[quote=Larossıan;131813]Yessss.:..:[/quote]
Abi onun fişini falan çekmişlerdir ya. İyi bak. :)))
Printable View
Abi onun fişini falan çekmişlerdir ya. İyi bak. :)))
[quote=SaNCaKTaR;131810]ulenn basıcaktınn niye tutdun tutucaktın niye bastınnn akşama şerefe diye kadeh kaldırırsın sen şerefsizzz PY...[/quote]
kandırmaca bunlaaaar :) herşey düz gitmez borsada..
allengir yapıcaksın ki ky tutunamasın..
4,18 garanti kalkarsa şaşmayın..
[U]şimdi anladık mı ? 14:50 de sebepsiz yere biz anlamadığımız şekilde neden gömdüklerini _?[/U]
birisi iki aracı kurum kapışmş olabilir diyordu... :):):
onlar kapışmaz.. bizim paralar kapışır :)
47000 üstü kapanış olur büyük ihtimalle...
Bunlar ky bir iyilik düşüniy gene.:)
900 fikat için iyi :) ...saatlik sat verceekmi bakalım.. :)
[quote=erkan.;131816]Abi onun fişini falan çekmişlerdir ya. İyi bak. :)))[/quote]
Bir kaç güne belli olur Erkan bakalım.;)
vay canına :confused:
[quote=BORSACIOZGUR;131817]kandırmaca bunlaaaar :) herşey düz gitmez borsada..
allengir yapıcaksın ki ky tutunamasın..[/quote]
benımde agzımı bozdurdular....:confused: özür voborsa
yarın tatilmiydi dow tekrar soruyorm soryy
ben long devam ediyorum sıfır işlem
[img]http://img509.imageshack.us/img509/4816/hhrr.jpg[/img]
[i][color=#FF0000][b]FİYATLAR SANAL OLUŞMAYA DEVAMEDİYOR. [/color]
Anadolu Yatırım [/b]
Son 19 İŞ gununde İmkb-100 yuzde +13.85 yukseldi ve sadece 4 iş gunu geriledi. 30Endeks vadeli işlemler borsasında Hazıran ve Ağustos kontratlarda 17 iş gunundekı İmkb-100 endeksinsden iki iş gunu eksik olmasına rağmen yuzde +15.60 yükseldi.
Aynı zaman dilimi içieridende ABD Djı endeksinde gerilme evet yanlış duymadınız gerileme yuzde -7.5 oldu.
Almanya Dax yuzde 10.00
Aynı zaman dilimi içinde Rusya RTSI borsası yuzde -25.5
Brezilya Bovespa yuzde -10.8
Hindistan Bombay borsası yuzde -10.6 düştü
Borsalar kısacası geçen 3 haftada ortalama yuzde -12.7 geriledi ve dünya borsaları ile İmkb-100 endeksinindeki fark çok ciddi olarak açılmış oldu. Ve fiyatların sanal olarak geliştiği ( Köpük veya balon değil) Sanal olarak oluşturulduğu piyasada endeksin gerileme sürecine girmesi grafiklerde son 5 iş gununde oluşan grafik dizisine baktığımızda adeta gunun en yuksek seviyesinden kapanış fiyatların gunun en dip seviyelerde veya yakın oluşması fırsatını buldukları anda çok ciddi olarak sert satış yapacaklarının bir kanıtı veya fiyatlaması olduğunu düşünmekteyiz. Bu nedenle endeksin her an sert bir satış süreci içinde seyredebileceğini düşündüğümüzde piyasadan en azından ciddi bir satış gelmediği müddetçe yeni alış yapmanın oldukça riskli olacağını hatırlatır ve Dünya piyasalarınmda son 15 iş gununde yükselen iki borsadan biri olabn imkb -100 endeksinde önümüzdeki 1 hafta içinde ortalama yuzde -8 ile 10 arasında Mayıs ayının zirve seviyesi olan 43:875 noktasına kadar sert bir satış süreci içine girebileceğini tahminetmektetyiz. (Diğer yukselen borsa ise Yabancı yatırımcıya kapalı işlem gören Çin SHCOMP borsasaı ki yukseliş 1 ayda yuzde 26 olmuştur.)
[b]
İmkb-100 endeksinde 37.000 seviyesi altında 24 saat içinde sert bir satış ve altında kapanış bekliyıoruz bu noktanın kırılması ıle beklenti hedefimiz olan aşağıdaki 34.000 seviyesine hızla gerileyebilir. 30Endeks Ağustos kontratta ise endeksin 47.100 seviyesini kırması ile beraber 43.875 seviyesine kadar gerileyeceğini tahminetmekteyiz.[/b][/i]
[quote=erkan.;131801].lelele
.lelele
.lelele
Ekranlar Vobardı birden.[/quote]
Ben demedim mi ilk düşüşte en çok konuşacak adam sen olacaksın.Vaybe yıllarımızı boşuna vermemiş olacaz yıllar geçince.
