dax %8 düşmüş bizim egonomiye bak pehhh
Printable View
dax %8 düşmüş bizim egonomiye bak pehhh
[quote=Astatin;443306]böyle birşey yaparsa 3 ayda ky portfoylerin buyuk kısmı duman olur..Bu arada kırmızı indikde haftalık pivot 103800
[IMG]http://i45.tinypic.com/v8e8oj.png[/IMG][/quote]
hacı..ara ara bu ihtimal gözümün önüne geliyi...gorkmalı mı gorkmamalı mı, yoksa hiç umursamamalı mı...heheh..üçgen filen ama marj geniş..neyse yaw...du bahalım
300 geçildi..
nolacak şimdi merak içindeyiz.
yes he can
yükseliş hedefini zart diye yapmadı
sabah beri
kıvrandırdı ve tüm günü geçirdi...
[B][U]böyle olunca acaba çıkış bittimi dedirtti.. gene tuzak... [/U][/B]
[B]103 bekliyodum... görüyoz hali puhahaha[/B]
[U]102,950 hedef[/U]
hemen hemen tamamdır rekkemler... satabilir ben shortları arttırdım buradan.. hadi bakalım :)
gazamız mübarek olsun..
15 dklıkda dev tobo var hacı..yada süsü :)
şimdi burası nasıl 100.400 kapatacak
ŞAKA GİBİ DİMİ..
100.400 kaPanış bekliyorum
daha çok beklerim
Puhahahahaha
saldırıyor..burçlardan burçlardan
102,950-100,400
:)
NasıLda alıyor ha ha ha ha ha
Kapanış efsane olacak bu gidişle :)
alo garanti...tatil öncesi eft miz vardı..hehe
tatilde bu kapanış konuşulacak
yeni doğan çocuklara ismi verilecek bugünün... PUhahahah palavraya bak yaa
haydi memü...appas yola çıkar..efsanegapanis.com olur dediginb gibi işşalllah
nere haci tatilemi gidiyon
[QUOTE=seagate;444010]102,950-100,400
:)[/QUOTE]
[B]alımları peşi ardı arkası kesilmiyor
102.900 görüldü
Puhahahahahah[/B]
.lelele.lelele.lelele
[B][U]
Peki ya kapanış nasıl OLACAK ?[/U][/B]
[B]pehh satışın s si
yok
dünya düşüyor
buna alım
geliyor
kapanışa 30 dakka var..[/B]
öyle bir ortam yaptıki gene :) pUhahaahahhahaha
[B]
ele zevKLİki[/B]
ve 103 görüldü...
2 3 gün 103 bekle
her türlü tuzakla gitti kapanışta yaptı..
demekki
rakamı yazacaksın
ekrana bakmayacaksın...
future larla dowa coşkuyu verdiler
dow eksi olacağını biliyordum
ama dow eksiye gidince
bunu alacaklarını
tahmin etmemiştim
savaş meydanında gömdüler gene..
burası tuzağın mezarlığın kralı...
yok böyle biyer..
[quote=seagate;444081]future larla dowa coşkuyu verdiler
dow eksi olacağını biliyordum
ama dow eksiye gidince
bunu alacaklarını
tahmin etmemiştim
savaş meydanında gömdüler gene..
burası tuzağın mezarlığın kralı...
yok böyle biyer..[/quote]
bırakırsa bırakırlar seagate patron,..42+21=63 hafta total,...
bunun analizi seagate patron,...pro işte bu analiz,...
sittir et bu lavukları, bir bok yiyecekleri de yok ayrıca, sadece cüzdanını ayr et, kendine oyna onlara deyil,....basın onlardan, hükümetler onlardan,...ama halklar hiç bir zamn onlardan deyildir, dalkavuklar bulur yerleştiriler araya dönem dönem hepsi o, ...
zamana iyi yayılan, spread eden sonrasında çözülmeden sıkı duracak,...esas bu,...
sinusu her yerde geçtiler yukarı, abesle iştigal bölümündeler şimdi,...abes gittikten sonra elbet, iştigale sıra gelecek,....
bu iş zamn işi seagate patron,...zaman dolmadan 50 tane mantar olay bulsan trash,...
dow un dehşet artısına ve terör örgütünün çekilme açıklamasına bu kadar az artı enteresan... fırsat buldu mal mı yıkıyor yoksa "şeytanın en büyük başarısı, insanları olmadığına inandırmaktır" mı yani zayıf açtı süsü verip sonra uçuracak mı...peee..make your choice..iihihihihi..saw destere geri geldi
saatlikteki takoz da yukarı kırılmış ya la..en azındna şu an itibariyle
hacim yüksek ilk seans..
valla abi bilmiyorum ben short devam ediyorum.
dax 200 günlükten 100 günlüğe tepkisini tamamladı dow sp obo oldu hareketleri tamamladı.. buda 104 den düştüğü barı komple geri aldı..
erken açtım şortu mutsuzum..
saatlik 101.300 den ala geçince long olmak lazımdı.. ama beceremedim yine :(
102.300 de tuzak yaptı itneler.. çıkış bitmiş gibi tuzakmı değilmi derken...
bugun büyük hacimle satış gelirse veya patinajda kalırsa tepe tamamdır yoksasını boşverdim..
eğer düşüş olursa 100.400 den alım yapacaktım bundan vazgeçtim eğer başlarsa dimdik devam edere döndüm..
