-
Dolar yükselirken bazı işyerleri kapanacak millet işsiz kalacak doğru ancak tersi de doğru. Şu 4-5 yılda ucuz döviz kuru yüzünden millet üretmeyip ithal etmeye başladı. Güzel ülkem ucuz çin mallarının cenneti oldu. Bir sürü imalathane kapandı, insanlar işsiz kaldı. Neden ekonomik büyüme ve düşen enflasyona rağmen işsizlik azalmadı ;)
-
[QUOTE=Vob Trader;57799]merak ettim sadece ondan soruyorum sizin bankada mesai saatleri içinde başka şeylerle ilgilenmek serbestmi?[/QUOTE]
Bi de vob trader bizim başkan çıkarmış :D
Hayır değil :)
-
[QUOTE=teo;57794]Bu matrikste ciddi bir sakatlık var, 31400 den 2000 lot ozel emır gecılmıs, halen gunun en dusugu 31525 dıyor, bunu da almamıs, az lot degıl, az lotları almıyoruz dıyorlardı ama bunu nıye almamıslar...Kademe analızınde net gozukuyor.[/QUOTE]Özel emirler pazarında işlem olduğu için dikkate almamış olabilirler.
-
Nurtopu gibi sat sinyali geldi! Ulan bu sefer cuk otur bari beeaaa
-
[QUOTE=enorton;57801]Bi de vob trader bizim başkan çıkarmış :D
Hayır değil :)[/QUOTE]
bizim ailede sizinkiyle ve kuveyt türkle çalışıo da bazen işler aksıo ondan sordum acaba serbestmi bişilerle ilgilenmek diye:)
-
Herkez dolara bakmıyor, buradaki yanlış anlamayı düzeltmek isterim, ben ytl nin değer kaybına bakıyorum, sözkonusu olan ytl yi elde tutmalımı ? tutmamalımı meselesidir, haliyle ytl nin arkasındaki idareye güven sarsılmak üzere, idarede idare olsa, laf salatalığıydı zaten, saygılar.
-
endeks kontratlarının freni patladımı ne?
-
31300 hedefti 31275 şortları bıraktım biraz toparlanma olursa uygun yerlerden tekrar şort olabilirim.
-
[QUOTE=Vob Trader;57804]bizim ailede sizinkiyle ve kuveyt türkle çalışıo da bazen işler aksıo ondan sordum acaba serbestmi bişilerle ilgilenmek diye:)[/QUOTE]
İyi de hocam ben operasyoncu değilim ki, benim alakam olmaz müşteri işiyle. Şubede çalışanın bir dakika bile boş vakti olmuyor ki, adam nete falan girsin. Hiç tereddür etmeden çalışabilirsiniz. Gecikmeler ve kesintiler bizden değil telekomdan kaynaklanmaktadır :)
-
[QUOTE=enorton;57808]İyi de hocam ben operasyoncu değilim ki, benim alakam olmaz müşteri işiyle. Şubede çalışanın bir dakika bile boş vakti olmuyor ki, adam nete falan girsin.[/QUOTE]
bende şaşırmıştım millet sırada bekliyor, enorton bey traderxe cevap veriyor, dur baba bir dakika vobu çökerttiler falan.dng
-
[QUOTE=enorton;57808]İyi de hocam ben operasyoncu değilim ki, benim alakam olmaz müşteri işiyle. Şubede çalışanın bir dakika bile boş vakti olmuyor ki, adam nete falan girsin.[/QUOTE]
ben de işde ondan sordumya ölesine merak işde:)
-
makas 12000 puan bu biraz fazla vob 31500 e doğru atak yapabilir belki olursa kısa için fırsat olur bence.