[QUOTE=traderx;57677]ahh be guiza saçları jöleleyip çıkmayı biliyonda topa vurmayı bilmiyon...[/QUOTE]
önce kendi liginde kümede kalmayı başarsın da ondan sonra arsenalin karşısına çıksın.
ultraslan
Printable View
[QUOTE=traderx;57677]ahh be guiza saçları jöleleyip çıkmayı biliyonda topa vurmayı bilmiyon...[/QUOTE]
önce kendi liginde kümede kalmayı başarsın da ondan sonra arsenalin karşısına çıksın.
ultraslan
[QUOTE=Vob Trader;57679]önce kendi liginde kümede kalmayı başarsın da ondan sonra arsenalin karşısına çıksın.
ultraslan[/QUOTE]
çok ama çok ayıp bu yaptıgınız bu ne centilmenliğe nede sportmenliğe sığıyor ve bazı şeylerı kaşımaya devam edıyorsunuz :mad:
[QUOTE=Vob Trader;57679]önce kendi liginde kümede kalmayı başarsın da ondan sonra arsenalin karşısına çıksın.
ultraslan[/QUOTE]
yalnız bu yorumu bir arslan değil nankör diye tabir edilen kediler bile yapmazki:mad:bizde müslümanız bizde bu memleketin çocuklarıyız:)
neyse bunlaradn bir nane olmayacak bütün golleri arsenal attı sitenin çoğunluğu şorttu anlayabildiğim kadarıyla djı erimiş bu moral olur en azından.
beyler mrb uzun zamandır ara ara izliyorum kontrat fiyatları 400 e indimi
[quote=serkanyurttas;57683]beyler mrb uzun zamandır ara ara izliyorum kontrat fiyatları 400 e indimi[/quote]
eski dostlara slm
[QUOTE=serkanyurttas;57683]beyler mrb uzun zamandır ara ara izliyorum kontrat fiyatları 400 e indimi[/QUOTE]
yok dostum hala inmedi .lelele hoşgeldin
Hocam kontratlar hala 600 ytl :(
Ayrıca suç Guiza da değil bence, Aragoneste. bugün herkes kesin fark yeriz diyordu zaten... Bu arada ben Beşiktaşlıyım ama Fenerin yenmesini isterdim her mantıklı Türk sporsever gibi...
vıx endeksi agustosun son günlerinden beri ilk defa sat verdi..hemde max. alışta negatif uyumsuzlukla birlikte...
[quote=abka;57687]vıx endeksi agustosun son günlerinden beri ilk defa sat verdi..hemde max. alışta negatif uyumsuzlukla birlikte...[/quote]
sn abka bu 260 haftalık ortalamada tarihe gömüldü saftı dağıldı mı desek
[QUOTE=serkanyurttas;57688]sn abka bu 260 haftalık ortalamada tarihe gömüldü saftı dağıldı mı desek[/QUOTE] aynen duman oldu..
[QUOTE=torsion;57680]çok ama çok ayıp bu yaptıgınız bu ne centilmenliğe nede sportmenliğe sığıyor ve bazı şeylerı kaşımaya devam edıyorsunuz :mad:[/QUOTE]
ne centilmenim ne sportmen ölümüne gsliyim.
hangi centilmenlikden bahsediyosunuz. hiç unutmam süper kupayı aldığımızda sırf seviniyorum diye sokak ortasında beni dövdü fenerliler 1 hafta rapor almışdım. neyi kaşıyomuşum ben bi söle de varsa kaşınacak bişi kaşıyalım.
[QUOTE=traderx;57681]yalnız bu yorumu bir arslan değil nankör diye tabir edilen kediler bile yapmazki:mad:bizde müslümanız bizde bu memleketin çocuklarıyız:)
neyse bunlaradn bir nane olmayacak bütün golleri arsenal attı sitenin çoğunluğu şorttu anlayabildiğim kadarıyla djı erimiş bu moral olur en azından.[/QUOTE]
ben de kedi değilim zaten. milyar dolarlık takım yaş ortalaması 21 olan çoluk çocuk takımı olarak nitelendirilen takımdan 5 tane yemiş siz de gelmiş burda edebiyat yapıosunuz.