-
[quote=TÜRKOĞLU;347637]iyice psikopata bağladılar bunlar.sabah 11 den bu yana 600/900 arasında sürünüyor.son 1,5 saat ise 800/900 arasında...şaka gibi lem....[/quote]
hoşgeldin patron,
set çalışanları ve artizler gibi yürüyüşmü yapsak istiklalde :::
genç vobçular yataylıktan ve tek bar haşırtoslarından rahatsız diye :..:
-
[quote=TÜRKOĞLU;347644]Fcuk...[/quote]
Advertising..diyue tişort var dı deel mi PAMBIK
-
[quote=The Tatar;347641]bana graşka nın resmini çizebilirmisin patron :)))[/quote]
ben munzamin resmini cizebiliyorum:)))
-
[quote=Astatin;347629]seninki daha medeni bi davranış tabe..bubi abi düşmeyince havlayalım diye bir öneri getirmişti, ben de çok karizmatik olmuyor onun yerine gırlayalım demiştim:D
aslında hemen her şey long diyor...ama benim bildiğim Lebron bu kadar kolay yedirmez..mesela dow gevşemeye başlar az birşey o burda ışık hızı ile basar..longları patlatır ve taze şort açtırır aşşşadab..sonra dow artı kapar lebron da +1000 açar falan..böyle bişey lazım..kuru kuru almaz şimdi ganaatimce[/quote]
ben bugün için 77.300 altını dahi beklemiyordum ama yanılmışım
dün gece genel olarak baktığımda munzamdan sonra düşmeye direnç göstermiş bir piyasa vardı ve dow un da fake düştüğü kanaatinde olduğum için çıkacağımızı öngörmüştüm
-
[quote=unlimitted;347643]hakkat sordum la, pala diye bişey olduğuna inanıyon mu inanmıyon mu :)[/quote]
şöyle yanıt vereyim...10 gontratı 250 gontrata çıkarmamış olsaydım o zaman PALA diye birinin varlıpına inanabilirdim:D:D:Dşaka..
Cevap Veriyorum : PALA'nın olduğuna inanmıyorum...
-
vurun gayfeye :p:p:p
ben hala seçim rallisi bekliyorum ama fakat sistem gereği şortingen.ama fakat kapanışa al verir diye düşünüyorum.seçim rallisi olacak ya :D:D:D
-
Altına yay koymuşlar mübareğin...
-
[quote=nunu;347648]ben munzamin resmini cizebiliyorum:)))[/quote]
goldman bugün çizdi munzamın resmini,
% 10 traşladı hedef değerlerinden :D
-
A_ha, Aha, Aha..gördüm olayı gördüm...pasifdeki şort kavır emri iptal ve üstüne 800 den taze şort
-
[quote=Astatin;347645]onlarda hala inecek not galdı mı yawww..amam buhaberler gurtarmaz bizi dıtatar...bak 875 maliyetlileri de gapadım 775 den..kaldı 725 maliyetliler..onları da 525 den gaparım düşerse tabe[/quote]
erken olmazmı patron 525 kavurma :..:
-
he firma sahibi benim :D:D:D:D
HeLLim hanımada 5 kuruş vermedim reklam için :p
[quote=Astatin;347647]Advertising..diyue tişort var dı deel mi PAMBIK[/quote]
-
yaw hayret yaw...yeni avatarımı Dıtatar'dan başka kutlayan olmadı..oysa ne kadar derin manalar içeriyordu...Adam sanatçı ruhlu anlıyo tabi sanattan...heheheheheheh...herşey para olmamalı arkadaşlar reca ederim...bir de pajero var..heheheee...