-
[quote=Astatin;347652]şöyle yanıt vereyim...10 gontratı 250 gontrata çıkarmamış olsaydım o zaman PALA diye birinin varlıpına inanabilirdim:D:D:Dşaka..
Cevap Veriyorum : PALA'nın olduğuna inanmıyorum...[/quote]
palayı "birlikte, haberli hareket" olarak tanımlıyorum. 1 kişi değil yani yanlış anlama.
peki madem pala diye bişey yok, piyasanın bazen cayır cayır işlem geçmesini, bazen de son 1 haftadır olduğu gibi 1.000 puanlık bir hareketten sonra saatlerce aynı yerde kalmasını nasıl yorumluyorsun?
yani eğer alan satan sen bensek niye bazı günler öyle bazı günler böyle.
tesadüf mü?
ciddi soruyorum hakkat fikir öğrenmek için.
-
600 / 500 aralığında neredeyse 2000 bin kontrat var...
yoksa ?
-
[quote=The Tatar;347668]600 / 500 aralığında neredeyse 2000 bin kontrat var...
yoksa ?[/quote]
sildiler vay canına sabahtan beri durup dururdu :)))
-
[quote=unlimitted;347664]palayı "birlikte, haberli hareket" olarak tanımlıyorum. 1 kişi değil yani yanlış anlama.
peki madem pala diye bişey yok, piyasanın bazen cayır cayır işlem geçmesini, bazen de son 1 haftadır olduğu gibi 1.000 puanlık bir hareketten sonra saatlerce aynı yerde kalmasını nasıl yorumluyorsun?
yani eğer alan satan sen bensek niye bazı günler öyle bazı günler böyle.
tesadüf mü?
ciddi soruyorum hakkat fikir öğrenmek için.[/quote]
ABi ben ona büyük paranın pozisyon ayarlaması diyorum...Yoksa KY yi düdüklemek için ekran başında kontrat syan 1-2 adam olduğuna inanmıyorum....
Şöyle örnekleyeyim: ben MTX veri terminalim yokken ve piyasanın abd den gelen verileri v.b. taktığını bilmezken VOB da daha başarılı trade ediyordum..:) Yani piyasanın sana (piyasa ile kasıti ekrandaki serseri hareketler, yorumcuların oluşturduğu saçma salak beklentiler, abartılan verilerin önemi hikayesi) illüzyon yapmasına izin vermiyorsan, PALA sensindir..:::Hırs ise en büyük illüzyon
-
gorkuyorum patron,ü[url]www..[/url]
-
iste buuu deli eder beniiiiiiii, iste bu deli eder beniiiiiiiiii,
deli ederrrrrrrrrr
deli eder, deli eder
yuregimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Demek palaya inamıyorsunuz. Bu neydi şimdi. :D
-
[quote=Astatin;347672]ABi ben ona büyük paranın pozisyon ayarlaması diyorum...Yoksa KY yi düdüklemek için ekran başında kontrat syan 1-2 adam olduğuna inanmıyorum....
Şöyle örnekleyeyim: ben MTX veri terminalim yokken ve piyasanın abd den gelen verileri v.b. taktığını bilmezken VOB da daha başarılı trade ediyordum..:) Yani piyasanın sana (piyasa ile kasıti ekrandaki serseri hareketler, yorumcuların oluşturduğu saçma salak beklentiler, abartılan verilerin önemi hikayesi) illüzyon yapmasına izin vermiyorsan, PALA sensindir..:::Hırs ise en büyük illüzyon[/quote]
ne kadar çok veriye bakılırsa algı o kadar bozuluyor ve hata yapma olasılığı artıyor
sade olan güzeldir
-
[quote=aslan;347678]Demek palaya inamıyorsunuz. Bu neydi şimdi. :D[/quote]
7 cüceler...:p
-
Pala'nın en büyük numarası insanları onun olmadığına inandırmasıydı... :)
-
Satacak adam kalmayınca, alanın mantar gibi türemesi:p
-
[quote=nunu;347676]iste buuu deli eder beniiiiiiii, iste bu deli eder beniiiiiiiiii,
deli ederrrrrrrrrr
deli eder, deli eder
yuregimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/quote]
shortçulara gelsin diyosun yani :)))