102325 yandığında longa geçilmeliydi ama bilmeme rağmen o kapasite yok malsef olmuyor..
memügeyt,
Cuma yoldayken ben, fdj e basarlarken burayı almışlar..Ekran başınd aolsam sanırım long olmasam bile şortları kapatırdım..kısmet değilmiş needek..Sabah 700-750 arasında stoplayıp, stopladığım şortların iki katı lıng açtım..103800 haftalık pivot..bir çeşit yazı tura attım yani... Coşkulu bir 5 umudunu fırına verdik yine..hani ew teorisinde olduğu gibi bol coşkulu ama 3 tepesi ile aynı veya onla nunu yapan bir new high 5... ama her an piston düşebilir...o ayrı... mevzu şu; bunca iyi gelişme habere rağmen bu temkinli yükseliş, mal devrimi yoksa trene az adam alma isteği mi..devamı sanırım 8-9000 puan olacak..
sen biliyon abi ben beceremiyorum olmadı gene :(
[B]bildiğim saatlik 84 bin altına geçerse spot sata geçer
vobda 102,225 yandımı sata geçer [/B]
saatlik barlarda yükseliyor tabi rakamlar
[B]onun harici
saatlik alda
günlük satta[/B]
dowda dün
tiyatro vardı
güya suriye hackcileri hesabı hacklemiş vs. obama yaralı diye twit atmışlar
yav buna kim inanır..
[quote=seagate;444179]sen biliyon abi ben beceremiyorum olmadı gene :(
bildiğim saatlik 84 bin altına geçerse spot sata geçer
vobda 102,225[/quote]
yok hacı.. bilmek bilmemek olayı değil..dedimya bulunduğu seviye itibariyle yazı-tura hikayesi... şunca iyi haber gelişmeden sonra; aşağı göçerse o zaman 1 haftadır mal devri yaptığını anlayacağız...tersi olursa da kucağa şort kek topladığını...bugünkü kapanış mühüm...yeterki bol zigzag yapmasın..sonuçta gideceği tarafa sıkı gidecek
101300 al ve halen alda ne kadar kolay yaa bi türlü olmuyor..
long ve gorku doluyum
Asti patron forumda lotodan voleyi vurdu , yurtdışında tatil yapıyor
dedikoduları dolaşıyor :)
[quote=gnome;444228]Asti patron forumda lotodan voleyi vurdu , yurtdışında tatil yapıyor
dedikoduları dolaşıyor :)[/quote]
Yok be gnome patron..valla yine 4 de kaldık...artık 4, sıradan mevzu olduğu için yazmıyorum bile:p amma az sora bişi yapıştıracağım...o biraz trajik
[IMG]http://n1304.hizliresim.com/18/s/mdmhg.gif[/IMG]
saat 3 de bunlar kesişecek bi numara olurmu olmaz *************
günlük grafiği icat edenin **************************
Buyur gnome patron...
..Bu son haftaki kupon.. 2 TL verip mislini aldık o açıdan iyi de..yazık olmuş yawwww.. o kadar sürpriz sonucu (fb ve bjk yenilgisi ve diğlerleri) bilip 13 de kalmak buruk bir tad brakıyor tabi... :) ühühüh
[IMG]http://i33.tinypic.com/1yacko.png[/IMG]
Fenerin yenileceğini bilmişsin hem tebrik ediyor , hem kınıyorum :)
[quote=gnome;444242]Fenerin yenileceğini bilmişsin hem tebrik ediyor , hem kınıyorum :)[/quote]
abi kasıt yok..olay tamamen istatistik:p tek başına 15 bilmek için en az 3 maçın sürpriz bitmesi ve onları biliyor olman gerekiyor::: şöyle bi bakıyorum.. 3 büyüklerden önceki hafta yenilen varsa o bu hafta yenilmez falan diyorum..düşme veya kupa motivasyonu olan var mı ona bakıyorum..3-5 sürpriz adayı maç belirleyip onları sürpriz, diğerlerini beklenen oynuyorum::: nitekim GS li olduğum halde GS-Gençlerbirliği maçını da Gençler e vermiş ve tutturmuştum:p
olay 15 bilme olayı veya taraftarlık olayı değil..motivasyon tek başına 15 bilme olayı.dng