-
FLAt kalmaya devam edeceğim sistem SAT ta...fakat tırışkadan verdiler gibime geliyor vadeliye ve tabii ki spota...
şimdi kızacanız bana emme ben yine söyliym...düşüş için BİŞEY EKSİK...
normalde DOW DAX çakılacak -160/170 ler görülecek spot böyle -150/200 puan düşecek...ba ba ba ba....
belkide yanılıyorumdur ama...yarın çıkar kokusu...
-
[B][U]Dow kapanış tahminim 8379 kayıtlara geçsin...[/U][/B]
-
herkese selam . kısa devam ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
-
[quote=SEYYAH;131856]FLAt kalmaya devam edeceğim sistem SAT ta...fakat tırışkadan verdiler gibime geliyor vadeliye ve tabii ki spota...
şimdi kızacanız bana emme ben yine söyliym...düşüş için BİŞEY EKSİK...
normalde DOW DAX çakılacak -160/170 ler görülecek spot böyle -150/200 puan düşecek...ba ba ba ba....
belkide yanılıyorumdur ama...yarın çıkar kokusu...[/quote]
hah sen eksiktin musibet..yine açtın ağzını:..::..: şimdi KUIN de çıkar 17:14 de haber geldi adamlar lonkmuş der. Hatta selçuklu gelir, abi ben vazgeçtim pembe mavi oğlanlardan yılanları saldım longum der... peeeeeee..sus bi..bi akşam sus ya...dng
-
bugün için dow kapanış tahminim yok .. kayıtlara geçsin .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
-
[quote=selçuklu;131858]herkese selam . kısa devam ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/quote]
selçuklu, tebrik ediyorum senin sabrını. :)))
söylemeden geçemeyeceğim.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;131846]yarın cuma mübarek cuma günleri yüzde 70 artı kapatır ama..
pazartesileri de düşer..[/QUOTE]
yok cumaları pek belli olmaz kafasına göre takılır ... .....
pazartesileri genelde artar .. salı günleride çöker genelde .... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool::cool::cool:;);););)
-
vay anasını be ne seansdı
-
[QUOTE=selçuklu;131860]bugün için dow kapanış tahminim yok .. kayıtlara geçsin .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]
Açılmamak üzere kapanacak gibi olmuş. :::
-
[quote=selçuklu;131860]bugün için dow kapanış tahminim yok .. kayıtlara geçsin .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/quote]
ah selçuklu ah..hep senin yılanlar yüzünden bunlar..sanırım bunlar senden habersiz üremişler.. şimdi senide yiyolar...yak onları yak yak...:..:
-
[QUOTE=VOBiX;131864]Açılmamak üzere kapanacak gibi olmuş. :::[/QUOTE]
:D evet bu gece çökerse dow geçici olarak işlemlere ara verebilirler... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
-
[QUOTE=Astatin;131865]ah selçuklu ah..hep senin yılanlar yüzünden bunlar..sanırım bunlar senden habersiz üremişler.. şimdi senide yiyolar...yak onları yak yak...:..:[/QUOTE]
yok ben yakamam yazık hayvanlaraüüüüüüüüü .. ama mavi oğlanlara söyleyim .. onlar hallederler ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:;);););)
-
IMF PAKISTAN PROGRAMI ICIN GORUSMELERI HAFTASONU TURKIYE'DE YAPACAK-CNBCE
-MATRIKS-
Güçlü duruşumuzun sebebi [B][U]GARANTİ [/U][/B]Bu haberdir (Taraf olmasak da):D
-
[quote=erkan.;131834]OOOO O senin dediğin te nezamandı.
Bugün al sat yapmayıp zarar yapmıyarak aracı kurumu komisyon zengini yapmıyarak. Çok karlı bir gün geçirdim.
EEEE . Sabahtan beri siz kar yazıyordunuz. Müsaadenizle birazda biz yazalım.
1500 tane alıp 1500 tane satıp 25 puanın peşinde koşup aracı kurumu zengin etmek bana göre değil. Bunu yapmaktansa 1000 puan kar yazayım.[/quote]
Ben ikisini de yapıyorum.Hem aracı kurum zengin oluyor hem ben.Ama seninkinde piyasa zengin oluyor.Çünkü inatlaşıyorsun.
-
[quote=BORSACIOZGUR;131846]yarın cuma mübarek cuma günleri yüzde 70 artı kapatır ama..
pazartesileri de düşer..[/quote]
Bütün tarımdışı istihdamlar cuma günü gelir.Öyle bir öpüyorlardı ki geçmişte.Ey gibi günler.:D
-
[quote=enorton;131851]Geceye short...[/quote]
Gözlerimi yaşarttın abi sistemmi?:D.dng.heyk.kom
-
[quote=Astatin;131854]Ulem bu PY de her numara var :)
- Alış baskısı
- Satış baskısı
-Alış baskısı süsü verilmiş satış baskısı
- Satış baskısı süsü verilmiş alış baskısı
-Hatta alış baskısı süsü verilmiş satış baskısı süsü verilmiş alış baskısı v.b. v.b. :)
eyiki sistemler var..hele birde uymayı becerebiliyorsanız...
günün özeti; -200 puana kadar ulaşan zarardan sonra +225 le kapanış yaptık...
geceye ise 1/3 şortos[/quote]
Günün özeti 150 puan eksiden 600 puan artıya geçtim günü brüt 300 puan net 200 puan karla kapattım.üüü:o
-
Dji OBO...?
Dji OBO yu çalıştırırsa 7.500 ler potaya girecek gibi.Tehlikeli noktalarda dans ediyor.8.250 izlenmede...
Bol şanslar...
[URL="http://img190.imageshack.us/i/djiobo.jpg/"][IMG]http://img190.imageshack.us/img190/5848/djiobo.jpg[/IMG][/URL]
-
[quote=GOKHANFINDIK;131872]Gözlerimi yaşarttın abi sistemmi?:D.dng.heyk.kom[/quote]
İsmi Var Onun :PASCAL +.
-
[quote=GOKHANFINDIK;131870]Ben ikisini de yapıyorum.Hem aracı kurum zengin oluyor hem ben.Ama seninkinde piyasa zengin oluyor.Çünkü inatlaşıyorsun.[/quote]
Ne inatlaşacam.
Çin atasözü belli., Hint atasözü belli.
Zararına pozisyon kapatmaktansa. Bekleyip karlı pozisyon kapatıyorum.
Ve çokta mutlu oluyorum.
Bir İran atasözü .
Düşecek Vob. Dax tan belli olur.
Bir Kırgız atasözü .
Dowun vadelisi kızarırsa aldanma vobun artısına.
Ben inat etmiyorum. Eğer Dow ve Dax + olsaydı inan zarar bakmaz pozisyonu değiştirirdim. Tüm gün boyu en yüksek yer olan 47.750 deki zararım. Pazartesi - Salı yaptığım karın 1/6 sı idi.
Ve görüldü ki gün sonunda sen haklıymışsın 47.800 ü aştık. 48.000 e ulaştık. Tebrik ediyorum.
Kaç pozisyon açıp kaç pozisyon kapattınız. Ve kaçını [U][SIZE=3]zararla [/SIZE][/U]kapattınız.
Bizimle paylaşırmısınız.
-
[quote=excali;131869]IMF PAKISTAN PROGRAMI ICIN GORUSMELERI HAFTASONU TURKIYE'DE YAPACAK-CNBCE
-MATRIKS-
Güçlü duruşumuzun sebebi [B][U]GARANTİ [/U][/B]Bu haberdir (Taraf olmasak da):D[/quote]
Bize de yandan çorba parası verirler diye belki..dng
-
[QUOTE=Larossıan;131841][URL="http://img38.imageshack.us/i/screenhunter7d.png/]"][URL=http://img38.imageshack.us/i/screenhunter7d.png/][/URL][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/1476/screenhunter7d.png[/IMG][/URL]
Ben öyle laga lugaya gelmem kocaoğlan tek önem verdiğim varlığımdır uçacak kaçacaklardanda anlamam neyse arkadaşlara yardımcı olmak baabıyla çarpılmasınlar diye burada uyarıyroum özelden bana yazan arkadaşa teşekkür ederim[/QUOTE]
laross.. grafiklerin çok işe yarıyo biliyosun:)ama kocaoğlan bu sefer zarar yazcak benim adamlar öyle diyor..:..:
-
[quote=erkan.;131875]Ne inatlaşacam.
Çin atasözü belli., Hint atasözü belli.
Zararına pozisyon kapatmaktansa. Bekleyip karlı pozisyon kapatıyorum.
Ve çokta mutlu oluyorum.
Bir İran atasözü .
Düşecek Vob. Dax tan belli olur.
Bir Kırgız atasözü .
Dowun vadelisi kızarırsa aldanma vobun artısına.
Ben inat etmiyorum. Eğer Dow ve Dax + olsaydı inan zarar bakmaz pozisyonu değiştirirdim. Tüm gün boyu en yüksek yer olan 47.750 deki zararım. Pazartesi - Salı yaptığım karın 1/6 sı idi.
