-
[QUOTE=mbm;57759]uzunları fulledim....yön bu saatten sonra yukarıdır kanımca.......
özellikle yurtdışında tepki geliyorum diyor...[/QUOTE]
kardeşim hoşgeldin ben flat halen 15 dakk long signal gelsin gelceyim yanına . bugun isim cok cıkyor ekrana az bakyorum amma 1 goz ekranda.
-
facia son sürat devam edecek sabaha dolar 1,70. biraz daha long gemisine bindirilsin millet gemiye torpido yollanır.
-
[QUOTE=Vob Trader;57774]facia son sürat devam edecek sabaha dolar 1,70. biraz daha long gemisine bindirilsin millet gemiye torpido yollanır.[/QUOTE]
yazmamımı beklodunuz be sağlam geldi torpido :)
-
-
[QUOTE=traderx;57732]32350 ile hassas noktamıza dokunduk benden şort 32400 üstü kısalar tehlike arz eder.[/QUOTE]
bu saatte sorulması gereken tek soru şortlar gece taşınırmı?
panik noktalardan birinde piyasaya bırakılmalımı?
-
dsi deki ağanın parası bitti boğazına kadar şortta amcam kar geldikçe basıor şorta
-
Vob trader, dolar 3 ytl olurmu?, yarın 1,70 olacağını bilen, zirveyi
de biliyordur diye soruyorum, yanlış anlama sakın:), saygılar.
-
şu dolar 5 lira olsada kurtulsak yeni zenginlerimiz ve yeni batık şirketlerimiz işssizlerimiz, nurtopu gibi reel krizi elimize alsak en azından bekleye bekleye sürünmeyiz sabit kurun güzelliği sabah kalkıyorsun kuş gibi hafif:)
ana haber bültenleri zevkten dört köşe bas bas haberler ne güzel:
-
[QUOTE=bull market;57779]Vob trader, dolar 3 ytl olurmu?, yarın 1,70 olacağını bilen, zirveyi
de biliyordur diye soruyorum, yanlış anlama sakın:), saygılar.[/QUOTE]
valla dün 1.60 açarız sabah dedim bi anama sövmedikleri kaldı. sabah 1.63 açtık. dolarda tahmin yapanları vatan haini ilan ediolar abi. rakamlar sana gerekli cevabı verir zaten:) saygılar bu arada
-
[QUOTE=bull market;57779]Vob trader, dolar 3 ytl olurmu?, yarın 1,70 olacağını bilen, zirveyi
de biliyordur diye soruyorum, yanlış anlama sakın:), saygılar.[/QUOTE]
Sayın catedrale sorun onu. O, 3YTL olur demişti.
-
dün 30000 görülür dedim biraz abarttık :) ama 31 civarı bekliorum :)
-
Herkese merhaba, dünkü kısalarla devam diyorum...
Forumda yine ortam gergin, sn catedralin söylediklerine katılıyorum. Son 4-5 yıldır ülkede düşük kurdan nemalanan bir kesim vardı ve onların yüzünden kur eridikçe eridi. Hani derler ya bir yayı ne kadar uzun süre bastırırsan o kadar yükseğe fırlar diye,şuandaki durum da ona benziyor. Ama bunda sevinilecek bişey yok, insanların ve benim de kızdığım nokta bu...