[quote=Astatin;131819]900 fikat için iyi :) ...saatlik sat verceekmi bakalım.. :)[/quote]
saatlik bugüne yetişmez sanki ?
yarın düşük açarsa ok..
[quote=QUEEN;131823]yarın tatilmiydi dow tekrar soruyorm soryy[/quote]
evetttt 4 temmuz bagımsızlık bayramı arifesi :::
saatliklerde 2 li tepe var..spotda çok net belli..
[B][U]STOC, RSI,CCI Göstergeler çok yüksek diye yazmıştım bugün..[/U][/B]
birisi de fiyatlar göstergeleri belirler , göstergeler fiyatı değil. demişti.
Valla onu bunu bilmem ama stoc 80; RSI 72; ccı +200 deyken ne yapıyorlar duramıyorlar en azından onu gördük..
Bundan sonrasına tecrübe olur..
Tşkler..
[QUOTE=deks;131825]
İmkb-100 endeksinde 37.000 seviyesi altında 24 saat içinde sert bir satış ve altında kapanış bekliyıoruz bu noktanın kırılması ıle beklenti hedefimiz olan aşağıdaki 34.000 seviyesine hızla gerileyebilir. 30Endeks Ağustos kontratta ise endeksin 47.100 seviyesini kırması ile beraber 43.875 seviyesine kadar gerileyeceğini tahminetmekteyiz.[/b][/i][/QUOTE]
Bakalım imkb 100 37000 üstünde mi kapatacak yoksa altında mı?
[QUOTE=QUEEN;131823]yarın tatilmiydi dow tekrar soruyorm soryy[/QUOTE]
Evet yarın tatil
Garan 4,18 kalkabilir..
[quote=GOKHANFINDIK;131826]Ben demedim mi ilk düşüşte en çok konuşacak adam sen olacaksın.Vaybe yıllarımızı boşuna vermemiş olacaz yıllar geçince.[/quote]
OOOO O senin dediğin te nezamandı.
Bugün al sat yapmayıp zarar yapmıyarak aracı kurumu komisyon zengini yapmıyarak. Çok karlı bir gün geçirdim.
EEEE . Sabahtan beri siz kar yazıyordunuz. Müsaadenizle birazda biz yazalım.
1500 tane alıp 1500 tane satıp 25 puanın peşinde koşup aracı kurumu zengin etmek bana göre değil. Bunu yapmaktansa 1000 puan kar yazayım.
dow tatilken bu piyasa + kapar yarın..
direniyor düşmemek için,düne göre 300 puan ekside halen.
vay canına..
şinncciikkkkkkkkkkkkkkkkkk;
- 60 dklıkda ölmeyen OBO nun peşine o OBOyuda içeren bir ikili tepe yakılır mı?
- Son 10 dakıkada bir alış baskıcığı mı var?
- Ne önemi var sisyemin 47425 den beri satta, niye kapattınki :)
düşünceleri arasında gidip gelmekteyim
adam gibi düşerse shortlarım sıkıştırarak düşürüyorlar kaypakça
dün gecede dedim bunlar kevgire çevirir bu aralar
[quote=enorton;131831]Bakalım imkb 100 37000 üstünde mi kapatacak yoksa altında mı?[/quote]
[B]Üstündee[/B]
Alıntı:
traderx Nickli Üyeden Alıntı
fantomdan birşey öğrendim, forumlar bu açıdan faydalı,
adam ne güzel altta şartlı emir bekliyor, makine hemen satı koydu.
bu tür çok sıkışmanın olduğu zamanlar bende aynı strateji yaparım artık.
QUOTE=traderx;131683]şartlı emir denen bir emir tipi var mesela 47500 kırılırsa sat gibi.[/QUOTE]
Zaten bu sürekli kullandığım bir emir tipi dışarı çıkarken işe giderken sürekli yazıp kullanıyorum yani çıktığı günden beri benim işime çok yatıyo.
Ben yazıyı farklı anladım
otamatik zincir emir girişi var altta emir bekliyor diye yazınca böyle bir emir tipimi yazıyorsunuz anladım. Bu tür emir tipinde 4 emir yazabiliyorsunuz
kolay gelsin
[QUOTE=Astatin;131836]şinncciikkkkkkkkkkkkkkkkkk;
- 60 dklıkda ölmeyen OBO nun peşine o OBOyuda içeren bir ikili tepe yakılır mı?
