ayıma[/B]..daha mıtfağa girmemm..gidiyim ultra herbişey dahil yirlere..düşsün gayri...şor zamanı gelmiş..ayucuk..[B]gaptırmışın şorları gız[/B]..[/quote]
yirim olur :p
an itibariyle gaptırdık gibi görüniy evet...poroblem değil...bir dahaki turu bekliym ben üüü
-
[quote=Fantom;131740]hamdolsun kriz teğet geciyor.dng[/quote]
[quote=BORSACIOZGUR;131784]UYYYYYYYYYYY . 47000 e 900 kontrat koymuşlar.. oraya kadar verebilirler......koyunca veriyor bunlar..[/quote]
:):):):):):):):):):):):):):)
-
[quote=SaNCaKTaR;131792]N long N short rahat en rahat FLatttttttt.lelele[/quote]
Tebrikler . Sizin pozisyonunuzu taşımak isterdim.
Ama bünye meselesi. Pozisyonsuz duramıyo.
-
full short 125ten oha ya bu ne
-
[quote=Astatin;131789]pis alacaklar..nihahaha[/quote]
nihahahaah
-
.lelele
.lelele
.lelele
Ekranlar Vobardı birden.
-
[QUOTE=SEYYAH;131795]yirim olur :p
an itibariyle gaptırdık gibi görüniy evet...poroblem değil...bir dahaki turu bekliym ben üüü[/QUOTE]
gız demedimmi... ağşama düşcez didi adamlar..
-
47125 shortlar 825ten kapatıldı:::
-
yuaw bieyer pompa felan atılmadı demi :::
-
Çok güzel hareket bunlar....
-
[quote=Astatin;131799]nihahahaah[/quote]
baktın inat edip düşmüyor ters manyele başladın demek :..:
-
heh hehe hehhe hehehehee grafik albatros kuşu gibin oldu! Dalışa geçti VAY ANASINI HAHAHAHAHAHHAHAHAAAA
SELÇUKLUM BADEM GÖZLÜM NİRDESİN!
-
[QUOTE=traderx;131779]275 şort sabahki dibe gidince tırsmadım değil:..:[/QUOTE]
devam devam, durmak yok en güzel düşüş formu hacimsiz düşüş...
-
[quote=Larossıan;131805]Çok güzel hareket bunlar....[/quote]
hala long mu abi kocaoğlan ?
-
ulenn basıcaktınn niye tutdun tutucaktın niye bastınnn akşama şerefe diye kadeh kaldırırsın sen şerefsizzz PY...
-
Vadeliyi 47000 üstünde kapatabilirler...46825 ek long artık yeter bu kadar..para yağıyor.. doymuyoruz....çıtır yapalım biraz daha :)
-
025 short 950 long devam.
-
[quote=YAVUZHAN;131809]hala long mu abi kocaoğlan ?[/quote]
Yessss.:..:
-
[quote=YAVUZHAN;131806]baktın inat edip düşmüyor ters manyele başladın demek :..:[/quote]
geçen haftaki taktik :):..::..::..:
-
demekki neymiş düşmezse çıkar, çıkmazsa düşerde hikayeymiş, borsada kural diye bişey yokmuş:..: