-
[quote=The Tatar;347617]gerçek bir jip seçmişsin patron tebrik ederim..
inşallah ileride land cruıser da alırsın..
tur isterim bak land den ona göre :::[/quote]
heee..görsel olarak seçmek kolay::::::::: nirde o kadar mangır bizde..yannız test sürüşü şeettik...araba gürül gürül power diyim ben sana..daş toprak çukur çamur alayına düz gidiyo..bulunduğum yerin kralı benim diyor..:..::..::..: Nissan x-trail aynı sınıf değil tabe ama o da iyi...
Toyota LC ise ay kadar uzak bana:..::..:
-
şş astet.
sence pala var mı:::
-
[quote=nunu;347618]a graska please![/quote]
amanınnn herkes short düşmez burası :::
-
[quote=unlimitted;347620]şş astet.
sence pala var mı:::[/quote]
yok..ama bence LEBRON var:D:D
-
[quote=The Tatar;347621]amanınnn herkes short düşmez burası :::[/quote]
dariliyorum ama. ben protokoldenim:D
-
yalnız gıllanmaya başladım dıtatar abi
-
buradan artık daha fazla düşmesi benim için anlamsız o yüzden desteklemiyorum bu düşüşü ve karşı çıkıyorum
seanstan sonra taksim de protesto yürüyüşü yapacağımı bildiririm
-
pala bence gel gel yapıyor 76950 altında günlük kapanış yarına eksi gap yapar demedi demeyin ha :)
-
sp bazilarinin vize notlarini acikliyo, dikkayttt...
-
[quote=reverse;347625]buradan artık daha fazla düşmesi benim için anlamsız o yüzden desteklemiyorum bu düşüşü ve karşı çıkıyorum
seanstan sonra taksim de protesto yürüyüşü yapacağımı bildiririm[/quote]
seninki daha medeni bi davranış tabe..bubi abi düşmeyince havlayalım diye bir öneri getirmişti, ben de çok karizmatik olmuyor onun yerine gırlayalım demiştim:D
aslında hemen her şey long diyor...ama benim bildiğim Lebron bu kadar kolay yedirmez..mesela dow gevşemeye başlar az birşey o burda ışık hızı ile basar..longları patlatır ve taze şort açtırır aşşşadab..sonra dow artı kapar lebron da +1000 açar falan..böyle bişey lazım..kuru kuru almaz şimdi ganaatimce
-
[quote=nunu;347623]dariliyorum ama. ben protokoldenim:D[/quote]
NUNİ,
ABD de 2 . el bağyandan temiz Mitsubishi Pajerolar kaçtan gidiyi:o 1 dene aps ile göndersen..fedex de olur:o
-
s&p bizede not versene loo