- Son 10 dakıkada bir alış baskıcığı mı var?
- Ne önemi var sisyemin 47425 den beri satta, niye kapattınki :)
düşünceleri arasında gidip gelmekteyim[/QUOTE]
Yani "VOBiX kapoat bu konuyu desem de kaşınıyorum" diyosun .dng
Olamdı portföyü böl bir kısmıyla sistematik ol bir kısmıyla histematik.
[URL="http://img38.imageshack.us/i/screenhunter7d.png/]"][URL=http://img38.imageshack.us/i/screenhunter7d.png/][/URL][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/1476/screenhunter7d.png[/IMG][/URL]
Ben öyle laga lugaya gelmem kocaoğlan tek önem verdiğim varlığımdır uçacak kaçacaklardanda anlamam neyse arkadaşlara yardımcı olmak baabıyla çarpılmasınlar diye burada uyarıyroum özelden bana yazan arkadaşa teşekkür ederim
[QUOTE=BORSACIOZGUR;131830][B][U]STOC, RSI,CCI Göstergeler çok yüksek diye yazmıştım bugün..[/U][/B]
birisi de fiyatlar göstergeleri belirler , göstergeler fiyatı değil. demişti.
Valla onu bunu bilmem ama stoc 80; RSI 72; ccı +200 deyken ne yapıyorlar duramıyorlar en azından onu gördük..
Bundan sonrasına tecrübe olur..
Tşkler..[/QUOTE]
Eee ben dedim onu da yalan mı? Bu göstergeler neye göre oluşuyor? Benim dediğim gibi fiyata göre mi yoksa bizim bilmediğimiz başka bir şeye göre mi?
DOwda o göstergelerle iki hafta uyumsuzluk negatif oluşturup ayualrı kesmediler mi?
Geceye flat günlükler alda! Saatlik sistem hala alda! İkizler satta! Kafam rahat olsun! Film izleyecem akşam!
[quote=VOBiX;131840]Yani "VOBiX kapoat bu konuyu desem de kaşınıyorum" diyosun .dng
Olamdı portföyü böl bir kısmıyla sistematik ol bir kısmıyla histematik.[/quote]
nasıl biliyorum adamımı :)
yanlış biliyon TOKOBA...sisteme ters poz. taşımanın cezası var..filat olmak serbest...arabayı sürmüyon diye aşırı hızdan ceza kesilirmi??? eyle düşün...csi tokoba
17.14:55 geceye long duy PYY :)
yarın cuma mübarek cuma günleri yüzde 70 artı kapatır ama..
pazartesileri de düşer..
Larossıan sistem ne alemde. almı diyo hala.
[quote=BORSACIOZGUR;131846]yarın cuma mübarek cuma günleri yüzde 70 artı kapatır ama..
pazartesileri de düşer..[/quote]
ihlas holding analizi gibi olmuş :)
eskiden cumadan sonra direkt 1 kademe alırlardı ihlası..
60 bin liraydı peh..
günü 400-500 points civarı artıda bitirdik ama çoğu komisyona gidecek, 14 tur dönmüşüm iyi akşamlar.
pozu yazamayı unutmuşum gceye flat:..: nasıl olsa yarın bir cacık olmaz.
geceyede aynen
herkesde iyi akşamlar
Geceye short...
oooo 47000 altında kapadılar... amaaaaaaa dow toparlar..
bugün biz de iyi tutundul..... dow toparlarsa yarın + açılacağımızı umuyorum..
inşallah forumdaki longlar shortlardan fazladır..
Larossian 5 dk trade sistemin sat verdimi?
Ulem bu PY de her numara var :)
- Alış baskısı
- Satış baskısı
-Alış baskısı süsü verilmiş satış baskısı
- Satış baskısı süsü verilmiş alış baskısı
-Hatta alış baskısı süsü verilmiş satış baskısı süsü verilmiş alış baskısı v.b. v.b. :)
eyiki sistemler var..hele birde uymayı becerebiliyorsanız...
günün özeti; -200 puana kadar ulaşan zarardan sonra +225 le kapanış yaptık...
geceye ise 1/3 şortos
dow un % 2 kaybını görüpte 350 puan düşmemiz gerçekten çok ilginç..
SAT ta kapansakta ben 47225 kısaları 46900 den kapadım.
dow yarın tatilmiş,meydan bizimkilerin..
gözü güç bela aldığımız 300 puana dikerler falan :)
yarın ola hayrola..