Ve görüldü ki gün sonunda sen haklıymışsın 47.800 ü aştık. 48.000 e ulaştık. Tebrik ediyorum.
Kaç pozisyon açıp kaç pozisyon kapattınız. Ve kaçını [U][SIZE=3]zararla [/SIZE][/U]kapattınız.
Bizimle paylaşırmısınız.[/quote]
Paylaştım üstte.Günü artı kapattım.Sanırım 30 defa poz değişmişimdir.20 si karlı 10 u zarardır.
-
[quote=QUEEN;131878]laross.. grafiklerin çok işe yarıyo biliyosun:)ama kocaoğlan bu sefer zarar yazcak benim adamlar öyle diyor..:..:[/quote]
Senin adamlara sen selam söyle.Ben longken kocaoğlanın arkasındayım.Hiç bir halt olmaz.
-
-
[quote=Astatin;131859]hah sen eksiktin musibet..yine açtın ağzını:..::..: [B]şimdi KUIN de çıkar 17:14 de haber geldi adamlar lonkmuş der.[/B] Hatta selçuklu gelir, abi ben vazgeçtim pembe mavi oğlanlardan yılanları saldım longum der... peeeeeee..sus bi..bi akşam sus ya...dng[/quote]
la zati adamlar LONK kabak çiçevi gibi belli oliy artık :::
ben adamları tanımıym onları kuvin abla tanıy.sağolsun buün bana sütlen piskütte verdi kuvin abla :::
düşüş için BİŞEY EKSİK kafamı bozarsan bu BİŞEY yarın ÇOK ŞEY olur o zaman bu borsa hiç düşmez.sen benim suyumdan git benim tepemin tasını attırma :::
-
[quote=GOKHANFINDIK;131877]Bize de yandan çorba parası verirler diye belki..dng[/quote]
Kalın yazıdaki kısmın pozisyonuna dikkatinizi çekerim. Bu sefer mail atmamış :D
-
dow az sonra yükselir ama vobu bilmem :) eurusd yukarı çıkar fakat gbpusd 100 pip yukarı diyorum :)
-
[QUOTE=mavi;131874]Dji OBO yu çalıştırırsa 7.500 ler potaya girecek gibi.Tehlikeli noktalarda dans ediyor.8.250 izlenmede...
Bol şanslar...
[/QUOTE]
sayın mavi sol omuz için mavi yeri değil de yeşil yeri almanızın özel bir nedeni var mı?
[IMG]http://i40.tinypic.com/4g4yfr.jpg[/IMG]
-
LONG sinyali gelsede LONG yapsak be...iyiydik öyle püfür püfür havalı havalı yukarı gidiyorduk :::
hem borsaların düşmesi kötü bişey arhadaşlar.ekonomimiz adına hoş şeyler değil.hem sadece kendinizi düşünmeyin spotta malda kitlenen arhadaşlarımız var.birazda onları düşünün.siz hep bana rabbena diyonuz. :D
SHORT ta neymiş yirim SHORT u :::
hem düşüş için BİŞEY EKSİK :D
-
[QUOTE=QUEEN;131878]laross.. grafiklerin çok işe yarıyo biliyosun:)ama kocaoğlan bu sefer zarar yazcak benim adamlar öyle diyor..:..:[/QUOTE]
Başabakan bile attan düştükten sonra kocaoğlan da gerekrise bir iki sendelesin. Olacak o kadar. Maşallah diyelim de nazar ermesin. .lelele
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131880]Senin adamlara sen selam söyle.Ben longken kocaoğlanın arkasındayım.Hiç bir halt olmaz.[/QUOTE]
lonk değil artık edamlar dedik yaww..öğlen döndüler son longları kapattılar uyanık:p.lelele
-
[QUOTE=SEYYAH;131886]LONG sinyali gelsede LONG yapsak be...iyiydik öyle püfür püfür havalı havalı yukarı gidiyorduk :::
hem borsaların düşmesi kötü bişey arhadaşlar.ekonomimiz adına hoş şeyler değil.hem sadece kendinizi düşünmeyin spotta malda kitlenen arhadaşlarımız var.birazda onları düşünün.siz hep bana rabbena diyonuz. :D
SHORT ta neymiş yirim SHORT u :::
hem düşüş için BİŞEY EKSİK :D[/QUOTE]
Yüzme bilmeyen adam cansimidini taksın (hissesini satsın ya da vobdab hedge etsin). YOksa yüzme bilmeyip de denize girmek de ısrar eden adam boğulmasın diye ....... (ferisini getireedim siz canınızın istediği gibi tamamlayın :D)
-
[quote=QUEEN;131878]laross.. grafiklerin çok işe yarıyo biliyosun:)ama kocaoğlan bu sefer zarar yazcak benim adamlar öyle diyor..:..:[/quote]
Canı sağolsun zaman gösterecek bakalım.:..:Erken konuşmamak lazım Queen.Nasıl olsa hepimiz burdayız hehehe.
-
[quote=GOKHANFINDIK;131879]Paylaştım üstte.Günü artı kapattım.Sanırım 30 defa poz değişmişimdir.20 si karlı 10 u zarardır.[/quote]
Size cevap verirken yazmışsınız.
Teşekkür ederim verdiğin bilgi için.
Burdan almam gereken ders. sizin 3 pozisyondan 1 i tutmadı.
Ozaman ters pozisyonda olanları lütfen bilgisiz ve tecrübesiz görmeyiniz.
Hele hele küçümsemeyiniz. Evet pozisyonunuzu bizle paylaşmanız tabiki önemli ama taşımıyorsak o bizim bileceğimiz şeydir. Herkes kendi pozisyonundan sorumludur.
Kafadan günü zararla açtınız. saat 10 da simit satanlar arasındamıydınız.
----
Bugün 47200 den longlayıp. - veya short pozisyon kapatıp long olanlar,
47600 üzerinden shortlayanlar
varya onlar bugün kazandı.
Onları tebrik ediyorum. Esas kazananlar bana göre onlardı.
Aracı kurumuda zengin etmedi. Stresi ise minumum düzeyde yaşadı.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131872]Gözlerimi yaşarttın abi sistemmi?:D.dng.heyk.kom[/QUOTE]
Evet sistem ama sistem bu aralar kötü gitmeye başladı. 3 günde 1500 puan zararım var. Temmuza kötü başladık malesef :(
-
Gökhan stres olmuyor ki ben "bu vobdaki paramı kaybetsem de bana artık koymaz" dedi. Unumu eleyip eleğimi astım diyor yani. Artık kazanmaktan çok eğlencesine takılıyor. Neticede 30 işlemin 29u zararlı 1i karlı olsa ve toplamda günü artı kapatıyorsa tek işlemle günü artı kapatan ile Gökhanın arasında bir fark olmaz. Sonuç aynıdır. Kazanılmıştır. Aracı kurumun zengin olması ikinci plandadır. Aracı kurum kazanamsa kepenk vurur gider. Aracı kurumalrın sayısı azalınca rekabet zayıflar verilen hizmetin kalitesi düşer. Bu yüzden aracı kurumalr işkinci planda kalmak şartıyla yaşatılmalıdır. İlk planda şahsi portföy gelmeli.
Gökhanın sakin halleri bunlar ve tarzı bu şekilde. Bir de kalaycı versiyonu versiyonu onun. :D
-
[quote=VOBiX;131887]Başabakan bile attan düştükten sonra kocaoğlan da gerekrise bir iki sendelesin. Olacak o kadar. Maşallah diyelim de nazar ermesin. .lelele[/quote]
kocaoğlanın attan düşmesi (kaba bi hesapla) 2.000 puan terse getirir adamı ama. çok hızlı sinyal veren bi sistem değil ve 1500 puanın üzerinde terse gelmesine rağmen sinyali bozmayan bi sistem çünkü. :)))
yani o saatten sonra bi de bozmasına sebep olacak bi puan yerse, 500 puan da ona desek, etti 2.000.
yok yok, terse gelmesin kocaoğlan! :..:
-
[QUOTE=enorton;131892]Evet sistem ama sistem bu aralar kötü gitmeye başladı. 3 günde 1500 puan zararım var. Temmuza kötü başladık malesef :([/QUOTE]
Ona da bir maşallah diyelim. Nazara geliyorlar işte böyle. Platinin yeni versiyonu da MAyısta 7500 puan yapmıştı eksi kapanan ayı yoktu. Haziranda -2750 puan yaparak Mayısdaki kazancın üçte birini yedi ama bu aya iyi başladı. Arada bir oluyor işte piyasanın hallenmesine göre. [IMG]http://tbn2.google.com/images?q=tbn:gC-mCNPCcm6GiM:http://www.mavigenc.com/wp-content/uploads/2008/01/nazar.JPG[/IMG]
-
YOksa yüzme bilmeyip de denize girmek de ısrar eden adam boğulmasın diye ......can simidini getirecek değilim.... nasıll??